Съдомиялна-каква?

• 55 931
  • 299
  •   1
Отговори
# 165
На дълго влизат тавите от фурната без никакъв проблем. Моите са 36 на 41 см., сега ги мерих, фруната ми е стандартна 60 см. Към вратичката слагаме по-късата страна, не знам дали ме разбрахте  Simple Smile

М/у другото вътрешната част на фурната в под 40 см., нищо че габаритите й са 60, явно от това идва заблуждаването, че са големи  Simple Smile

Последна редакция: вт, 04 ное 2014, 14:14 от Не се сърди, човече

# 166
  • Варна
В старата ми миялна 45 см. тавите от фурната не се събираха, а така също и филтрите на аспиратора и куп други неща които не можех да мия поради малкия обем. В крайна сметка всеки си решава. Ако на някой му се доизмива това, което не събере вътре, на мен не, затова си купих голяма при първа възможност и не съжалявам. Изобщо няма база за сравнение между двете.

# 167
  • София
Можое би зависи колко разстояние има между кошниците? Те хубаво са по-тесни някои, но на дълбочина са еднакви. А и евентуално може и да се махне горната кошница.

# 168
Ще снимам, само да спре, че сега работи  Laughing

60 или 45 зависи от нуждите на семейството. При 60 не успяваме да я напълним, а не обичаме да престоява, при 45 ни е точно, ама точно според нуждите Simple Smile
Готви се всеки ден, с малки изключения.
На горния етаж тенджерата от супата на обяд + купата от вечерната салата + чаши. На долния тавата/тигана/тенджерата от вечерята + чиниите и приборите.

# 169
Човече, благодаря, че снима  Hug
Аз се радвам, че се получи хубава дискусия и май все повече клоня към 60см. Ние сме трима човека, да, но се случва сравнително често да се събираме повече хора, така, че може би моят избор трябва да е по-голямата, още повече, че имам и място.
sto24mims , роботът не ми е толкова важен, но си беше +, да.

# 170
  • София
Това като го гледам ми изглежда миниатюра... и ние сме трима, но ако имахме като на човечето, щеше да ми се налага да пускам по 2 на ден.

# 171
  • SF
Как миниатюрна. Това не е ли стандартна 45 см миялна?
Извинете, ако съм пропуснала, но каква марка е?

# 172

Зависи колко се готви. Аз си мислех, че ние готвим много, но явно не е така Simple Smile Правим една супа (даже не всеки ден, през 1-2 дни) и една манджа + купа за салата. Трима сме, но си отиват 10-11 чинии на ден и още толкова чаши.

# 173
  • София
Толкова, просто сравнявам какво  успявам да наредя в моята, с това, което е сложила човечето и заключвам, че за нашите нужди би била много малка.

Аз също не съм от най-готвещите... но почти всеки ден имам и  сокоизтисквачката за цитруси,  ножовете, дъски за рязане, като има супа - черпаци, отделно купички, рендета, цедка,  ножче, купичка от чопър, бурканче някое, шишета от мляко, млековарка и т.н. неща,не само чинии-чаши, тенджера-тава... а твоята така е оплатнена, че реално не виждам къде ще се поместят.

Последна редакция: вт, 04 ное 2014, 15:21 от Angel_Dust

# 174
На тези снимки не е съвсем пълна, може още много  Mr. Green
От днес:
- 1 купа от мискера
- 1 купа салата
- тенджера от малките
- 3 големи гювечета
- купичката от бендера
- 6 чаши за кафе
- 1 за чай
- 8 за безалкохолно
- 13 чинии
- капак тенджерка
- приборите не ги броя, за тях винаги се намира местенце  Simple Smile
Долу
Горе

Това всъщност е от 2 дни, защото бяхме на скара и не успяхме да съберем неща за пускане  Laughing

Ето и как влиза голямата тава от фурната, но нея не я ползваме, ако трябва да съм честна, защото после 3 дни трябва да ядем едно и също. Само за пици, но сагаме хартия и мием на ръка после, защото на практика няма нищо за миене,

П.П. Снимките са ужасни, но у нас пече яко слънце  Crazy

# 175
Човече, екстра си ти е машината... и аз искаааам.... нормално потребление за едно семейство на ден, аз има да почакам още докато стигнем до покупката на миялна машина и понеже мия на ръка... направо ти завидях благородно Simple Smile Simple Smile Simple Smile каква марка/ модел е твоята???

# 176
Имала съм 3 миялни до момента - първата беше голяма, Канди, но от времето преди Хувър да купят Канди. Тогава тая марка беше със съвсем друго качество, сега не я препоръчвам. После 2 пъти Аристон. Първата бе горяма, следващата малка, висока, но тясна. Не останах доволна от малката, защото не суши добре - посудата, на която и да е програма, остава мокра някак си. Моя приятелка има с такива габарити АЕГ и въпреки респектиращата марка и съответно сериозна цена, каза същото. С големите машини всичко е излизало идеално сухо.

# 177
Моята е голяма, Електролукс, наистина са сухи нещата, чашите светят просто, с нашата варовита вода това не мога да го постигна на ръка  Naughty.
Само някои пластмасови купи имат капчици  Peace

# 178
Канди е моята, но нещо не я намирам по бг сайтовете. Нямам проблем със сушенето, освен при някои пластмаси, което е нормално. Но зависи и от препаратите (не е задъжително да са скъпи).

Обаче ми се обели кошницата на няколко места и пусна ръжда, която оцвети вратичката. Някои казаха, че е от препарата, но не мога да кажа със сигурност. Може и да е от нараняване с нож или нещо такова.

Иначе работи идеално. Но беше 700 лв., сега има на много по-прилични цени, тогава нямаше друга инокс, затова я взехме.

# 179
  • Пловдив
Ние си купихме преди 2 години такова Беко - http://www.technopolis.bg/b2c/details/680544/P11100501/Sadomiyal … N-6833-S-/-SILVER. Доволна съм, при това много! Взехме я на същата цена, ако не греша, но с 5 години гаранция. Изобщо не знаех, че ще си купуваме подобен уред. Отидохме в магазина, за да търсим съдомиялна за майка ми, но за вграждане. Естествено от Технополис направиха всичко възможно да ни убедят колко добра е офертата. Обичам уреди с удължена гаранция и с половинката не се и замислихме дали да я купим. Не знаех изобщо какво да очаквам от уреда, но останах приятно изненадана. Съотношението цена-качество е повече от добро. Надявам се да ми служи вярно още дълго време. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт