Лято в Албена 2014 г. - (Тема 2)

• 51 723
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
  • на път
Здравейте, ХОТЕЛ ГЕРГАНА работи ли след наводнението?

Моля ви за информация. Благодаря

Разходих се до Гергана в събота. Работи само лявото крило (погледнато откъм входа) и ресторантът, но не изглеждат населени както обикновено. Рецепцията е увиснала над реката. Мостчето през реката вече действа, плажът е почистен, подреден и празен.

# 106
Здравейте,ние сме в хотел Компас от 21.07.2014 до 31.07.2014 с момченце на 4 годинки и половина,ако има и други мами в този период ще се радваме да бъдем заедно.Хубаво лято но всички и много положителни емоции в Албена.

# 107
Да попитам отсядалите в Магнолия - има ли комарници на прозорците и нещо за простиране на кърпите на терасата?

Да и на двата въпроса.

# 108
водата в морето е мътна и мръсна..дано да се проверява...

# 109
  • Северо=Западналия край
Да попитам отсядалите в Магнолия - има ли комарници на прозорците и нещо за простиране на кърпите на терасата?

Да и на двата въпроса.
Благодаря gato, нямам търпение вече да тръгнем към Албена   grinning039  car003  Nature Sunny

# 110
  • Пловдив
leti_at ти вече би трябвало да си в Магнолия! Чакам пресни отзиви от теб, надявам се хубави  Hug

Момичета,
включвам се чак сега, защото в хотела почти не можах да ползвам Wi-Fi..Сигнал по стаите няма, а във фоайето всеки е с телефонче,таблетче, зарежда бавно и се изнервях ужасно..
Та, в Магнолия и ми хареса, и не..
Започвам отначало..имах резервация на 2 стаи на 2 етаж от м. февруари, отиваме и се оказва,че ни настаняват на 3-тия етаж..имало голяма група от Русия,която си удължила почивката с месец и заради тях станало ( явно руснаците са с предимство пред бг туристите)...Бях решила да се разправям,но момичето на рецепцията ми беше супер сипматично и се отказах..Оказа се,че 3-тия етаж е по-спокоен, стаите бяха добри,чистички ( направила съм и снимки,но ще ги кача утре)...До тук добре..
Ужасното беше,че хотелът беше пълен с деца-цели отбори, най-вече русначета, някакъв футболен турнир май се провеждаше паралелно. Какво да ви кажа,глъчка..все едно бях на пионерски лагер...Като цяло имаше много руснаци- навсякъде и много смешно беше да гледам засукани лелки как си пълнят чантите с кроасанчета или наливат пластмасова бутилка от минерална вода- 1,5л ..с кафе от кафе машината..иначе натокани със силикон в циците и джуките  Wink
А храна-бол, по всяко време , сладолед, кафета,напитки- също..В общи линии първите два-три дни ядеш на корем, а след това ти се гади от вида на храна...Поне ние бяхме така..
Последните 2-3 дни до нас настаниха семейство, явно с бебе..ей, съдираше се да реве това дете..няма нощ,няма ден, имах чувството,че никой не си прави труда да го успокои..Не мога да разбера за кой дявол се тръгва на хотел с толкова малко бебе..Моите деца като са били на такава възраст гледах да ходя на бунгало,за да не притеснявам никого..Ама явно хората не ги интересува,че другите са дошли да си почиват и не са длъжни да търпят рева на нечие чуждо дете..
Не си починах..
Иначе персоналът е много любезен, поддържат чистичко, храната беше в излишество, кафето и бирата супер..
Анимацията им е на бг, но по мое мнение гола-вода..страшно еднообразна, всеки ден с една и съща музика, едни и същи игри-накрая по музиката се ориентирах за часа..
Има няколко басейна, на различна дълбочина,което е супер за различни по височина и възраст деца, чисти са,даже имат и две водни пързалки към тях и синът ми ужасно им се кефеше..За деца е супер..
Не знам,за догодина.. за тези пари бих отишла в Турция или Гърция.

# 111
За хотел Панорама какви са ви впечатленията, посещавал ли го е някой?
Стаите видях, че не са много големи, басейните как са? Къде ходите на плаж в Албена?
Ние за първи път ще сме там, и ще ми е полезна всякаква информация която споделите  Peace

# 112
За хотел Панорама какви са ви впечатленията, посещавал ли го е някой?
Стаите видях, че не са много големи, басейните как са? Къде ходите на плаж в Албена?
Ние за първи път ще сме там, и ще ми е полезна всякаква информация която споделите  Peace

Към всеки хотел има безплатно чадър и два шезлонга на определен плаж, то реално плажа си е един, само символично е разделен по цвета на чадърите. Между зоните с чадъри има и свободна зона  Peace

От кога сте в Панорама?

# 113
Сега в неделя заминаваме  Wink Да се надяваме времето да е с нас!

# 114
Сега в неделя заминаваме  Wink Да се надяваме времето да е с нас!

Ние другата седмица - в Компас. Да пишеш после как са Компас/Панорама   bouquet

# 115
Здравейте момичета,
От понеделник сме на Добротица за поредна година Simple Smile.
Интересува ме има ли и сега дразнещата практика на запазване на шезлонги на първите линии?
На практика това ми е единствената забележка от предишни летувания.

# 116
  • София
Привет от Добротица  Simple Smile
Ники, и тази година я има простотията със запазването. Ние си носим наши чадъри и не ползваме хотелските именно поради тази причина. Понеже се редуваме с мъжа ми да тичаме сутрин - в 6:30 вече първите два реда са "резервирани". Даже тази сутрин, мъжа ми си оставил джапанките и тениската на един шезлонг и като се върнал от кроса си ги намерил на земята, а на шезлонга имало хавлия. Ядосал се и събрал колкото могъл хавлии от първия ред и ги тръшнал някъде назад. Имало няколко човека наоколо, но никой нищо не му казал...

Иначе сме доволни, както обикновено. Тази година ни настаниха в много добра, сенчеста стая, така че не ни се налага да пускаме климатика, което за мен е голямо предимство. Храната става. За скарата се чака, както обикновено. За палачинки и гофрети също, но ние не ядем такива, така че не ни касае.

Ако мога да съм полезна с още нещо - питайте  Simple Smile

# 117
От кол центъра на Албена ми казаха, че "тежките машини" вече са изтеглени от аквапарка и се правят последни довършителни работи. На 01.08. го пускат. Успях да си изпрося нощувка бонус и от петък сме в Ралица, живот и здраве.

# 118
  • София
Принцеса Лея,сигурно ще се засечем.Ние сме от 29.юли Hug

# 119
Таря, благодаря за бързия отговор!
Ще те питам още нещо , но на лични Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт