Парфюмни размисли и страсти - 182

• 57 859
  • 756
  •   1
Отговори
# 450
А не се доверявай, а ги пробвай.  Hug Всяка кожа дава различна трайност при парфюмите и много често сериозни разлики при излъчването и дори уханието на даден аромат.
Ти какъв аромат търсиш?

# 451
  • София
Попитах за Москино Гламур и Тожур гламур, но не ме огряхте тук. Може ли описание, трайност и каква е разликата между двата?
Скучни, скучни и никакви, в супермаркета сигурно могат да се намерят по-интересни аромати. Е, да, миришат приятничко и дотам. От "биберонестите" бутилки, шарените, има няколко близки и недотам близки на Eclat D'Arpege Lanvin, който аз винаги предпочитам пред Москинотата.

# 452
Епона, няма го този Том Форд тук. Много е нов. Не съм го пробвала аз.

А дали изобщо ще идва тук, имаш ли представа?  Blush

# 453
  • някъде под слънцето...
Коромандел няма в БГ, нали?
Не само в бутици на Шанел. Peace

И в някои вериги луксозни магазини.
ЪН давам титлата бабичка само  на парфюм на над 25 години.Не мога да ти помогна за Диора, защото при по  старите парфюми има различни опаковки в зависимост от годините на производство.Примерно старите герлени доста години са били в еднакви бутилката и едва през 70  започват да използват различни видове .Имам Шалимар,  Митсуко,Жики, Шант Даром в старите сплескано бутилката със седефена капачка на златист шнур.
Къде ги намирам,
Повечето са ми от една парфюмерия, където съм откривалаа невероятни съкровища, понеже вече ме познават, като имам,съмнения кой е по старо издание, вадим парфюмите от кутиите, бабичките са без целофан и сравняваме цвета.С времето цвета потъмнява.я
Когато съм в отпуска и сме някъде  обикновено търся малки забутани парфюмерии, където понякога се намират чудеса.

Последна редакция: чт, 24 юли 2014, 23:58 от sl

# 454
Епона, няма го този Том Форд тук. Много е нов. Не съм го пробвала аз.

А дали изобщо ще идва тук, имаш ли представа?  Blush
Не нямам. Peace

# 455
А не се доверявай, а ги пробвай.  Hug Всяка кожа дава различна трайност при парфюмите и много често сериозни разлики при излъчването и дори уханието на даден аромат.
Ти какъв аромат търсиш?
Охх, в какви води ме "спускаш"  Blush
Аз съм абсолютно зарибена по проф. козметика за коса. Преди 2 години всичко беше с цел да пусна дължина и да я заздравя. Късаше се ужасно,с години съм я носила с дължина малко под ушите. Носих постоянно екстеншъни. Зарибих се... В момента косата ми е изключително здрава,а я изрусявам вече почти 15год. Но проф. козметика за коса сега ми е мания- купувам, просто, за да имам  Blush Трупам кутийки-серуми,маски,шампоани; правя си разни комбинации,влече ме ефекта....Проучвам съставки, анализирам...Ужасна краста  Blush Blush
В последно време усещам една нова вълна- парфюмите. Не знам откъде се надигна, но спя и сънувам парфюми  Blush

Денси, с години "нося" Аметиста на Булгари. Зимата сменям с Ноа на Кашарел. Обичам да мирише на чисто, но да има запомняща се, характерна нотка. Харесвам и по-сладките аромати- XS, червената ябълката на Нина, но някак си мисля вече не ми отиват. На 27 съм, с 2 деца, може би се чувствам по-стара отколкото съм  Whistling
Търся "чист" аромат-Ноа ми е толкова нежен  Heart Eyes Аметиста пък има характерна нотка,която гали сетивата ми.Нещо от този род...  Thinking i love  Moschito също ми харесва, но не чак до там...малко ми е тривиален  newsm78 Приемам вашите съвети и записвам В–с–и–ч–к–о   bouquet

