На море в Гърция 2014 - VIII

• 56 488
  • 761
  •   1
Отговори
# 30
Пазарджик-Илинден-Неа Зихни-Неа Кердилия-Ставрос.

Биби, къде ходихте освен в Сарти?

# 31
  • София
Момичета, имам седмокласник и нямах време да ви чета, но моля за помощ! Сутринта  
тръгваме за Никити с още едно семейство и те дърпат да минваме през Сф. От Пловдив сме
и споруд мен през Маказа ще е по-близо. И двете сем. сме с малки деца и искаме да избегнем завои.
КАК да постъпим според вас?

И аз съм от Пловдив и винаги пътуваме през Илинден - Ексохи  Peace Разкошен, спокоен, ненатоварен път!

Не знам колко е спокоен и ненатоварен, само веднъж съм минавала оттам, но ми стана супер зле и не съм повтаряла повече. Има много завои и в България, и откъм Гърция не са малко, за пътуване с деца определено не го препоръчвам. Тъй като съм минавала само по двата, определно съм за Кулата.

Аз се включвам с питане за някаква препоръка (всичко познато е резеривано вече) за някакъв апартамент с кухненски бокс. Иска ми се да е приличен и да има голяма спалня, че ще спим с детето на една спалня (няма да иска отделно). Миналата година бяхме в Белвю апартмънтс и търся нещо подобно като цена и условия. Нямам пртенции къде да е, стига да не е много далеч от България  и да има хубав плаж. Може и виличка да е, макар, че за двама едва ли ще има на добра цена. За хубави плажове ми се въртят Керамоти, Неа Ираклица и околността, може и из Халкидики да е или Олимпийската ривиера отсреща, като мъжът ми определно е фен на Керамоти и Неа Ираклица. Моля ви давайте идеи и да започвам да пращам запитвания, че до края на юли трябва да сме ориентирали накъде да хванем, пък дано има останало някъде нещо свястно свободно #Crazy

# 32
  • София
"Децата" искаха да се възползват от плаж, докато ни закарат в Сарти и спахме в Агиа Триада на две различни места пътьом в Noni Rooms и навръщане във Villa Kiza. Simple Smile Беше фул уикендите, но само там намерихме свободни места за по 1 нощувка.

# 33
Момичета, имам седмокласник и нямах време да ви чета, но моля за помощ! Сутринта  
тръгваме за Никити с още едно семейство и те дърпат да минваме през Сф. От Пловдив сме
и споруд мен през Маказа ще е по-близо. И двете сем. сме с малки деца и искаме да избегнем завои.

И аз съм от Пловдив и винаги пътуваме през Илинден - Ексохи  Peace Разкошен, спокоен, ненатоварен път!

Не знам колко е спокоен и ненатоварен, само веднъж съм минавала оттам, но ми стана супер зле и не съм повтаряла повече. Има много завои и в България, и откъм Гърция не са малко, за пътуване с деца определено не го препоръчвам. Тъй като съм минавала само по двата, определно съм за Кулата.

Аз се включвам с питане за някаква препоръка (всичко познато е резеривано вече) за някакъв апартамент с кухненски бокс. Иска ми се да е приличен и да има голяма спалня, че ще спим с детето на една спалня (няма да иска отделно). Миналата година бяхме в Белвю апартмънтс и търся нещо подобно като цена и условия. Нямам пртенции къде да е, стига да не е много далеч от България  и да има хубав плаж. Може и виличка да е, макар, че за двама едва ли ще има на добра цена. За хубави плажове ми се въртят Керамоти, Неа Ираклица и околността, може и из Халкидики да е или Олимпийската ривиера отсреща, като мъжът ми определно е фен на Керамоти и Неа Ираклица. Моля ви давайте идеи и да започвам да пращам запитвания, че до края на юли трябва да сме ориентирали накъде да хванем, пък дано има останало някъде нещо свястно свободно #Crazy

Завои? Много? Rolling Eyes След последното ми пътуване из Пелион - това нашето тук е детска играчка, не завои Simple Smile

# 34
  • София (Възраждане)
Завоите на Пелион по-остри ли са от тези по пътя през КПП Златоград?

# 35
Аз само се тагвам от Ней Пори. Сякаш кацам от друга планета (Евия). Няма място за сравнение. Много високо вдигнах летвата.
Утре се прибираме и ще пиша.

# 36
  • София

Завои? Много? Rolling Eyes След последното ми пътуване из Пелион - това нашето тук е детска играчка, не завои Simple Smile

Определено не са някакви хард завои тип Златоград или Троян - Кърнаре, но за мен, като човек, на който му става лошо, ми идват в повече и пътят през Кулата ми е по - приятен. Ма то и на Халкидики не ми понасят завоите, а за някакви такива екзотики като дестинациите из тази тема, не ми се мисли въобще - само пеш или с летателно средство Laughing

# 37
Завоите на Пелион по-остри ли са от тези по пътя през КПП Златоград?

Няма място за сравнение Stop Представи си как от ниво морско равнище трябва да преминеш планината (мисля,че е 1300-1400м надморско равнище) и после пак да слезеш до морско равнище - твоят хотел и плаж от другата страна Shocked Не завои,сестро,завоищА  Twisted Evil, без никаква видимост,тесен път, видиш ли насреща кола- спираш #Cussing out След това преживяване, никакво пътуване не може да ме уплаши  Laughing Определено Пелион не е моето място - такива зашеметяващи гледки и морето - там някъде, долу, в безкрая, че ме беше страх да изляза от колата , да погледна надолу и да снимам Mr. Green То не че имаше и къде да отбиеш и спреш по т.н. път Twisted Evil

# 38
  • София (Възраждане)
Ясно, не е за деца Mr. Green

# 39

То и за жени не е  Twisted Evil .... само за мъже и кучета  Laughing

# 40
  • София
Пелион - идеално за деца /моята нямаше още 3 год. при миналогодишното посещение/ - кристална вода и прекрасна храна. Проблем би имало, само ако имате проблем с повръщане и прилошаване.

# 41
  • софия
  bouquet Благодаря!

В подготвка съм за събота.
И ние, и ние  newsm68 Дано ми стигнат 4те дни за всичкото подготовка.
Приятели (забележителна група) се върнаха в събота от Талата. И възрастни, и деца са изкарали вирус, но имаме подозрения, че е поради силно изразеното бг присъствие. Днес подхождаха много пестеливо към консумацията Grinning

# 42
Здравейте,

И аз за първи път се разписвам сред вас.  Избрах за първа дестинация pайона на Ставрос като най-близко до България. Ще се радвам много на съвети от по-опитните, понеже нещата се стекоха бързо и заминаваме в петък.  Приемам и други по-близки предложения (максимум 350 км). Търсим по-тихи места с хубава храна и по-дълбок плаж. Ако може и някое предложение за хотел, би било чудесно. За ориентир - харесахме:http://www.booking.com/hotel/gr/electra-stavros.bg.html?aid=3039 … 43abe65c9f;dcid=1, но висичко е резервирано.

# 43
  • Варна
Привет! Гърция отново ни зове, да видим тази година накъде Simple Smile

На Пелион бяхме миналата година (дъщеря ми беше на 4). Завоите не са толкова страшни, красотите си заслужават от всякъде!

Къде другаде има подобни местенца, че явно ние сме си от по-екстремните туристи. Влекат ме островите Закинтос, Кефалония, Лефкада... ?

# 44

Общи условия

Активация на акаунт