Нашите кухни - тема 54

• 98 397
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
  • Varna
Да ,благодаря много за бързия отговор.А дали ще стой добре плот и гръб от дъб касъл?
И евентуално секция от същия цвят само че ПДЧ?

# 646
  • Пловдив
beki81, според мен зависи много от цвета на вратичките на кухнята. Имай предвид, че плота е доста тъмен и може би, ако и гърба е такъв, ще трябва вратичките да са светли. Поне така мисля аз.  Peace

# 647
  • Varna
вратичките ще са крем гланц.
Обаче нещо не мога да си представя комбинацията и вече луднах

# 648
  • Пловдив
Пуснахме кухнята да се разкроява.В петък ще е готова и в събота почва монтаж.Каквото стане-толкова ми писна с този ремонт-вече и в леглото имам гипс.Вярно че много неща се правят ,ама трети месец продължава.

# 649
вратичките ще са крем гланц.
Обаче нещо не мога да си представя комбинацията и вече луднах

Разгледай подобни цветови комбинации в нета, за да може горе долу да си ги представиш. Аз така направих, основно, за да мога да преценя какъв цвят латекс и ламинат да изберем, тъй като кухнята ни е от два цвята и ми е доста трудно. Какви ли не варианти гледах и накрая се спрях, но какво ще излезне накрая от толкова гледане направо незнам, не луднах ами направо на хапчета ще мина вече от гледане избиране, мерене и незнам още какво.... и в крайна сметка пак не съм сигурна. Много се надявам като видя проекта горе долу да ми се избистри. Като изберем окончателно цветовете за мебелите ще взема мостри от тях и ще напасвам окончателно нюансите на цвета на стените и паркета. Искрено се надявам да не се получат изненади при тонирането. Избирам цветове за мебели, подове и латекс за три помещения - Кухя с дневна, коридор и спалня....направоооо... #2gunfire.

Последна редакция: ср, 17 сеп 2014, 15:28 от ranimi

# 650
  • Varna
И аз това правя -три стаи едновременно.Проекта е готов.Само с цветовете виждам зор.
Искам тъмен гръб и плот и светли вратички.Секцията ще е в цвета на плота.
И сега почва едно чудене.Спряхме се на този цвят.В нета няма много информация и снимки от него.

# 651
И аз това правя -три стаи едновременно.Проекта е готов.Само с цветовете виждам зор.
Искам тъмен гръб и плот и светли вратички.Секцията ще е в цвета на плота.
И сега почва едно чудене.Спряхме се на този цвят.В нета няма много информация и снимки от него.

А, цветовете на вратите обмисляла ли си, че и за тях съм в чудене...всички помещения ще са различен цвят мебели и стени?!

# 652
ranimi, beki81 ,
като ви чета и ме обзема направо неземно спокойствие - не съм само аз объркана, Божееее, благодаря ти, има и други като мене...Точно в момента това избирам...Купихме гранитогреса за кухненската част на дневно-кухнята, кухнята ще е в два цвята, сега си седя трета седмица на размисли и страсти по цвета на стените й, както и дали да разделя и визуално двете части или да карам с един цвят двете зони...Кухнята ще е в бяло и червено, като все още обмислям дали пък да не е кремаво и червено...А вратите ще са тъмни...Гранитогреса е този
http://baniastil.com/%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%BE% … 2816%29-5937.html

За стените си мислех нещо прасковено светло...Ама още съм на мислене...

# 653
  • София
vesi7 гранитогреса не е поставен, нали? Нашият е може би същият, преди около 3 год. е слаган и чак в къщи разбрахме причината за промо-то, а именно - плочките са с няколко типа шарки и поставени произволно една до друга стоеше адски грозно  #Crazy Последва едно подреждане, разместване... що-годе ги нагласихме...

# 654
  • Балчи-Варна
beki81 мисля,че моята кухня е с плот и гръб дъб.Вратичките са бели на модекс.На мене много ми харесва как стои.

# 655
  • Отвъд алеята зад шкафа
Desem, точно затова написах, че зависи какви са уредите и механизмите. Ако иска механизми Блум (с нещо повече от просто панти), с вратички МДФ и поне средно ниво уреди, 5000 лв си е предизвикателство. Аз също не разбрах  техническият камък дали влиза в тази сума, затова споделих колко горе-долу струва. Понеже няма пълно щастие, ако бюджетът е ограничен бих избрала да дам повече пари за механизми и по-малко за вратички и плот, да кажем Блум + ПДЧ +термоплот+ качествени и по-скъпи електроуреди. Това е моето мнение от опита ми досега и ежедневието ми в кухнята. Ако някой прекарва малко време в готвене и му е все тая каква му е печката или миялната и не му се налага постоянно да вади тави, тенджери и какво ли не, навеждайки се, сгъвайки се, пренареждайки всичко в шкафа като тетрис, то тогава може евтин обков без глезотии, МДФ вратички за красота, технически камък пак за красота и някакви електроуреди, колкото да ги има.

# 656
  • София
gadamer, моите мисли си написала.

# 657
И моите.  Peace

# 658
sofyia,
не е сложен гранитогреса, но е у нас и не виждам разлики - поне от началните плочки в пакетите, че са доста тежки, пък в момента дископатията ми напомня за себе си и не мога да разхвърлям пакетите и да видя надолу как са...
gadamer, присъединявам се към твоите размисли...Все някъде компромис ще се наложи при тази сума, щом и електроуредите са включени вътре...
Че аз само за тях май ще отделя към 3 000, макар че дупе знае две и двеста, както казваше баба ми, лека й пръст...Ама пък мъжът ми казва, че това ще е Кухнята - т.е. - друга няма да видя, та да купуваме качествено и здраво... Laughing

# 659
  • Балчи-Варна
http://gul4i.snimka.bg/architecture/kuhnya.832868.34048365

Това е моята кухня момичета.Има още довършителни работи,но когато взема хладилника тогава.Чакам промоция за БЕКО с двете врати .И отгоре него ще има шкаф.Искам съвет от вас-ако сложа този спот,който е на последната снимка.на тавана където е кабела без крушка-как ще бъде според вас.Иначе трябва да къртя тавана за да махна кабела.

Общи условия

Активация на акаунт