Парфюмни размисли и страсти - 182

• 58 034
  • 756
  •   1
Отговори
# 555
  • Стара Загора
sanyy, аз тествах бронзовата богиня като купувах друг парфюм и не ми направи чак такова впечатление. Ден-два след това ходих да тествам Lys Soleia и това, че си тръгнах от магазина с нея купена, май е достатъчно дали ми е харесала. Това е моето лично преживяване с тези двата. Определено иди да ги пробваш, за да може да прецениш при теб как ще е.  Peace

Grinning И аз днес си купих Lys Soleia. Нея я бях тествала преди няколко дни и много ми хареса. Бронзовата богиня ходих и тествах също днес. Изобщо не ми допадна. Първоначално ми беше доста задушлива, после поотихна и стана доста поносим аромат, но ми заприлича на едно плажно олио на Гарние. Никак, ама никак не е мой аромат. Трайността и при мен не беше нещо особенно. Lys Soleia все още си го усещам и то осезаемо /пръснато около 17 ч./ Мирише ми на море, плаж, слънце и горещ пясък  Joy Незнам точно как да го опиша, но подкрепям мненията във фрагрантика - Слънце и лято, събрани в една бутилка  Sunglasses

# 556
Честита! Значи усещанията ти като цяло се припокриват с моите, що се отнася до тези два парфюма.

А в Douglas и БЗ има ли аромати на Sisley?

# 557
Има да. Peace

# 558
Има, да, но поне във Варна не е много богат изборът.  Peace

# 559
Ще ходя да тествам тогава, че съм си набелязала един...  Whistling

# 560
Честита! Значи усещанията ти като цяло се припокриват с моите, що се отнася до тези два парфюма.

Има, но да не припаднеш, като видиш цените им. От доста време въздишам по Eau du Soir , но цената е трудна за преглъщане, дори и онлайн.

# 561
sanyy, аз тествах бронзовата богиня като купувах друг парфюм и не ми направи чак такова впечатление. Ден-два след това ходих да тествам Lys Soleia и това, че си тръгнах от магазина с нея купена, май е достатъчно дали ми е харесала. Това е моето лично преживяване с тези двата. Определено иди да ги пробваш, за да може да прецениш при теб как ще е.  Peace

Pipi, определено не са имали основание да взимат онзи флакон. Явно някой не е действал много коректно и подозирам, че се е обзавел за чужда сметка с един парфюм. Ако е бил в нова опаковка с целофан, единствено е можело да я накарат да го извади от там и сложи в прозрачния плик. Или ако е надвишавала 1 л. общо течности да си избере какво да артиса.

Технически погледнато може да си прекараш 10 парфюма по 100 мл. в ръчен багаж (без никакви други течности/гелове) и никой нищо не може да ти каже, стига да са без кутии и в прозрачен плик. Както и преди писах, моите винаги пътуват така. Като знам как яко се тарашат куфарите (даже и опаковани), не рискувам да има нищо особено ценно по тях. Никога!

Гарантирам, че никога куфар не ми е бил тарашен за седем години чести полети. Късмет може би, не знам.  Peace

# 562

Ох, как точа лиги по Eau du Soir, а с тази му цена.....съм с постоянен главобол  ooooh!

# 563
  • някъде под слънцето...
goddess, densi благодаря.

Четох аз размазващо пачули  не издържах и го гръмнах.После ще видим какво ще го правя.
Тази отпуска бяхме в северна Испания.В Сан Себaстиан намерих едно магазинче, съкровищница..Там пробвах Пачули на Реминисенс,  имаше доста от спрените неща.После из уличките около центъра, открих малко магазинче където времето беше спряло.Консултантската беше бабичка с манта и държеше под ключ парфюмите бабички в една стъклена витрина и маркираните цени бяха в песети(монетата преди да влезе еврото 2002).За жалост вече имах всички интересности,  които се предлагаха.От години това е първата отпуска без парфюмен трофей.За това реших да компенсирам.

# 564
Аз се каня на Soir De Lune... Но ще пробвам и другия. А за цената съм сигурна в кой диапазон ще е, като се има предвид тази на козметиката.  Mr. Green

Пипи, със сигурност е късмет, но има и някои неща, с които вероятността е по-малка. Лично на мен не ми е взимано нищо от багаж (засега), но пък и аз никога не съм пренасяла нещо, за което се оглеждат там, защото имам прекалено вътрешна информация, за да рискувам. Хората често и не разбират, че им е отварян куфара, ако не липсва нещо.

# 565
  • София
Аз пък като отидох да тествам Богинята и  Lys Soleia си тръгнах с Богинята, за което не съжалявам изобщо. Simple Smile
Но отдвана харесвам и другия и сега сън не ме лови, че го изоставих така...

# 566
Аз се каня на Soir De Lune... Но ще пробвам и другия. А за цената съм сигурна в кой диапазон ще е, като се има предвид тази на козметиката.  Mr. Green

Пипи, със сигурност е късмет, но има и някои неща, с които вероятността е по-малка. Лично на мен не ми е взимано нищо от багаж (засега), но пък и аз никога не съм пренасяла нещо, за което се оглеждат там, защото имам прекалено вътрешна информация, за да рискувам. Хората често и не разбират, че им е отварян куфара, ако не липсва нещо.

Вътрешната ти информация от нашенски летища ли е?

П.П. Извинявам се за разводняването по темата, но наистина недоумявам някои твърдяния тук, понеже личният ми опит сочи друго. 

# 567
  • някъде под слънцето...
Хората често и не разбират, че им е отварян куфара, ако не липсва нещо.
Ако е опакован с фолио и носи печата на фирмата, оторизирана да ги прави,  няма как да не се разбере.Защото опаковане се прави със специална машина.По тази причина някои авиокомпании не разрешават домашно опаковане.о
на терминала, където съм ежеминутно кацат или излооитат самолети от и за всевъзможни точки по света.багажът трябва да бъде разтоварен или натоварен в рамките на определено време, за да излети самолета навреме.Как си го представяте товарачи да отварят куфарите за да ги тарашат.
По принцип яко се тарашат само забравени куфари,в публичната зона на летището, т е преди контрола.Да странно е но има хора, които си забравят куфарите.Проверяват се за експлозиви заради сигурността на летището.Преди 8 години тук имаше атентат, а и споменът за касапницата на една от гарите 2004 е все още жив.
И да като нищо могат да накарат някого да си изхвърли парфюмите и напитките закупени от предишно летище, много от пътниците ги подаряват напървия срещнат, с табелка за идентификация.
След чекиране могат да отворят куфара ако са видели нещо съмнително на скенера или кучетата са реагирали за наркотици

Вероятно не на всички, летища е толкова стриктно
И за да не е спам и Соар дьо лун и О дьо соар, продукт столица са на цени от 128 до 160 евро в зависимост от къде се купуват

Последна редакция: вт, 29 юли 2014, 09:05 от sl

# 568
  • Стара Загора
Аз пък като отидох да тествам Богинята и  Lys Soleia си тръгнах с Богинята, за което не съжалявам изобщо. Simple Smile
Но отдвана харесвам и другия и сега сън не ме лови, че го изоставих така...
Lys Soleia го издирвах из всички коментирани за сигурни онлайн сайтове, но никъде го нямаше. Навсякъде беше свършил. Днес купих последната бройка от нашия бюти зоун в Стара Загора. Ако го харесваш наистина много - купувай, защото така както изглежда, може и да не го пуснат отново.

# 569
Да споделя ,парфюмите които очаквах от Америка пристигнаха.Иде реч за парф. на Aftelier(Shiso,Fig,Capes and tuberosa)изцяло натурални без грам синтетика.УжасТ.Тествах, след половин час се измих с четка свински косъм и както са красиво опаковани ги натиках на дъното на скрина със спалното бельо.Тежки,натрапчиви,гадни ,миришещи едновременно на бръснар,бабин парфюм,мухъл, източни цветя напечени от слънце и др.гадости..Добре ,че мойте са от 4 мл.Молците  обаче в апартамента ,няма да имат никакъв шанс.Един от тях удря на нещо много цветно което имах навремето от Диор (забравих името),а е унисекс.Ще падна ,тия американски гейове съвсем през просото са я подкарали.

Общи условия

Активация на акаунт