Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 7 тема

• 137 562
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
  • Vienna
Според мен с Жуведерм Волума в скулите кожата няма да се хидратира! Мезото е добре, но зависи от вида на бръ4ките  (как са се образували, дали са от уморена, дехидратирана кожа или са мими4ески, колко са на брой, колко са дълбоки....). Аз 4есто комбинирам дермабразио с мезо. За всяка кожа избирам разли4ен коктейл от субстанции... Но си трябват няколко процедури и после поддържащи терапии на определен период от врене (напр. веднъж на 1-2 месеца). Много зависи вси4ко от възрастта и състоянието на кожата.

В скулите слагам, само ако има нужда там - т.е. много дълбока назолабиална бръ4ка или станало ве4е отпускане на бузите и липса на обем там (това става обикновено над 40 год.).

Ако оба4е бръ4ките са доста и дълбоки, може да се мине с филър (напр. Жуведерм 2) под тях и да се повдигнат локално и да се поизпълни кожата под тях и да се опъне. Вси4ко зависи от твоето лице и желание. Няма еднозна4ен съвет. Бръ4ките от носа към носа може да са bunny lines - те се оправят най-лесно с ботокс или лазер.

# 721
  • Варна
Благодаря за отговорите.На лицето ми се появиха бръчки след недоспиване. В рамките на 3-4 месеца  спях по час ,два на вечер и не си поддържах лицето.В резултат на което получих черни кръгове под очите,торбички и бръчки.Торбичките ги оправих с крем, но бръчките не мога.Кожата ми е нормална,нямам разширени пори и никога не съм имала пъпки.Не съм правила никога пилинг само почистване и моделаж.Ако мога довечера ще кача снимка.Анет къде направи пилинга,разбирам че си доволна

# 722
А с какъв крем успя да оправиш торбичките?

# 723
  • Варна
Да не излезе като реклама.Хималая околоочен крем при тъмни кръгове под очите.

# 724
Днес бях на консултация след мезотерапия от която нямаше ефект.Лекарката ми обясни,че кожата ми е дехидратирана и затова няма резултат и ми предлага да сложа филър  Жуведерм Волума в скулите  и по-нататък с Жуведерм
А къде във Варна и каква точно мезотерапия си прави?

# 725
Привет и от мен. Аз пък направих втората мезотерапия. Сега обаче съм със смесени чувства. Дали защото се наблюдавам непрекъснато или пък защото опаквам ефекта `уау` взех да си мисля че по добрия вид на лицето ми се дължи на пилинга , а не на мезотерапията. Попитах колко време ще трае ефекта от мезото. Докторката каза че това зависи от състоянието на кожата и трябва пазене. А аз никак не си пазя лицето. Обожавам слънцето и морето и всяко лято се боря със себе си.
  Altea мезотерапията я направих при същата докторка като теб.
Предполагам става въпрос за химичен пилинг. Определено резултатът след такъв пилинг е впечатляващ. Аз също съвсем скоро направих четири поредни с ТСА15% и 18%. Кожата не само се заглажда, но се и стяга. Получава се видим лифтинг ефект.
Колкото до мезотерапиите - има доста видове и фирми, които ги предлагат. Ти каква мезотерапия правиш?

# 726
  • в 1001-та нощ
Boreva, занимаваш ли се професионално с естетична дерматология?

# 727
Абе тези Жуведерм напоследък май навсякъде ги бутат и като гледам цените май са най-скъпите newsm78   Някой с мнение...
Аз след 3 плазми съм на мезотерапията на Филорга и след първа процедура съм ОК, доволна съм.

Juvedrm е една от най-добрите марки филъри. Почти на едно ниво с лидера в тази област Restylane. Тези две марки имат най-много опит, изследвания и проследени във времето резултати. Така, че ако ще се доверяваш на марка - това са най-качествените и най-сигурните филъри. Наистина последните няколко филъра на Juvedrm са по-скъпи от всички други. Причината за това е по-дългият срок на задържане на ефекта. Ако при другите филъри говорим за ефект, който се задържа около 6-8 месеца, тук вече говорим за продължителност от 12-15 месеца. Като всичко зависи и от индивидуалното състояние на кожата, колко бързо отделният организъм ще разгради ХК, както и от регулярната и ежедневна поддръжка на
кожата.
Всъщност съм чувала и за други и то много дълготрайни филъри, които, обаче, или нямат нужния лиценз за употреба или са съвсем нови и въздействието им върху организма не е проследено във времето или изобщо липсват данни за направени проучвания в тази област.

# 728
Boreva, занимаваш ли се професионално с естетична дерматология?

О, не! В никакъв случай - не съм лекар!

# 729
  • в 1001-та нощ
Козметик? Вносител на продукти?

Не звучиш, като човек добил впечатления/познания просто от четене на блогове и форуми  Thinking

# 730

Тъмни кръгове или торбички? Защото писа за торбички в предишния пост, а естеството на двата проблема в много различен и торбичките много често се влошават от кремове.

# 731
Козметик? Вносител на продукти?

Не звучиш, като човек добил впечатления/познания просто от четене на блогове и форуми  Thinking

Нищо подобно! Не чата само форуми.

# 732
  • София
Здравейте, преди 2-3  седмици се включих във форума и споделих, че съм правила преди 8 години фейслифтинг при Н.Георгиев / ако си спомняте/ . Ходих в Хил клиник / Валянова и Ванеска / и Денкова на консултации, но нещо все ми липсваше по време на разговорите, не се убедих за мезоконците, не се убедих  за Радиес  както и за мезото.
След дълго колебание реших да започна с един пакет от 2 процедури дермоабразио и 6 кислородна мезотерапия / препорръча ми го съфорумка - Вани благодаря / . Клиниката много ми допадна и .....
 В понеделник направих мезотерапия с Жуведерм Hidra и Жуведерм Derma. Все още съм с леки следи от процедурата, поне 4-5 дни си е проблем да си показваш муцуната . Нямам идея какъв ще е ефекта и кога ще проличи такъв . Ако някоя форумка може да ме осветли ще бъда благодарна. Може би Lucy?......Но за едно съм доволна намерих доктор на когото се доверявам.

# 733
Та, коя е клиника, а доктора?

# 734
  • Варна
Днес бях на консултация след мезотерапия от която нямаше ефект.Лекарката ми обясни,че кожата ми е дехидратирана и затова няма резултат и ми предлага да сложа филър  Жуведерм Волума в скулите  и по-нататък с Жуведерм
А къде във Варна и каква точно мезотерапия си прави?
PRINCESS RICH в Skin Line.

Тъмни кръгове или торбички? Защото писа за торбички в предишния пост, а естеството на двата проблема в много различен и торбичките много често се влошават от кремове.
Да крема е за тъмни кръгове,но ми оправи и торбичките.

Общи условия

Активация на акаунт