Парфюмни размисли и страсти - 182

• 57 934
  • 756
  •   1
Отговори
# 585
Обожавам и двата шипъра на Сисли и ги нося много често на всякакви температури и настроения. Heart Eyes

# 586
  • Germany
Това ли е бронзовата богиня която излезе това лято - Bronze Goddess Eau Fraiche Skinscent 2014 и ако е тя, каква и е цената в магазините? Някой ако знае би ли ми написал  Simple Smile
Това е, да, на летището във Франкфурт цената беше 51 евро, едва ли тук е повече Peace Трайността й, поне при мен е удивителна  Shocked

Allys, кой беше твоят виолетов Бонд? Искаше ми се да го пробвам, но като не можах да се сетя кой е и пробвах други, кой от кой по-белоцветен и ужасяващ Crazy
Имах големи очаквания за http://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Amber-Musc-18712.html и съм силно разочарована от него Crossing Arms. Това е базата на For Her Musk EDP, върху която са наслагали още доволно количество мускус, портокалов цвят и пачули, както и тамян. Смятам, че се е получил истински миш-маш. Отнета е женствеността и нежността на класическия вариант, както и чувството за безгрижие и чистота и са създали класически мухозол. Едва го изтърпях на себе си, след душ на другия ден го усещах още Sick
И подслушан разговор в голяма парфюмерия на летището, група ентусиазирани българи, прибиращи се от Германия пазаруват за жените си. В магазина кънти наша реч, от която става ясно, че ако се върне без "уан мьилийъна" "ша спи на йистривалката". И се започват указания наляво, надясно, а баш, ей го на ooooh!. Ще каже човек, че в целия магазин има само един парфюм. Как не пробваха нищо тези хора, как не подушиха нещо, което на тях да им харесва и на което биха искали да миришат жените им, отидоха, взеха 4 еднакви парфюма и се качиха в самолета ooooh! Направо обидно ми стана Crossing Arms. Друг е въпроса, че след такова самостоятелно проучване на ММ получих http://www.fragrantica.com/perfume/Chloe/Chloe-Narcisse-344.html  Sick Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 587
  • София
Хахах, това Клое е най-ужасното нещо, което съм имала  Mr. Green
Взе ли Ботегата Crazy

# 588
  • София
Друг е въпроса, че след такова самостоятелно проучване на ММ получих http://www.fragrantica.com/perfume/Chloe/Chloe-Narcisse-344.html  Sick Mr. Green Mr. Green Mr. Green
О, милата ти  Crazy  Laughing Освен мен, познавам само още една дама, която го харесва и може да го носи това  Mr. Green Виждаш ли сега защо си търсят "уан милийъна" мъжете, така са инструктирани и опитът им явно сочи, че не е добра идея да импровизират  Mr. Green

# 589
  • София
Абсолютно подкрепям!  Peace Ако оставя мъжа ми да ме "изненада" с парфюм, кой знае с какви бозави белоцветки или акватици ще ме залее!  Sick

Хехе! Скоро и аз го тествах този нарцис! Беше ми похвален от собственичката на магазина, като ми обърна внимание че вече е спрян и трудно се намира. Съжалявам за теб Атти, но това е единствения парфюм, за който не съжалявам че са го спряли. Все хубавите спират!  Thinking

# 590
kovatcheva, оправи ми настроението.  Joy
Много пъти съм наблюдавала подобна картинка на фри шопа. Юруш към точно определена марка, обикновено най-масовата и никакъв интерес към тези, които не се "котират" у дома, разбирай: не са познати. Забавно е, още повече, че ако не се усетят, че си им сънародник, обсъждат на висок глас и можеш да чуеш големи бисери.
Никак не е лошо това жените да заръчват определен парфюм, че то оставим ли на мъжете спукана ни е работата. /Ще ме извинят малкото тук присъстващи господа, те са велико изключение Wink/ Но защо и четирите дами искат да миришат на едно и също, това не мога да си го обясня.  ММ си знае, че не може да избере подходящ парфюм за мен. Нито помни, кои имам, нито пък знае кои бих искала да имам и поради тази причина дори не се опитва да ми прави парфюмни изненади. И по-добре. Laughing

# 591
  • Germany
Хахах, това Клое е най-ужасното нещо, което съм имала  Mr. Green
Взе ли Ботегата Crazy
Не, Руми, още му се чудя. Харесва ми, много, различен е и много, много мой, със сигурност няма да стане масов, съчетал е несъчетаеми неща и се е получило нещо изключително. Много ще го възприемат като унисекс или мъжки, заради силните нотки. Започва силно пикантно и подправково - кориандър, под формата на свежи листа и запечени, освободили аромата си семена. Не всеки може да понесе толкова силни аромати. Към тази експлозия от подправки усещам и прясна мента и босилек Heart Eyes. Тъкмо започва да ми щипе на носа и изведнъж омеква, като с вълшебна пръчица направо. Пикантната експлозия се притъпява от много мека, кадифена тонка и млечен, прекрасен сантал. Усещам и характерния мек велур, толкова фин, че притваряш очи от щастие, прекрасен пудрен ирис и капчица масло от карамфил Heart Eyes. Харесва ми играта на силните подправки и кадифено-дървесното укротяване. То е като да укротиш буен младеж с кадифена ръкавица. Трудно, но изключително, когато го постигнеш. Ако трябва да го сравня в нещо, то е нещо средно между Classic Pink and Green на Nana de Bary Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Базата е изключително красива, носи усещане за изключително скъп крем, санталът е направо божествен, а сладката нотка на тонката ме усмихва. Защо му се чудя? Защото след два часа спирам да го усещам. Както ми носи невероятно щастие, така изведнъж се изпарява. Нанасях обилно, на дрехи, шалове, коса, но не, не го усещам. И след това на другия ден - бам, тук съм, ей така, от нищото. Такъв нежен полъх се разнася. Иска ми се да го понося и в по-хладно време, мисля, че тогава ще ми хареса повече и ще реша.

# 592
  • София
Оооо, как може да му се чудиш Crazy Всички съставки са и много мои, санталът и карамфил и кориандър...А и това описание ме събори съвсем.
Видях го в сайта, май няма да се стърпя. Цена на летище помниш ли?

# 593
  • Germany
На летището в  Мюнхен 50 мл. беше 53, 90 евро. В Дъглас 65 евро. Имаше го и във вариант 200 мл. , за големи фенове Heart Eyes

# 594
 kovatcheva ,веднага отговарям ето този е http://www.fragrantica.com/perfume/Bond-No-9/Park-Avenue-3503.html . Ама те са толкова много ,че е трудно да се запомнят.

# 595
И понеже съм пред мулти-лема за решаване, да попитам за насоки. В чуденка съм какво да взема на морето.. Дълга ваканция, т.е. повече неща ще са (под формата на отливки и виалчета основно, че иначе трябва да взема допълнителен куфар  Mr. Green). По-конкретно приемам съвети какво се държи добре на морето сега, че от една година до следващата паметта ми услужливо изтрива тези файлове  ooooh!
Не знам какво се държи добре, но щом Аметиста на Булгари и Любовното Клое ме удушиха... какво да ти кажа Confused Тук мога да нося само Ирисовата Прада и онази Зара за която писах неотдавна. Всичко останало, което нося, 7 парфюма Mr. Green е непоносимо силно и мощно!

Жур Абсолю на мен е много траен и го обичам много. Аз усещам помело, не грейпфрут, а лимон изобщо.

# 596

Много съжалявам, явно си е баш до кожата  Sad А твоя нали е траен доста? Поне с такова впечатление останах от две пръскания.
[/quote]За трайност забележки нямам,траен е много,но много ми е помелен или грейпфрутен.

# 597
  • София
Аз пък като отидох да тествам Богинята и  Lys Soleia си тръгнах с Богинята, за което не съжалявам изобщо. Simple Smile
Но отдвана харесвам и другия и сега сън не ме лови, че го изоставих така...
Lys Soleia го издирвах из всички коментирани за сигурни онлайн сайтове, но никъде го нямаше. Навсякъде беше свършил. Днес купих последната бройка от нашия бюти зоун в Стара Загора. Ако го харесваш наистина много - купувай, защото така както изглежда, може и да не го пуснат отново.
Веднага реших да послушам съвета ти! Simple Smile
.. ноо, като отидох бяха останали само по  125 мл и се отказах. Ако имаше 75 мл щях да взема, бързо ми омръзват за съжаление... предпочитам по- по малко по-често Simple Smile

# 598
Ех, ех... Сега още повече нямам търпение да ида да ги пробвам и двете Сислита!  Crazy

Денси, ти значи и двата имаш? Кажи моля те по две-три (  Mr. Green ) думички за всеки.  Praynig

# 599
О Епона, не мога за тези наистина шедьоври с две- три думи, няма начин просто. Мощни шипри са и двата. Не съм сигурна въобще, че ще са твой тип. Трябват задължителни проби на кожа  и то многократно.Траят дни, влачат шлейф коридори и са доста сурови и елегантни парфюми, и двата. Соар Де Лун има много мед и на някои кожи стои ужасно, защото изкарва пиклива нотка. О де Соар за мен е  по-хубавия парфюм, но нося с удоволствие и двата. Никога не остават незабелязани вк. и в отрицателен план. Някои хора не харесват шипри, а тези парфюми са ужасяващо силни.

Общи условия

Активация на акаунт