Парфюмни размисли и страсти - 182

• 58 079
  • 756
  •   1
Отговори
# 105
кабо6ар, мерси за идеята за Рефан.Ще пробвам там..
Иначе мисля беше български одеколона.Досега разглеждах в гугъл руските и никъде не го мернах. Май дори се казваше Българка, а може и да си въобразявам... може изобщо да не е имал име. Пробвах да търся и с Ален Мак като ключова дума, но и там нищо...

Както и да е.Ако случайно някой мерне това чудо в прашасало магазинче да свирка Simple Smile

# 106
  • някъде под слънцето...
Мисля, че е руския одеколон Магнит
http://m.molotok.ru/vintazh-odekolon-magnit-i4359043212.html#

Последна редакция: сб, 12 юли 2014, 14:33 от sl

# 107
ayyyy sl, 98% съм сигурна, че беше това. Просто шишенцето беше по-различно, но е напълно възможно споменът ми да е избледнял  Wink Ароматът определено беше пудрен, но по-остър.
Благодаря.

# 108
  • София
Бижу, кой е аромата на Зара?
Ами няма го във Фрагрантика, нито пък някъде в нета го намерих... Rolling Eyes
http://store.picbg.net/pubpic/5E/2E/718ff696b3585e2e.jpg
http://store.picbg.net/pubpic/7B/B8/206a223ef9ae7bb8.jpg

Приятелка ми каза, че е имитация на Emporio Armani White, ако не греша и който бил спрян. Доколкото знам, всички парфюми на Zara са имитация на някой известен парфюм. На мен ми заприлича в един момент на Essence Narciso Rodriguez, но всъщност е по-различен и по-хубав от него!
От коя Зара го взе?

# 109
  • някъде под слънцето...
ayyyy sl, 98% съм сигурна, че беше това. Просто шишенцето беше по-различно, но е напълно възможно споменът ми да е избледнял  Wink Ароматът определено беше пудрен, но по-остър.
Благодаря.
Спомням си, че беше четвъртито шише.Преди повече от 35 години, го бяхме купили със сестра ни за 8ми март на майка. Парите бяхме събрали от закуски, така, че не ще да е  бил скъп.Имаше го по  парфюмеериите наред с Ша ноар, който беше в микроскопични шишарета Моя спомен от Магнит е нещо, което яко ме блъсна в носа.Това ме накара тотално да загубя интерес към него и да продължа да си мацвам от другите.До колкото помня така си и стоеше години, докато най накрая беше изхвърлен.

Последна редакция: сб, 12 юли 2014, 16:56 от sl

# 110
# 111
# 112
16 лв, намален от 19 мисля.

# 113
  • Варна
Във Варна е 12.50 дори.   Simple Smile

# 114
Някакъв по-сладникъв аромат да предложите  Simple Smile
Не знам какво бихте казали но на мен Лейди Милион ме мирише на сапун и мед  Grinning
Взех си реплика на Премиер жур-страхотен аромат е, но не достатъчно, че да си мземча оригинала.

# 115
Благодаря.
Спомням си, че беше четвъртито шише.Преди повече от 35 години, го бяхме купили със сестра ни за 8ми март на майка. Парите бяхме събрали от закуски, така, че не ще да е  бил скъп.Имаше го по  парфюмеериите наред с Ша ноар, който беше в микроскопични шишарета Моя спомен от Магнит е нещо, което яко ме блъсна в носа.Това ме накара тотално да загубя интерес към него и да продължа да си мацвам от другите.До колкото помня така си и стоеше години, докато най накрая беше изхвърлен.

Мацка ти ме върна год,назад и аз се сетих за ша ноар ,но не бяха ли едни малки шишенца,релефни.Спомних си за полската вълна Бич може,Беата,Алисия.Голям майтап сякаш преди милион год.е било.Майка ги ползваше ,а аз скришно се пръсках с беата едно лилаво шише,но Алисия ни беше фаворит.Тя се криеше по старателно,но я намирах.А крем 21 мали ,какви времвна

# 116
  • някъде под слънцето...
 Ша Ноар беше малко шишаренце, малко по голямо от миниатюрите на експузивите на Шанел.
Бич може излязоха по късно покрай полякините по Черномотирето, а лилавата Беата съм ползвала като тийн.В кореком, магазините за втора употреба или битацитее хит бяха Мазуми, Импревю , и по късно Джулия.След тях на ход бяха едни овални Клин дьой, Кобако и Флам.Наблягаше се повече на део  парфюмите.Хит Бяха Рексони (тънките) и Импулсите.
Селекривната парфюмерия се внасяне само отвън, защото корекoмите не предлагаха голям избор.
Първият ми парфюм от по висок клас беше едно синьо Унгаро, което ми бяха донесли от Италия в началото на 90...За мое щастие успях да го открия наскоро, забравен и прашасал..Само дето не изтанцувах танца на радостта, като го видях
сега, като размислих, май  Белка беше в малки релефни шишенце, а Ша ноар в сплескано шишенце с червени букви..знам ли,.А първото ми ароматизиране, бил с едно пакетни ванилия,, което  съм си изсипала на  главата...По спомени на баба ми съм била на 3 или 4 години.От тога жената почнала да ги прибира на по скришни места.

Последна редакция: сб, 12 юли 2014, 22:05 от sl

# 117
sl-че, познато ли ти е това дърто съкровище http://www.fragrantica.com/perfume/Ralph-Lauren/Tuxedo-11572.html да разкажеш нещо за него. Hug

# 118
Благодаря.

Мацка ти ме върна год,назад и аз се сетих за ша ноар ,но не бяха ли едни малки шишенца,релефни.Спомних си за полската вълна Бич може,Беата,Алисия.Голям майтап сякаш преди милион год.е било.Майка ги ползваше ,а аз скришно се пръсках с беата едно лилаво шише,но Алисия ни беше фаворит.Тя се криеше по старателно,но я намирах.А крем 21 мали ,какви времвна

Ако някой знае дали още може да се купи отнякъде крем 21, да свирка. Взимам го на мига Laughing Нямах 20 сигурно като се мазотех с него и смятах ,че това е най-хубавия крем на света Joy Искам го пак Crossing Arms Heart Eyes

# 119
  • някъде под слънцето...
sl-че, познато ли ти е това дърто съкровище http://www.fragrantica.com/perfume/Ralph-Lauren/Tuxedo-11572.html да разкажеш нещо за него. Hug
Нямам честта да познавам тази бабичка и ако имам шанс бих я опознала с най голямо удоволствие.Имам един Ралф в подобна опаковка, но той е супер лайт люляците разни,  Това бабенце има потенциала да оставя трупове на купове след себе си
поразрових явно са продали правата на Лонг Ластика Парфюми, те пък са се трансформирани в Има Спрели.Прочетох,  мнение, че новия е добро копие на стария и....вече съм в списъка на чакащите да се появи.
http://www.fragrancex.com/images/products/parent/medium/67425W.jpg

Последна редакция: сб, 12 юли 2014, 21:54 от sl

Общи условия

Активация на акаунт