След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~5 в 1~ Тема 165

• 38 537
  • 737
  •   1
Отговори
# 720

Последна редакция: пт, 08 авг 2014, 17:30 от alex_b

# 721
# 722
# 723
# 724
# 725
Алекс, тази кукла в бяло обра точките! Мурат май големи усилия прави, за да я спечели! Не като при каките - там усилията са да остане невредим!

Танче, пак ли се започна??? Сигурно затова хърватките да написали, че артистът може да си подбира ролите, но за съжаление не и публиката. Не знам какво се разпространява във ФБ, може да е и редактиран вариант, но ето текста от арабската фен страница на англ.

He said Arabs like Tuba and all her works succeed in Arab world And source said I am Tuba fan and loved her..Murat smiled and said Tuba is beautiful and has two daughters

Ето го от грузинската на руски:

-   Туба...
Он сказал, что арабы любят Тубу, ее все работы обсуждаются в арабском мире. Источник сказал, что сам является фанатом Тубы. Мурат улыбнулся и сказал: “Туба прекрасна, и у нее две дочки”.

И ето как е при хърватките:

Tuba .......
Administratorka teme MYFH kazala je da voli njegovu i Tubinu seriju. On se nasmešio, kazao da je ona lepa i da ima dve kćerke...

А ето и коментарът на хърватките:

Već drugi put ga pitaju za TB, a on odgovara da je - lepa.
Nikako da kaže šta misli o njenoj glumi.
  /И друг път,  когато са го питали за Туба, той отговаря, че е хубава. Не казва какво мисли за играта й.

Така че аман, аман, чок аман!

Алекс, Таня, ако съм режисьор на грузинския клип бих използвала колажите ви newsm10 smile3508 Но... не съм!

# 726
Уместно е да се припомни! Соня, Hug newsm10

Е те това лЮкарство е много ефикасно newsm10 smile3521.От неколко години го ползвам редовно Twisted Evil Twisted Evil когато ми се усложни астмата и ефекта е поразителен Peace Peace.Веднагически забравям Crossing Arms Crossing Arms,че не мога да дишам и ми се подобрява настроението Crazy Crazy Mr. Green.Има само един страничен ефект  Thinking Thinking-при редовно ползване в нерегламентирани  количества води до прострастяване Naughty Naughty.За щастие не е смъртоносно newsm78 newsm78,но при определени индивиди от женски пол с лабилна ценностна Joy Joy и нервна  система   се наблюдават слабоумие Crazy Crazy и халюцинации в неприятни и непредвидими размери. hahaha Joy Joy Joy Joy JoyТъй като процентът на засегнатите е несъществен Thinking Thinking,лЮкарството е достъпно за всички желаещи Crazy Crazy Crazy и се предлага без рецепта. newsm10 smile3521 smile3508

# 727
  • София

Не знам защо се учудват някои хора на отговора на Мурат на въпроса за Туба?  Какво ли са очаквали да каже? Да се направи на филмов критик, или какво? Някога казвал ли е за някои от колегите си дума на одобрение или обратното?  Аз намирам, че е много сдържан в това отношение и е абсолютно прав. Чудя се на ума на тези, които му задават такива въпроси.

# 728
Kethen?, като ти видях ника и се разсмях - сетих се за разказа за Истанбул!

Hug newsm10 smile3508

Съвсем основателно се питаш за смисъла на тия въпроси, но те тепърва ще зачестяват за съжаление.

Разчитам на чуството ти  за хумор и се надявам да не ми се ядосаш  Peace

Скрит текст:
Kethen?, разбира се че само го провокират с подобни въпроси. Какво очакват – Мурат да не издържи, да разкъса риза или тишъртка и с топъл блясък, но със сълзи в очите да признае, че след Антакия животът му е провал, че Т. Б. е божеството, в което единствено е бил влюбен, че тя е и майка на децата му и да й поиска ръката.     
         Продължението е – 39 584 серия на „Аси –дързост и красота”, гледат я внуците ни. Мурат и Туба въобще не са мръднали, защото любовта ги прави вечно млади, имат ен броя близнаци, плод на неувяхващата любов и страст /тук отчасти заимствам от „Любов по време на холера”/ и камерите в дома им предават ежечасно. мурат си е променил мнението за брака и романтиката е на макс 24 часа. В хола има малка джамия и всяка вечер се молят за душите и възпоминават единствените си верни фенове, които са им посочили правилния път в живота. Малкото останали живи фенове тънат в душевен  благодат и пишат мемоари за началото на тази вечна любов и своя принос и подкрепа. Така те се чувстват удовлетворени и реализирани. А, забравих да кажа – демоничните сили се изобразяват чрез снимки на Бурчин, семейството й и Онур.

# 729
  • София
Марти, много се смях.  И аз това си го мислех, кога ли няма да издържи и ще предаде фронта. И всички глупости, които сме чели досега ще излязат верни, а ние невярващите в тайната любов на Мурат и Туба трябва да наведем виновно глави или направо да ги заровим в пясъка.  Ако ти кажа, че "Любов по време на холера" е една от любимите ми книги, сигурно съм я чела 5-6 пъти. Такъв хумор има там, невероятен. Да не повярваш, че е написана от същия човек, който е написал "Сто години самота".  Аз признавам, че я започнах два пъти, но не можах да я дочета.
А за успокоение може да оженим Бурчин  и Онур.

Вместо да е женен за Т.Б да вземе Б.Т

Последна редакция: пт, 08 авг 2014, 23:00 от Kethen ?

# 730
Kethen?, не ми се вярва / и наистина не усетих такива неща в сериала, където на моменти Мурат е доста дървен според мен, но аз го гледах след ЛиН  Hug/, но знае ли човек newsm78 #Crazy Обаче ич биля няма да заровя глава в пясъка заради някакви лицемерни тарикати и мошеници, по-скоро ще обърна поглед и ще се интересувам само от ролите му. Peace
 А за "Любов по време на холера" - като написах заглавието се сетих, че отдавна не съм я препрочитала и се замислих къде ли е вкъщи. И аз я харесвам повече.  Peace

# 731
# 732
  Марти, Кети, четох и се веселих от сърце. Наистина съм любопитна какво ли още ще четем от тук нататък. Колко ли безкрайна е човешката фантазия Joy Joy Joy Joy  А на кой ли звъни? Може би... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Алекс, как добре го обгрижват да не изстине. Браво на девойките. Grinning Grinning

# 733
Танче, е как на кого, разходи се из фен форумите и виж чия снимка с телефон в ръка стои в коментарите Mr. Green #Cussing out #Cussing out

Само не разбирам за какво ги правят тия богати трапези като не оставят от снимки Мурат да хапне! Те направо го осиновиха! Кой на кого помага - той ли на грузинците, те ли на него?
"Старбъкс" Адана или е в ремонт или пред фалит!  #Crazy Laughing Joy

# 734
Танче, е как на кого, разходи се из фен форумите и виж чия снимка с телефон в ръка стои в коментарите Mr. Green #Cussing out #Cussing out

Само не разбирам за какво ги правят тия богати трапези като не оставят от снимки Мурат да хапне! Те направо го осиновиха! Кой на кого помага - той ли на грузинците, те ли на него?
"Старбъкс" Адана или е в ремонт или пред фалит!  #Crazy Laughing  Joy

Ама готино, а Марти? Я какво частно парти са му спретнали, та и пиано на двора са изкарали. Добре го грижат. Но ако скоро не го пуснат със сигурност Старбъкс ще фалира, защото трябва да замине за Гърция сега и... к'во прайм Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт