К.О.Т.К.И.-те - 8

• 28 564
  • 763
  •   1
Отговори
# 180
О,поразмъркахте се котаранки Heart Eyes Hug

# 181
Мимии, не трябваше ли от 20-ти?

Вели, до преди два месеца и аз не бях ходила в Благоевград. Та ходих по работа, обиколих центъра и един квартал в близост до язовир и парк някакъв, и Районен съд. Видях и Административен и Окръжен от разстояние  Laughing Административния съд е разположен в един мол  Joy
Това "стъклотуризъм" ме разби  Joy hahaha

# 182
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Диди, може би проблема е точно в топлото  newsm78 Моята е навън още от април  Embarassed

Благоевград аз много го харесвам, бях "снаха" там и в един период от време всеки уикенд ходех  Embarassed
Много жив и приятен град, само диалекта ми е малко в повече  Laughing В двора на въпросната църква е и паметника на Гоце Делчев-ия род, а църквата е по-известна сред местните като "мафиотската", иначе е добре поддържана да (защо ли  Laughing ). Аква парка и парка Бачиново също са много приятни. На второто има лодки-лебеди и е много зелено и спокойно.

Хел, какъв мол пък ти  newsm78 На ГУМ ли викаш мол или на оная пародия Дет-маг  newsm78

Ех, хубави времена бяха...пу-пу да не се връщат!  Laughing

Помните ли Владина с Каминото, обсъждали сме я няколко пъти. Пак е там, само че тоя път е дошла на стоп до Франция. Така и ще се върне. Просто преклон през авантюристичния дух и силата й!

# 183
Ей, липсваха ми приказките! Hug

Николия, във фейсбук ли я следиш Владина? И аз й се кефя.

Вели, то май мекичко трябва да е гхи-то. Аз още не съм правила. Прочети, не съм на тая вълна  Laughing
Честито ти стъкло! Аз трябва да ходя да ме снимат, дали са намалели опашките  newsm78

# 184
  • България, София
Цлете, благодаря. Дано да си е здраво и да не се налага смяна  Simple Smile Не знам как стои въпросът с опашките при застрахователите. Може би ситуацията вече се е поуспокоила.
То и аз за гхи - то не съм на кой знае каква вълна, но вчера нещо се бях вдъхновила, та се пробвах. Ще докладвам и на вкус как е. Една приятелка каза, че само такова масло си прави и на обикновеното вече му е забравила вкуса.

Николче, наистина диалекта ми направи впечатление, но щом мога да разбера какво ми говорят хората, не ми пречи  Laughing
За църквата - вътре според мен не е пипана откакто е построена. Таваните и стените са опушени от свещите, но на мен точно това ми хареса. Съхранени са следите на времето. Иконостасът е ицяло дърворезба и е много красив. Не знаех, че хората така я знаят тази църква, но ми направи впечатление, че идваха доста хора, докато бяхме там. Е, не на тълпи, но си идваха хора, тръгваха си, след тях други и така. Хем не беше пусто, хем не беше пренаселено.
Иначе видях, че има аквапарк, но може би някой друг път.

Хелънче, специално снимах съдебната палата  Mr. Green Ама с административния съд в МОЛ - а  Shocked

# 185
Какво е гхи?
Ми, Шебече, на ул. Тодор Александров не знам какво беше. Само чекнах, че е там, не съм изпадала в подробности относно името на сградата.

# 186
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
И аз да питам - кажете тайната, че и ние да почнем да избиваме масло пък   Peace

Вели, то в центъра е тая църква само (поне друга не се сещам), така че нормално. В София има огромен избор, ама в провинцията не е така.

Цлете, приятелка ми каза снощи, тя я следи и ми докладва. Искам и аз на Камино.

Хел, не ги знам имената на улиците  Embarassed Съдилищата също.

# 187
  • Добруджа
Привет, момичета!  Hug за всички. Ние се завърнахме, чудесно беше. Сега се връщам да ви изчета, да видя какво съм пропуснала.  Simple Smile

Специално за вас...  Wink

# 188
καλημέρα, Добруджанче, добре си си дошла!  Hug Тези маци тасоски ли са?

# 189
Ей, Мимии, Сосче и Госпожата, знаете ли какво се сетих, не си пълнете куфарите с много багаж, че ако реша да си купя нещо от Милано да имам къде да го прибера във вашия багаж  hahaha

# 190
  • Добруджа
Хелънче, нашенски са.  Grinning Второто коте си хареса сина ми и ни следваше навсякъде, докато бяхме в Цигов чарк.  Grinning

# 191
  • София
Ей, Мимии, Сосче и Госпожата, знаете ли какво се сетих, не си пълнете куфарите с много багаж, че ако реша да си купя нещо от Милано да имам къде да го прибера във вашия багаж  hahaha

Ако ще си купуваш тоалети е лесно - обличаш всичко едно върху друго.  Laughing  Обаче трябва да обясняваш колко си зиморничава посред лято.  hahaha

Добруджанке, хубаво сте се разходили. А жадната мачка е попадение!  Wink

# 192

Ха-ха не се притеснявай, ти само купи тоалетите.  Laughing
В куфара винаги има място и за още малко багажец.  hahaha

# 193
Аз друго, освен Малдини, не слагам в куфара !  Naughty

# 194
Аз друго, освен Малдини, не слагам в куфара !  Naughty

Въй бре Госпожо, много ще да ви е голям куфара.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт