Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 7 тема

• 137 635
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
ДХ3, благодаря, ти започна ли ги вече?

MayyaI, дава рекламен спам.

# 511
  • София

MayyaI, дава рекламен спам.
И като напишеш Промиции-Jewel Skin Kilnik. Rolling Eyes

# 512
ДХ3, благодаря, ти започна ли ги вече?
Не,след седмица съм на диамантеното дермобразио,и седмица след него ще започна мезо-то.

# 513
Здравейте, момичета   bouquet
От доста време чета и търся, но не намирам някой да си е правил корекция на ГОЛЕМИТЕ срамни устни  Confused По някаква причина дясната ми увисна  Embarassed и се трие в бельото ми, доста е неприятно.
Някаква информация за това? Гледам цени от 800-1000 евро някъде  newsm78
НЕ искам да си пипам малките, а големите  Confused

# 514
Минавам да се отчета, че си записах час за д-р Ванеска за следващият петък за коментар за ботокс и евентуално филър Party

# 515
  • в 1001-та нощ
Ще очаквам с нетърпение да разкажеш Simple Smile Hug

# 516
  • SF
Непременно да ни пишеш.
Аз пък съм напът да махна 2 бенки при пластичен хирург. Едната е на много видимо място. Днес, обаче сестра ми ме предупреди, че дерматолог й е казала, че не трябва да се махат просто така за красота. И ме хвърли в музиката с някакви обяснения. Както щях да си записвам час премахването в началото на декември и сега съм притеснена и в страшна дилема.
Понеже забелязах, че във форума имаме и други лекари, пишете нещо по въпроса. Някоя от дамите премахвала ли е бенки? Какви рискове знаете за това?

# 517
  • Бургас
Аз махах тези дни при дерматолог. Имах новоизлязли и такива, които си нося от години. Докторът първо ги гледа с микроскоп (видеомикроскоп), след това прецени кои са за махане. Гори ги с лазер, образува се нещо като рана с коричка. Лошото е, че имах на лицето, та още ходя на петна. Не могат да се скрият с нищо, докато не зараснат.

# 518
  • Варна
Tintina ще ми е интересно да споделиш след време да ли не са ти се появилили отново, защото както писах преди и аз си премахнах на лицето преди 10на години и постепенно ми се появиха отново.

# 519
Алена, Есме- ще пиша задължително! Много искам да туширам гневната бръчка, както и малко около очите и по средата на челото. Надявам се да  ми предложи някакво добро решение Peace

# 520
Аз записах час за Денкова.Ще докладвам задължително...

# 521
Аз записах час за Денкова.Ще докладвам задължително...

Ти какво искаш да си правиш? Защото преди няколко дена звънях до нея и ме записаха при другата лекарка, защото Денкова сега била основно с пластичната хирургия....  Rolling Eyes другата се занимавала с лице и козметична дерматология...
Иначе и аз се интересувам от решение на моите мимически бръчки и като цяло за тонизиране и освежаване на лицето, пък те ще кажат от какво имам нужда /като специалисти  Grinning/.

# 522
Момичета, имам въпрос.
Как се правят тия слаби, перфектно скулптурирани и толкова еднакви лица.
Скрит текст:

В скулите предполагам има "пълнеж", я импланти, я някакви филъри...
Какво обаче правят под скулите та са така хлътнали? Има ли такова нещо като "липосукция на бузи" Laughing или де да знам и аз newsm78

Уф, аз съм с такова скулесто лице като на Лозанова, само че преди години имах и бузки. Така се случи, че ми хлътнаха, като си представя колко си мразех бузите преди, трябва да съм щастлива. Да, ама не, струва ми се много грозно. Затуй се и зачетох, много давам да си запълня бузките, ей така дето беше писала и друга потребителка, за свеж младежки вид. Тъй че за мен важи поговорката "Внимавай какво си пожелаваш".  Rolling Eyes

# 523
  • Пловдив
Утре от 10,30ч. съм на контролен преглед, да ме види докторката. Както и говорихме, май ще се наложи допълване с 1/2 ампула ХК за назолабиалните б-ки. От ефекта на  ботокс-а съм много доволна, сякаш бръчките изчезнаха. Не напълно разбира се, но са силно редуцирани. Направо като се замисля колко пари за кремове съм дала, а как с един ботокс постигнах всичко което исках Laughing. Кремчета продължавам да мажа разбира се, но истината е, че ефект видим, видях от ботокс-а Peace.

# 524
Аз искам основно ботокс на челото и евентуално филъри на назолабиалните бръчки.При мен нямаше никакъв проблем със записването на час...

Общи условия

Активация на акаунт