Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са някои по-малко известни любими продукти, които не се обсъждат често във форума и кои са вашите любими по-малко обсъждани продукти?
Коя е подходящата серия за възстановяване на косата?
Кои са някои препоръчани продукти за хидратация на косата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са някои по-малко известни любими продукти, които не се обсъждат често във форума и кои са вашите любими по-малко обсъждани продукти?
Форумът споделя различни по-малко известни любими продукти като маската за коса L'Oréal Paris Elvivé Total Repair 5 Damaged Hair, балсамa за 3 минути на Aussie 3 Minute Miracle, серума Ultra Shine Boost на Eugene Perma, маската Phytophytocyane и маската Philip Kingsley Elasticizer. Тези продукти са оценени за техните положителни ефекти върху различни видове коса. Някои от любимите ми по-малко обсъждани продукти включват нощната грижа на Алтерна, която осигурява забележителна възстановителна сила на косата. Освен това NAUPURA M|8 Nutry Pre подхранваща терапия е високо оценена, тъй като придава плътност и здравина на косата. Сериите за грижа за косата Alterna също се открояват като ефективен помощник за възстановяване на изтощената коса.
-
Коя е подходящата серия за възстановяване на косата?
Форумът споделя различни серии, които са помогнали за възстановяването на косата, като Absolut Repair на L'Oréal, Kerastase серия, Elixir Ultime, Architecte de Coiffure на Kerastase, Extreme серията на Redken и Densifique. Важно е да изберете серия, която отговаря на специфичните нужди на косата ви, като сухота, цъфтеж или липса на обем.
-
Кои са някои препоръчани продукти за хидратация на косата?
Форумът споделя няколко продукта, които се препоръчва за хидратиране на косата, като маската с Фитокод, маската Joico, серията Label M с мед и овес, Kerastase Elixir Ultime, Shu Uemura Ultimate Remedy и бамбукова маска Alfaparf. Тези продукти са оценени за техните хидратиращи свойства и способността им да подобряват състоянието на косата.
-
Кой е най-добрият шампоан за често миене на коса?
-
Кои по-малко известни продукти за грижа за косата са вашите любими?
Иначе протеин след боядисване може,но задължително без нагряване,защото сваля цвета. 
А след самото боядисване винаги ползвам маската, която е към боята. Правила съм експерименти с други маски, но досега най-добре ми се отразява съответната маска.
Наистина първа страница трябва да се дооправи, аз преднися път изтрих линкове, които не се отварят, както и описание за една несъществуваща вече серия; добавих линк за подстригване в домашни условия... и май това откъм промени 
Примерно серията Денсифик нито съм я ползвала, беше още непозната, аз много подробно описах какво виждам по състав за нея и не съм сгрешила. След това моето описание се припокри с момичетата, които взеха да я ползват
не оставам.
Последните пъти все я боядисвам с 4-ки и за нула време си стигам до 6-ца. А сякаш искам д ами стои по-тъмничка, и всъщност я боядисвам най-вече заради това, тъй като корена ми излиза бавно и съвсем спокойно мога да изкарам и 2,5-3 месеца, тъй като и разликата в цветовете не е голяма.