Нашите кухни - тема 54

• 98 483
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
  • Отвъд алеята зад шкафа
neli mar4 твоите вратички какви са, тоест по какво се различават вратичките МДФ на пазара, защо едни са по-евтини, а други по-скъпи? Предполагам, че освен покритието на МДФ, може да има и други разлики. Къде има МДФ вратички, бели, таблени като на Морато, с покритие боя,  по-евтино, че аз към такива съм се насочила?

# 361
  • Някъде на път....
Ето още една фирма, която предлага вратички, много са хубави, гледах ги на едно изложение в Интер Експо Център - http://www.morato.bg

..............

Е хайде и още една.... Wink - Опус-44

# 362
  • на североизток от Рая
 gadamer , ние поръчахме вратички Модекс. На предната страница пуснах линк. Ако се сещаш какви са на кухнята на Мариета, такива ще са и нашите. За разликите в цените не знам на какво се дължат. А и не ми се коментира много.  Peace

# 363
  • Някъде на път....
neli mar4 твоите вратички какви са, тоест по какво се различават вратичките МДФ на пазара, защо едни са по-евтини, а други по-скъпи? Предполагам, че освен покритието на МДФ, може да има и други разлики. Къде има МДФ вратички, бели, таблени като на Морато, с покритие боя,  по-евтино, че аз към такива съм се насочила?

gadamer, а нещо такова не би ли ти харесало?

# 364
  • Отвъд алеята зад шкафа
t_ilieva това, което ми харесва е по-скоро нещо такова -

бяло, без дървесен фладер, боя, с проста изчистена фрезовка.

neli mar4 аз разбрах, че си поръчала от Модекс, но не мога да се сетя какъв вид точно са на мариета (сещам се как изглеждат, но не знам като материал и покритие какви са). Естествено аз не желая да се набутвам и да плащам по-скъпо за нещо, което някъде се предлага по-изгодно.

# 365
  • София
А аз докато съм при вас да питам. Търся мивка за кухнята. Предпочитам алпака, с малко и голямо корито и без отцедник, като голямото корито да е гоооолямо, та да се събира тавата от печката Simple Smile

# 366
  • Някъде на път....
t_ilieva това, което ми харесва е по-скоро нещо такова ................
А, да, наистина - варианта с таблени врати... сега се сетих.... smile3555

А дали ти показах това:

Или не съм?.... newsm78

# 367
  • Пловдив
Някой попита за Съливер.Ето това съм поръчвала с техни плоскости.Не са кухни.Детската стая на малката и спалнята на каката. Мисля ,че трябва да се отварят снимките-не са много де
http://renydent.snimka.bg/architecture/stai.831058

# 368
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
здравейте,

и на мен ми предстои ремонт и обновяване на кухнята.
преди няколко дни бяхме във Велинград и ми харесаха кухните на Кронос
http://kronosmebel.wordpress.com/
въпросът ми е : някой има ли конкретни впечатления от тях?
цените, според мен, са прилични: за кухня от масив (чам) с дължина около 4м споменаха 2800 с включен монтаж.

дайте съвет, защото никога не съм се интересувала от кухненско обзавеждане, а не ми се иска МДФ.
знам, че чама е мек, но все пак си е дърво... newsm78  newsm78 плотовете, разбира се, няма да са от чам...

# 369
  • Варна
А аз докато съм при вас да питам. Търся мивка за кухнята. Предпочитам алпака, с малко и голямо корито и без отцедник, като голямото корито да е гоооолямо, та да се събира тавата от печката Simple Smile
Моята е тази на Икеа - Бохолмен
http://ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=21952

И двете корита са големи и удобни.  Peace

# 370
  • Раковски
Peace
А в Съливер нямат ли от "по-лъскавите" плоскости да се ползват за вратички Rolling Eyes

Имат лъскави плоскости, като те са от тези които се продават готови и се режат докато тези за които говорим са правят по различен начин. Лъскавите материали са различни като цена, качество , като по-евтините са на пдч основа а скъпите са на мдф основа, отделно от това има разлика в покритието, едни са пвц, други са акрил, полиестер, полиглос... Такива материали имат почти всички фирми които се занимават с продажба на материали за мебели.

# 371
  • Раковски
gadamer , ние поръчахме вратички Модекс. На предната страница пуснах линк. Ако се сещаш какви са на кухнята на Мариета, такива ще са и нашите. За разликите в цените не знам на какво се дължат. А и не ми се коментира много.  Peace

Вратите показани от gadamer  са боядисани което е различно от модекс, има повече работа а самото боядисване не е за кой да е, аз съм пробвал и нищо не се получи. Има и по-евтини цени на боядисване, но пък всеки решава на каква цена да работи. Аз лично боята не я харесвам много понеже трябва да се пази повече, ако се удари леко кюшето и боята се наранява, драска се по-лесно.

# 372
  • Отвъд алеята зад шкафа
Да, така е, предупредиха ни още като поръчвахме интериорните врати. Много настояваха от фирмата да си вземем МДФ с дървесен фладер, с фолио, обаче аз исках да е боя и това е. Ако трябва и олющена ще си я ползвам:) Смело решение, с две деца вкъщи.

# 373
  • Раковски
В нас съм с интериорни врати боя и се захабяват с времето, но при тях употребата е в по-голяма степен от вратите на кухнята а и много хора не са научени да хващат вратата за дръжката и хващат вратата с ръката и от там започват първите проблеми, но пък може да се освежат след време.

# 374
............ обаче аз исках да е боя и това е. Ако трябва и олющена ще си я ползвам:)

Щом ти харесва Simple Smile
И след време няма да е олющена, а според мен ще стане автентично състарена Simple Smile
Скрит текст:
Или ще ги смениш.
МДФ фурнир е ок - за врати(чки), нищо му няма Wink

Общи условия

Активация на акаунт