Север Юг 23

• 30 002
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
Оххххх, ако знаех и можех да си правя дрешки щях да съм с цаки. Rolling Eyes
Фенчееее, мерси душа,  love001 само ти ме разбираш smile3521 и ми пускаш отвреме навреме цаки за стръв. Joy

http://instagram.com/p/rDZ4elwLWW/?modal=true

# 721
Наденце  Heart Eyes ще ти намеря специално гифчета с цаки, да си избереш  newsm10

# 722
Наденце  Heart Eyes ще ти намеря специално гифчета с цаки, да си избереш  newsm10
Скъпа, ама аз искам да има и Мехметчо, и Сеитчо, и Кузю в сцената с цаките пред дома на Гюлтен когато се изнасяше, иииииии стана тя дълга, и широка, и ще си ходя дибидюс. Joy

# 723
Петя, привет! Hug
Радвам се, че си пак сред нас! Страхотни снимки вчера, благодаря, че ги сподели!  bouquet Heart Eyes

Фенче,  Heart Eyes и аз не мразя Нихал. Naughty
Но не я и харесвам- хич. hahaha Joy
Дори и Хазал не ми допада в тази си роля. Crossing Arms
Но в АФК и героинята й-Фериха...еее, там е друга работа. Очарова ме тотално! newsm10

# 724
# 725
# 726
Марги, малко пресилено го казах  Laughing добре де, който не харесва Нихал, не мрази ...
Наденце , е ще трябва да се пазариш със Зизунка  Heart Eyes тогава, да ти скрои, тя е спец! Как ще ходиш без гащи, срамота! hahaha

# 727
Фенче, така и предположих.  Hug
Ама нали все обичам да се пояснявам- та затова, де се казва...
да съм си казала аз...  Joy Joy Joy

# 728
# 729
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Фенче, мила моя, да ти е живо и здраво малкото детенце! Само любов по пътя му да има!
И ти да си жива и здрава, да му се радваш!

Гости, заради стесненото поле, не мога да видя това в спойлера.

# 730
Фенче, мила моя, да ти е живо и здраво малкото детенце! Само любов по пътя му да има!
И ти да си жива и здрава, да му се радваш!

Гости, заради стесненото поле, не мога да видя това в спойлера.

Светленце  Heart Eyes благодаря ти, мило! То "малкото" ми детенце днес прави 26 години  Laughing

# 731
Ама моля ви се, Нихал и аз не я харесвам, какъв гняв.. то не биват глезотии, не бива чудо...  ooooh!

# 732
  • Плевен / София
Фенче -№9 , а това в спойлера е супер Party Party Party
търся снимка на КУрт Сеит с униформа, но с шапка за телефона си....помагайте....тази, която предложих има надписи.... ooooh!

# 733
# 734
  • Плевен / София
Светле този е от сутринта и е за теб.....
"Доброто сърце не е занаят на който да се научиш.То е белег по рождение"
Наде, мен Зизка ме облече разкошно....на ЛС се разбрахме, какво ми е на сърце и сега "тежа" на всяка страница... ooooh! hahaha
Марги ще викаме ли за Лудогорец....
Фенче, от тези цаки станах Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Роминче , благодаря Heart Eyes Party Party Party

Последна редакция: ср, 30 юли 2014, 21:26 от gostenka68

Общи условия

Активация на акаунт