Нашите кухни - тема 54

• 98 365
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Разкош.Много ми харесва.И голяма и широка и място бол.Със здраве да я ползвате.Чудесна е

# 661
  • Пловдив
Честита кухня, gul4i, много е свежа и наистина голяма. Имам само един въпрос. Какво наложи прекъсването на гърба на дългата страна на кухнята и да се сложи тази лайсна. При положение, че един гръб е 4 метра? Просто питам, защото ми се струва по-логично на дългата страна да се сложи цял гръб, а евентуално ако не стигне на късата да се поръча парче.
ПП. Много ви е хубав абсорбатора.  Peace

# 662
Честита кухня, много ми харесва! /и аз абсорбаторът загледах/

# 663
  • Балчи-Варна
За снадката на гърба и аз го питах и той ми обясни нещо ,но бях ядосана са аспиратора и не запомних.Беше нещо от рода,че от този цвят нямало дълги.А аспиратора беше 90см.,но го смених за 60см.иначе трябваше да ми удължат нея страна още с 40см.,а аз не исках,Това стъкленото около него е компромисен вариант то е шкафове-отгоре и отстрани,отварят се с пуш бутони.А посудата там-пробвах индукцията дали работи с тях

# 664
  • Отвъд алеята зад шкафа
gul4i честита кухня, голяма и хубава, с кеф да си я ползваш. Аз също имам въпрос - защо се наложи това закриване на плота с нещо като стеничка в посока към вратата? Идеята е да е бар плот ли? Къде ще са столовете за него тогава?

http://gul4i.snimka.bg/architecture/kuhnya.832868.34048373

# 665
  • Раковски
Само плотовете на Kaindl са по 2,8 м, всички други са по 4,1м. Когато се прави дълга кухня с плот на Kaindl за гръб се използва плот и няма лайстни. Смятам, че и страницата която се вижда може да се скрие.

# 666
  • Балчи-Варна
Kaindl са плота и гърба.А на барплота няма да има барстол,защото там е вратата за стаята.Има ли кошче за вграждане с широчина 20см?Тук в Добрич и Варна нямало.Мелачката ми пречи за по-голям кош.Shadowman помагай за кошче.

# 667
Не всички гръбчета на Кайндл са къси. Нашият е цвят мока, дълъг 4м.

# 668
  • Раковски
Гърбовете на Kaindl ги правят тук от плоча 2800/2070, а някой декори могат да станат 3660 с поръчка.

# 669
gul4i, честита да ти е хубавата нова кухня! И аз имам въпрос - за вратичките - на кой производител са и тази лъскавина, заради лака ли е или е специален материал? Загледох се и в аспиратора - намирам, че много добре е облечен в рамката от стъкло, но зад не има ли сторидж пространство или е само за декорация?

# 670
  • Балчи-Варна
Вратичките и всички видими части са на модекс.Корпуса е пдч.Плот и гръб на  Kaindl .Размерите са 3.50 на 3.00 с хладилника,който ще го купувам и отгоре ще има шкафчета и барплота е 2м.и нещо и цената е 3500лв.Както писах и по-горе,вратичките отстрани и отгоре на аспиратора се отварят с пуш бутон и има и рафтове.

# 671
Gul4i, браво! Страхотно си го решила за много добра цена. Пожелавам ти и дълго и безпроблемно да я ползуваш! А решението около абсорбера ми харесва особено много. Аз никак не ги долюбвам този тип абсорбери, стоят ми като кръпка особено при дизайн на класическа кухня, но при тебе се е получило страхотно добре. Поздравления - находка е , поне в моите очи.

# 672
  • Балчи-Варна
Момичета давайте идеи за висящия кабел на ъгъла.Да слагам ли спота от последната снимка или да го режа и да къртя тавана,което не ми се ще?

http://www.technopolis.bg/b2c/details/660574/P11100303/Hladilnik … BEKO-GNE-134620-X
Хладилника ще е този.

И откъде малка кофа за смет?
И мисля да правя маса със същия плот и бели крака,бели столове-ако намери майстора същия цвят плот по-широк.И холната маса така.Сега ще ми правят спалнята,шкафове под стълбището и  холовия ъгъл.

Последна редакция: пт, 19 сеп 2014, 08:18 от gul4i

# 673
  • София
    И според мен се е получило много интересно с това решение за шкафовете около аспиратора. Не мога да разбера за спота защо трябва да е в ъгъла нали има и кабел с крушка който виси от тавана - там ще има ли лампа също? Иначе си слагай спота на кабела според мен няма да е грозно, но каква работа ще върши там над шкафовете?  newsm78

# 674
  • Варна
gul4i, честита ти кухня! Много е хубава!

Пробвай да сложиш спота и да видиш как стои, а пък ако не ти хареса - сваляш го, кълцаш кабела и готово  Peace
За кофата за смет:
http://neoform.bg/bg/product-view/66/1574.html
http://www.enikom-m.com/bg/product/0/kosh-za-vgrajdane/9252-7_38_61.html
или класическо свободностоящо кошче, което да натикаш в шкафа, там поне има голям избор на размери, цветове и форми  Peace

Общи условия

Активация на акаунт