# 456
Единственото Москино което става за нещо според мен е Кутюр. Другите голям минус.

# 457
  • София
Именно  Peace
Ама реших да не я пращам да издирва Кутюр, че ще се види в приключение момичето Simple Smile

# 458
  • София

Търся "чист" аромат-Ноа ми е толкова нежен  Heart Eyes Аметиста пък има характерна нотка,която гали сетивата ми.Нещо от този род...  Thinking i love  Moschito също ми харесва, но не чак до там...малко ми е тривиален  newsm78 Приемам вашите съвети и записвам В–с–и–ч–к–о   bouquet
[/quote]

И аз търся "чист" аромат, последно време се начетох за парфюмите на Clean и сега реших да пробвам този http://www.fragrantica.com/perfume/Clean/Fresh-Laundry-6763.html
Само да ми дойде заплатата и се хвърлям в ензо да го поръчвам  Laughing

# 459
  • София
На мен пък Moschino Funny! for women ми харесва  Grinning

Много витален, свеж и младежки...
С едно изключение, мъжките Москино, които съм тествал ги намирам за много приятни Simple Smile

# 460

Търся "чист" аромат-Ноа ми е толкова нежен  Heart Eyes Аметиста пък има характерна нотка,която гали сетивата ми.Нещо от този род...  Thinking i love  Moschito също ми харесва, но не чак до там...малко ми е тривиален  newsm78 Приемам вашите съвети и записвам В–с–и–ч–к–о   bouquet

И аз търся "чист" аромат, последно време се начетох за парфюмите на Clean и сега реших да пробвам този http://www.fragrantica.com/perfume/Clean/Fresh-Laundry-6763.html
Само да ми дойде заплатата и се хвърлям в ензо да го поръчвам  Laughing
[/quote]
Този съм го пробвала- много чист ми идва, а и точно такъв тип поне на моята кожа не са трайни Sad

Не искам да отварям тема, но не те съветвам да поръчваш оттам. Поръчвала съм само един път,но Аметиста на Булгари беше менте.

Сетих се, че Имтепартрицата на Ди Г ми беше фаворит едно лято, днес ще го поръчам да ми е мирна главата  Blush

# 461

Търся "чист" аромат-Ноа ми е толкова нежен  Heart Eyes Аметиста пък има характерна нотка,която гали сетивата ми.Нещо от този род...  Thinking i love  Moschito също ми харесва, но не чак до там...малко ми е тривиален  newsm78 Приемам вашите съвети и записвам В–с–и–ч–к–о   bouquet

Само да ми дойде заплатата и се хвърлям в ензо да го поръчвам  Laughing

Този съм го пробвала- много чист ми идва, а и точно такъв тип поне на моята кожа не са трайни Sad

Не искам да отварям тема, но не те съветвам да поръчваш оттам. Поръчвала съм само един път,но Аметиста на Булгари беше менте или поне така си мисля (не съм проверявала кода). Ти поръчвала ли си оттам и проверявала ли си кода за оригиналност?

Сетих се, че Имтепартрицата на Ди Г ми беше фаворит едно лято, днес ще го поръчам да ми е мирна главата  Blush

Последна редакция: пт, 25 юли 2014, 08:44 от РуСа-Мамма

# 462
  • София
Нещо за ТФ Costa Azzura можете ли да ми кажете? Има ли го тук?
P.S.: Напоследък усещам някаква неизпитвана досега парфюмна страст да се надига в мен...

Вече се рекламира в списанията, заедно с Mandarino Di Amalfi, така че би трябвало август да ги има по магазините. 350 лв. за 50 мл.

# 463
  • София
Булгаритата са си доста ментосвани.
На Москино съм имала и имам Фъни и Тожур гламур и двата са ми много любими. Трайни са върху мен.

# 464
Момичета някоя от вас има ли впечатления от Черути 1881? Тествах го в един магазин и се чудя дали да не си го поръчам. Притесняваме дали е траен, че май го водят тоалетна вода.Не мога и да разбера точно на какво ми мирише. Мисля, че идва малко лек. А аз искам не така лек аромат, а по-интензивен, който да прави впечатление  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт