Интериорен стил по аматьорски - 24

• 76 524
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Хубав е цветът, елегантен Peace Сигурна съм, че след време ще си го заобичаш!

# 616
  • най-шареното място
Елегантен е цветът. Малко по-тъмно от желаното, но приятно.
Може да изглежда скучновато или артистично. От обзавеждането и светлината зависи.
Порадвайте му се, пък може даоставите само една стена в бъдеще. По-светло ще порозовее, ако не се добави пигмент. Тъмните месеци могат да са много уютни в тъмни стени, защото светлината  изпъква.

# 617
  • Варна
Наистина е много хубав цветът. Може би ти е трудно да го възприемеш, защото не си имала тъмни стени досега.
Чувствах се по същия начин, когато видях стените в новата ни кухня  #Crazy В баката боята изглеждаше мноооого светло сива, почти бяла, даже се чудих дали няма да стане много скучно  с такъв светъл и "обикновен" цвят...в момента имам светло СИНИ стени и след първоначалния шок, вече ги обожавам!  Crazy А синьото като цяло никога не ме е привличало като цвят, особено пък за стени и никога не бих се спряла на него.
И докато сме на цветна вълна - как ви се струва тази комбинация?

# 618
  • най-шареното място
Суха и хотелска.
Но има накъде да се освежи Simple Smile

# 619
и аз така го виждам.

# 620
  • Отвъд алеята зад шкафа
Цветовата комбинация много ми харесва, но не и конкретният интериор, с други мебели и осветителни тела ще е супер.

# 621
  • Варна
Всъщност въпросът ми беше точно за цветовата комбинация "синьо-тъмно кафяво-бежово", но може би не избрах правилната снимка, за да го онагледя  Crazy

# 622
Някой беше питал за обзавеждане на овална дневна, но не мога да намеря поста-може и да бил в друга тема, че напоследък препрочитам старите. Моля за извинение ако е така, НО ми хареса това и се сетих, че може да е от полза.  Embarassed
http://www.houzz.com/photos/7478928/Riverton-Ewell-traditional-l … om-salt-lake-city

# 623
До огледало с рамка,  друго огледало но без рамка...
Вие как преценяте тази комбинация?!

# 624
  • Отвъд алеята зад шкафа
Всъщност въпросът ми беше точно за цветовата комбинация "синьо-тъмно кафяво-бежово", но може би не избрах правилната снимка, за да го онагледя  Crazy

На мен цветовете ми харесват.

За детската стая при мен стените са като тази палитра - жълтото и лилавото. Мебелите бели. В едната стая ще има малък диван - тъмносин или бежав.
Скрит текст:

# 625
Lady April,
сега както е дивана ви,
вижда ли се гледката като си седнал на него?
Може диван да заеме 1/2 от прозорците или максимално близо до прозорците - там където започват, така според мен пак ще си има и то достатъчно близка гледка.
Като сложиш и завеси, ще се намали и гледката  все пак...

За варианта с мръдването напред (спрямо стената) - 50-60 см  много ли ще са ти?
Да сложиш библиотека, до която да има достъп зад дивана.

# 626
  • Варна
Да, вижда се перфектно всичко така както си стоя на дивана. От тази гледна точка не ми се слага никъде другаде дивана, но пък и така накриво пак не става. Идеята ти за библиотека отзад никак не е зле, ще я помисля. По принцип ще има голяма открита библиотека, но я бях намислила на друго място и не ми беше хрумнало да е зад дивана.  Hug

А овален диван не ми се ще много, тъй като не мога да си представя да сядам с гръб към тези прозорци. Такъв е кеф да си гледам навън. Иначе признавам, че стаята би се ползвала на макс така. И това също е голям кеф - да си гледаш детето как тича на воля и има пространство.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

За цветовете - аз избрах светло сиво за целия апартамент и някакво сиво или по-скоро таупе за коридора. Като отворих баките с латекса и като видях таупето - викам си, аз това няма да го изтрая на стената, приличаше на...........да не казвам. Ами сега е точно обратното. Коридора си го обожавам, а останалите стаи все си викам, че трябваше да  е с няколко идеи по-тъмно. Та то почти няма разлика с белия таван, трябва да се вгледа човек. При следващо боядисване ще цапна едно хубаво сиво малко по-смело.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 627
 Simple Smile

http://www.bess.net/lavish-orange-sofa-of-contemporary-living-room-and-bedroom/luxurious-curved-orange-sofa-designed-simply-with-patterned-pillows-facing-chic-white-oval-coffee-table-with-flowers/

http://www.tazatek.com/wp-content/uploads/2014/05/Modern-home-li … -sofa-and-rug.jpg

Аз не харесвам откритите рафтове за книги,
ако слагаш вратички може да са плъзгащи, да не се губи разстояние за отварянето им.

Търсейки някакви картинки, попаднах на овалния кабинет Simple Smile
http://www.whitehousemuseum.org/west-wing/oval-office-history.htm
Но там варианта е с два дивана един срещу друг, тв е бюрото  Laughing

# 628
  • При елфите ...

Емa, на една от снимките има черна ваза, поставена върху шкаф до огледалото, ти ли си я оцветила така и ако да, с какво? newsm78   bouquet

# 629
  • Варна
Гадамер, не разваляй хубавите стени. Моля! Цветът е изумителен. И никак не е тъмен. Недоумявам какво му е тъмното?!?!

Кой търсеше естествени тъкани във Варна? Има хубави дамаски от естествен лен в едно малко магазинче на ъгъла след р-нт Тоскана по посока Нептун.

Общи условия

Активация на акаунт