Любители на Котки Тема 86

• 36 240
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
И аз мислех дали няма да има нещо общо с кастрирането, но моето е на около два месеца.

# 346
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Гранулите от нисък и среден клас осмирисват яко и двете работи. Гранулите от висок клас не предизвикват такова нещо. Peace

# 347
  • Somewhere beyond the moon and stars
На нашия малък дявол пък си мирише, с каквото и да се храни - предимно висок клас храни и каквото изтараши от боклука.  Laughing
Когато се чудех каква тоалетна да му купя, още преди да се сдобием с него, един приятел ме посъветва да купя затворена, с филтър. (Става въпрос за самата кутия.)
Обикаляйки по зоомагазините, установих, че разликата е към 10 лв от обикновената, и реших, че си струва да ги дам, ако няма да мирише. Главно защото нямаше къде другаде да я сложим, освен в коридора, който хич не е проветрив.
Фактът е, че сега не мирише, като естествено, трябва да се чисти на два-три дни. Та в този ред на мисли - доволна съм от избора си.
Трудното беше да я намеря, че се оказа, че в много малко зоомагазини ги продават.

# 348
Уф, от голям зоомагазин ми предложиха гранули и пауч марка NutraLine като по-добри от Royal Canin.  Rolling Eyes
Днес обаче съм му взела пилешко месо- за него и децата. И ще тествам кое предизвиква тая нетърпима смрад.  ooooh!

# 349
  • София
При мен мирише само като акат. Няма начин Laughing Домашна храна никога не съм давала, но и те не са искали. Ели само на шоколад и бисквити с шоколад налита, но е опасно за тях. На урина може да мирише и от пълнежа за тоалетна, който използвате.

# 350
Тези паучове освен, че са скъпи, не се знае и какво съдържат. По-добре купете чисто месо (пилешкото бутче е левче и нещо), отколкото тази гадост Peace

# 351
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:

Тези паучове освен, че са скъпи, не се знае и какво съдържат. По-добре купете чисто месо (пилешкото бутче е левче и нещо), отколкото тази гадост Peace

+1

# 352
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
MayyaI , обожавам рижковци с изплезени езичета. Heart Eyes

Касита , докато Сисо още беше на паучове наистина най-много си харесваше тези на NutraLine. Давала съм му и техни гранули. А той на гранули е страшен каприз. Не искаше да хапва какво да е. Не мога да кажа дали са по-добри от Рояла, но са на половината на цената му. Сега ще не ще хапва само лечебни гранулки, но пък явно са много качествени и вкусни, защото не се оплаква докато лакомо си ги хрупа.  Laughing
Аз мога да кажа, че ще разберете дали гранулите са добри (и изобщо храната), ако акото е твърдо, много тъмнокафяво, малко като количество и се изхвърля един път на ден. Всичко останало извън тези параметри говори, че храната може да е достатъчна, но не е качествена. Говоря за зрели котки, не за бебета. Peace

# 353
MayyaI , каква ли вкусотийка си й дала, че да се облизва така тази глезана  Flutter

Последна редакция: нд, 20 юли 2014, 17:12 от addicted2U

# 354
Вела, ти ли се оплака, че на твоето коте му мирише урината?
С какво го храниш? Аз докато давах на Мърти по-обикновена храна, разбирай паучове уискас, шунка, филе, пържена кайма, пилешко месо и никакви гранулирани храни, урината му нямаше никакъв мирис. Откакто включих гранули ....  Sick

Кас, то яде гранули от 5 месеца, а урината му мирише от един. Не съм сменяла гранулите, много е капризен яде само РК. Милото един ден като му купувал храна му взел някакви гранули за капризни котки, е познайте дали ги яде. Не е от храната, според мен скоро ще сме за кастрация.

Пълнежа е бенто и по малко силикон.

Последна редакция: нд, 20 юли 2014, 17:13 от vela

# 355
  • София
MayyaI , обожавам рижковци с изплезени езичета. Heart Eyes

Касита , докато Сисо още беше на паучове наистина най-много си харесваше тези на NutraLine. Давала съм му и техни гранули. А той на гранули е страшен каприз. Не искаше да хапва какво да е. Не мога да кажа дали са по-добри от Рояла, но са на половината на цената му. Сега ще не ще хапва само лечебни гранулки, но пък явно са много качествени и вкусни, защото не се оплаква докато лакомо си ги хрупа.  Laughing
Аз мога да кажа, че ще разберете дали гранулите са добри (и изобщо храната), ако акото е твърдо, много тъмнокафяво, малко като количество и се изхвърля един път на ден. Всичко останало извън тези параметри говори, че храната може да е достатъчна, но не е качествена. Говоря за зрели котки, не за бебета. Peace

Profi_1, моето е рижка. Laughing
И нейното ако е такова, каквото го описваш, веднъж на ден. Явно е доволна от мен-за сега. Wink Hug
На 13 г. е.

# 356
  • Пловдив
ЧРД на Силвестърчо  smile3525, още дълги години да си се обичате!

Вела, Монк вече е "юноша бледен" и за това му мирише урината. Не е от храната или пълнежа на тоалетната. Решението е кастрация.

# 357
Ааа, рижка ли е?! И аз я помислих за момък Embarassed Може би защото сме свикнали повечето рижовци да са мъжки Crazy

# 358

Вела, Монк вече е "юноша бледен" и за това му мирише урината. Не е от храната или пълнежа на тоалетната. Решението е кастрация.
Абе и аз така си мислех. Вече е на 7 месеца, то и мъркането му се промени / майтапим се в нас ,че му мутира гласа и че е вече тинейджър/.

А след кастрацията , ще спре ли да му мирише урината?

# 359
  • София
Ааа, рижка ли е?! И аз я помислих за момък Embarassed Може би защото сме свикнали повечето рижовци да са мъжки Crazy
Laughing Да. Още в предишната тема се учудваха на това и една съфорумка писа защо обикновено рижите са мъжки, ама като не помня коя беше? Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт