Парфюмни размисли и страсти - 182

• 57 815
  • 756
  •   1
Отговори
# 435
  • София
.♥.Петя.♥., сподели повече за Montale Intense Cafe.  Praynig Много ми е любопитен! Усеща ли се добре кафето? На мен TF Cafe Rose ми допадна, но там кафето е приглушено от розата, а аз търся по-силно изразено кафе (по възможност да не е сладко, а прясно смляно).

А какво мислиш наистина за Lipstick Rose? Ухае ли на стари червила? И аз това все чувам за него.

# 436
  • София
Scintillia - и аз си падам доста по аромата на кафе  Heart Eyes
И на мен ми е любопитен този Montale Intense Cafe...Може би затова ми е любим  Thierry Mugler A*Men  Taste of Fragrance  Crazy

Интересно, забелязах, че официалния алглийски сайт на Мюглер са пуснали отново  A*Men Pure Coffee  Shocked

http://www.mugler.co.uk/a-men-pure-coffee/M020101009.html?start=1

# 437
  • София
Scintillia - и аз си падам доста по аромата на кафе  Heart Eyes
И на мен ми е любопитен този Montale Intense Cafe...Може би затова ми е любим  Thierry Mugler A*Men  Taste of Fragrance  Crazy

Интересно, забелязах, че официалния алглийски сайт на Мюглер са пуснали отново  A*Men Pure Coffee  Shocked

http://www.mugler.co.uk/a-men-pure-coffee/M020101009.html?start=1

Deetron, с ей това определение "woody-coffee-oriental fragrance" съвсем ми стана любопитен. Само пачули-то малко ме притеснява.  Rolling Eyes

# 438
Коромандел няма в БГ, нали?

# 439
Коромандел няма в БГ, нали?
Не само в бутици на Шанел. Peace

# 440
Аз харесвам новата реформулирана Диорела, която Ковачева е показала.
това е чудесно..значи винаги можеш да я купиш,Големия ми проблем с бабичките е как да ги открия отново..За това, като ги открия купувам и за резерва.От баба Диорела са ми останали само скромните 50 мил и си я кътам.
Реформулираните по принцип не ме харесват.единственото изключение може би е новата Пантера, но тя пък няма нищо общо със старата...

Много те моля да обясниш какво разбираш под баба Диорела, за каква "възраст" става дума? Simple Smile Аз съм ицяло по ретро ароматите, като под ретро разбирам това, което Диор, Шанел и други стари брандове предлагаха преди 25-30 години. Преди 30 години пробвах в магазин един  Диор, дори не знам кой точно, защото в ония времена парфюмите се продаваха просто като Диор, Нина Ричи и толкова. Направо ми замая главата, такава прелест. Миришеше изтънчено, луксозно, направо прекрасно. За съжаление нямах пари в себе си в момента и докато се върна до вкъщи и да взема, беше свършил. Не знам какво ме кара да си мисля за Диорела, може би това, че етикетът беше кръгъл и вътре беше изписано името на бранда, както на кутията, така и на шишето Outta Joint Сега издирвам този стар Диор упорито, но дори не знам какво търся. ooooh! Лошото е, че не мога да описвам ароматите и не познавам съставките вътре. Как откриваш тези "бабички"? Какъв съвет би ми дала, за да открия поне кой  парфюм на Диор съм пробвала тогава? Дали ще има същия аромат някъде и сега? Накъде да тръгна?

# 441
момичета,прочетох ви отгоре,отгоре и да си призная,почти нищо не разбрах  Simple Smile
браво,че усещате какви нотки и ухания има в парфюмите,който ползвате.
аз от много време (години) ползвам nina ricci premier jour,от марката е единственият който харесвам
и по принцип ми е любим,ползвала съм също и този http://www.ivis.bg/s-t-dupont-intense-edp-%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1% … %D0%BC-p3909.html като в началото много го харесвах,но напоследък тежичък ми стана и по бързо го употребих,можете ли да ми препоръчате,някой парфюм с дълготраен аромат,женствен и силен без да е много тежък,много ще съм ви благодарна  Hug

# 442
  • София
Здравейте, търся нещо което е подобно на White flowers - Margaret Astor, парфюма отдавна не се произвежда, а аз не съм намирала нищо което да прилича на него , ако някой го знае и може да предложи близък аромат ще съм доволна  Grinning

Миленка, доста раритетен парфюм извади ти  Laughing Опитах се да намеря, кои точно ноти има в него, но нищо не се намира дори и като малко информация. Можеш да поразгледаш парфюми където присъстват нотите на бели цветя ето тук: http://www.fragrantica.com/notes/White-Flowers-323.html
Дано да си намериш нещо подходящо   bouquet

# 443
  • София
Scintillia, уникален аромат е Montale Intense Cafe! Имам си отливка около 2 мл от него и ми се струва, че ще ми стигне за 5-6 вечери поне:)))))) Любов от първо помирисване е той! Кафето в него обаче е по-приглушено. В началото се усеща по-наситено, но след това става съвсем меко и сякаш се разтваря в розата (ама не е само роза, има и алдехиди май) с мускус и ванилия. В базата според мен има и нещо като велур, което прави аромата много елегантен и скъп.

Vrabcho_, Lipstick Rose е страхотен пудрен аромат, в който розата е като кадифе. На моята кожа няма виолетки и определено има ретро привкус (затова - "бабичка"), но всъщност дали наистина е... не знам..., по-добре Атти да каже, тя е спеца в това направление! Много уютен аромат. (От него нямам отливка за съжаление).

# 444
  • Там, където ме обичат
... Montale Intense Cafe.  Praynig Много ми е любопитен! Усеща ли се добре кафето? На мен TF Cafe Rose ми допадна, но там кафето е приглушено от розата, а аз търся по-силно изразено кафе (по възможност да не е сладко, а прясно смляно).
И в двата аромата кафето не е силно изразено, по-меко и приглушено е, отколкото очаквах.

# 445
  • София
Vrabcho_, Lipstick Rose е страхотен пудрен аромат, в който розата е като кадифе. На моята кожа няма виолетки и определено има ретро привкус (затова - "бабичка"), но всъщност дали наистина е... не знам..., по-добре Атти да каже, тя е спеца в това направление! Много уютен аромат. (От него нямам отливка за съжаление).
То хубаво би било да кажа, но не го познавам. Така както го описваш, ми прилича на Нахема.

# 446
Нещо за ТФ Costa Azzura можете ли да ми кажете? Има ли го тук?

P.S.: Напоследък усещам някаква неизпитвана досега парфюмна страст да се надига в мен...

# 447
Нещо за ТФ Costa Azzura можете ли да ми кажете? Има ли го тук?

P.S.: Напоследък усещам някаква неизпитвана досега парфюмна страст да се надига в мен...
И аз усещам такова чувство. Днес ходих да разуча най-известните парфюми и нищо не ме грабна. Записала съм си ваши описания и се опитах да ги открия в парфюмите, но още съм много боса Sad
Попитах за Москино Гламур и Тожур гламур, но не ме огряхте тук. Може ли описание, трайност и каква е разликата между двата?

# 448
За мен парфюмите на Москино са нетрайни и не ги харесвам въобще, затова и не пиша. Имах Гламер 30 мл. и го подарих на мама много бързо. Синия е още по- зле.

Епона, няма го този Том Форд тук. Много е нов. Не съм го пробвала аз.

# 449
За мен парфюмите на Москино са нетрайни и не ги харесвам въобще, затова и не пиша. Имах Гламер 30 мл. и го подарих на мама много бързо. Синия е още по- зле.

Точно днес пак си сложих от i love и никакъв помен от вчерашната силна миризма, странно  Rolling Eyes
В търсене съм на озни парфюм, който ще пасне с мен и ще се носи като воал. До сега само Аметиста на Булгари го прави, но ми се иска мааалко по-тежък аромат  Thinking
densi, благодаря, че се включи. Абсолютно ти се доверявам   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт