Север Юг 23

• 29 943
  • 742
  •   1
Отговори
# 735
Гости  Heart Eyes

# 736
Гости!  Hug Ти май не гледаш какво ти пускаме  ooooh!

Айде, къзлар

# 737
Еййй не моА ви стигна,сутринта така хубаво си писах и...взе че се бъгна нещо мамата,както и да е
Гушки на всички по домова книга Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
ЕНЦИ СПАМОВА към вас спешъл се обръщам честит ти празник,е значи ти си имаш идеален мъж, newsm78даже май двама ,ако не бъркам,щото си си ги родила де. Mr. GreenМного,ама много да те радват и по малко да те ядосват,така за равновесие hahaha hahaha hahaha
Много ,а много ме кефите бе Енци Heart Eyes,съвсем сериозно ти казвам ,че си получих   Kissing Heart,като видях фотките с цаките,те за Надето ама и на мен са ми повече от любимиииии Heart Eyes
Дано се сетя всичко дето искам да кажа,и от сутринта,а де.. newsm78 Mr. Green
Светленце да се изкажа мило,ама и аз съм за Нихал и не я мразя изобщо,има си трески ,но казах ти много ми е сладка и нейната любов по нататък де,ми се вижда много чиста,а на Бих....болна страст към Бех и към другите яката пресметливост и лицемерие(мое мнение).Май пак ще сме на лагери,ама нека по интересно е,ние си запазваме добрият тон,нали сме Ентелигентни женички Mr. Green
ВидОх снимките с Берен и Кенан,симпатична е девойката,не мога да кажа друго,ама искам да видя аз кумоооо,аджеба бил ли е там или не newsm78 Joy
И Криси беше писала там за оназ фотка,косата на Киво ,ама къде гледате ве мацки  у главата и му берете грижа,гледайте три педи по надолу,на мен там са ми очите и.....там всичко си е наред,нямам забележки smile3502 smile3533 newsm62
Еле пък тази с цигарата,с дълга коса ,алелееееее божкеееее,сексиии и с дупе и с коремче,на челото му пише" аз съм секси" е те това е,не може да се скрие сексапила,или го имаш или го нямаш
Оф стига ,че ви отегчих Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 738
gostenka68,  Heart Eyes че как иначе!!! newsm10
ММ го закарах на стадиона даже...а аз от у дома...ще ги поддържам! Joy Joy Joy

# 739
  • Плевен / София
Фенче и трите ми харесват много, а сега де , коя да сложа на телефона.... newsm78

# 740
  • Плевен / София
gostenka68,  Heart Eyes че как иначе!!! newsm10
ММ го закарах на стадиона даже...а аз от у дома...ще ги поддържам! Joy Joy Joy

Марги, на мен не ми дават да гледам , да не ги урочасам.... Joy Joy Joy

# 741
Гости! А на моята фотка нула фнимание!  Crossing Arms

# 742
Някакви сведения дали/кога започва продължението на сериала?
Липсва изключително много.

Общи условия

Активация на акаунт