Настоящи третокласници Тема 4 - Успех в Трети клас!

• 62 049
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
абсолютно - писмено оплакване до който се сетя и от всички - баща, госпожа, директор /че допуска свободно влизане в училището/ ...

# 466
 bubanka, при вашия случай с побойника има ли развитие?

# 467
говорих с класната, но със зам-директорката не успях
за сега не е посягал отново, защо ... не идва на училище
само в понеделник беше, но тя тогава не е имала проблем с него
иначе не знам дали писах тук, но ако се повторят нещата, ще се жалвам до последно  Laughing

# 468
  • София
ivap- просто недопустимо е това, което се случва в класа на сина ти!!
Ако не греша ти и преди това си споделяла, че класната ви не е добър педагог, но за тази случка аз бих подала жалби до всички възможни институции, които момичетата са посочили в предните мнения.

# 469
  • Ямбол
ivap, първо да ти кажа, че това е абсолютно недопустимо - и пропускането на външни лица, макар и родители, и саморазправата, особено с децата. Подай сигнал.
При нас всеки влязъл по някаква работа в училището се записва на портала и получава направление до когото иска да отиде и това не може да е ученик. Охраната го придружава докато се срещне с този, с когото иска да се срещне.

Искам да те помоля за разрешение да те цитирам, че в една друга тема имаше много възмутени майки, как така им спирам достъпа до учениците и стаите и те твърдят, че можели да си влизат и трябвало да могат да си влизат когато си искат.

# 470
ivap много неприятно .
И при моето дете имаше проблем с побой от съученик и не намесване на възпитателя.Аз  действах по реда: класна , пом.директор ,директор.
Иначе охраната ни е сериозна достъп има всеки ден след 17 ч , ако някой се налага да говори  с възпитател ( ако децата не са изведени навън) ,понеделник сутрин за носене на раниците, и петък вечер за прибирането им.

# 471
В нашето училище децата са малко и общо взето се познаваме, но охраната сериозно бди при влизане на външни лица. Миналата година дори бяха спрели съпруга ми, тъй като след обяд аз съм дежурна по прибиране и не го познаваха. Иначе по принцип няма проблем с достъпа до класните стаи или  учителите. Случвало се е в почивни дни да ходим да прибираме забравени неща и са ни допускали вътре в сградата.

# 472
  • Габрово
Лиляна, можеш да ме цитираш, да. Училището не е хан, че всеки да влиза когато му скимне. Случвало ми се е когато съм ходила по някаква работа в училището на сина ми сама да търся портиера да му се обяснявам. А, когато бях ученичка в същото това училище, се редувахме да дежурим на главния вход и да записваме данните на влизащите и къде отиват. Сега уж училището е носител на разни награди и звезди пък има такива пропуски по отношение сигурността на децата.

# 473
  • София
ivap има ли развитие вашия проблем?

# 474
  • Габрово
ivap има ли развитие вашия проблем?

Не съм ходила до училището, че тези дни малката си е в къщи, а с нея не става.

# 475
  • София
В нашето училище децата са с пропуски и всяка сутрин влизат с тях (макар че има сутрини, когато не им ги искат). Родители могат да влизат само, след като данните им са записани и обяснят при кого отиват - което не е гаранция, че ще те пуснат. В началото много се дразнех на това - особено в 1-ви клас, когато всеки понеделник трябваше да ходя до лавката за купони. Сега обаче оценявам колко добро е това решение.
Свободен достъп има само вечер, заради извънкласните активности - карате, танци и т.н., но дори и тогава портиерите са там.
ivap, каквото и да решиш, не оставяй нещата така. Няма да е лошо да говориш и с другите родители - ако днес се е разминало с едно дръпване на ухо, утре може да е по-сериозно. Никой не може да си позволява да се саморазправя, особено пък с деца. А за класната пък нямам думи - ако бях аз досега да съм и оскубала перушината  Mr. Green

# 476

Вчера синът ми беше ритнат и с издърпано ухо от баща на своя съученичка и то съвсем неоснователно. Бащата нахълтал да търси момчето, което биело дъщеря му и налетял на моя син, и директно го подхванал. Моят докато успее да обясни и случката станала, пред безучастния поглед на класната. След разяснения от страна на момичето действителният виновник си получил конското и тупване по главата /пак без намесата на класната/, а синът ми - извинението от бащата.
След цялата патардия не последвал разговор на класната с децата, какво се е случило и как всъщност трябва да става решаването на даден проблем.
Синът ми получил едно "Това да ти е обица на ухото." от класната  ooooh!. Той е палав и далеч не е любимец на въпросната госпожа.
Не ги виждам аз така нещата.

Незабавно оплакване в РИО!
Това е абсолютно недопустимо, възможно е класната да се е изплашила от побойника, но не е следвало да допуска това.
 Оплакване в съответното полицейско управление за поведението на бащата, най-малкото ще получи предупреждение .Подчертаното  относно поведението на бащата говори за хулигански действия, за които се носи и наказателна отговорност.

И аз съм ЗА по-горните мерки!

Имахме и ние неадекватно отношение на учител при това, към сина ни, който не бе виновен с абсолютно нищо, но се обърнах към класната вместо към РИО и съжалявам още за това!
(заместващ учител, удари с тетрадки през лицето сина ми, защото е станал да ѝ покаже, че хвърлените от нея на подиума други тетрадки, са надписани от вътрешната страна на корицата, а не отвън). #2gunfire

Иначе при нас, не се допускат родители и външни лица в у-ще Peace

# 477
  • София
Честит ден на народните будители!!!
Нека възпитаме децата ни в любов към книжовността и българската история, като светъл пример им бъдат всички велики българи!

# 478
Да ни е честит и да вървим към светли бъднини.

# 479
  • София
Честит да е празникът на народните будители! 

Общи условия

Активация на акаунт