Нашите кухни - тема 54

• 98 332
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
  • В градината...
Кремена, страхотна кухня си имате и на супер цена  Peace

# 466
  • София

нямам време за да бъда компаньон извинявай

Надали някой си търси компаньон, когато прави кухня и е хубаво човек да мисли, когато дращи във форума. особено пред хора, направиле вече по 2-3 кухни в живота си от позицията на клиент.
Щото пък аз много мразя някой да ми обещае да свърши нещо за 7 дни, и на седмия да се окаже, че всъщност нещата ще станат за две/три седмици. Много бързо се преориентирам към друг изпълнител на поръчката.

# 467
  • ГОре на черешата...
Кремена, прекрасна кухня, много, много ми харесва Peace! Да си я ползвате със здраве  bouquet!

# 468
Не съм чела споровете относно сроковете подробно, но да вметна, че моята кухня беше готова за около седмица след поръчката. Не е много малка. На буквата Г е с по 4 шкафа от двете страни.

# 469
Кремена, кухнята ти е много хубава, честито! От модулните кухни, но боядисана ли е?

# 470
Благодаря на всички!

Кухнята не е модулна, правена е по поръчка с моите си размери и особености.
На снимка преди се вижда един комин, който в новата кухня е "усвоен", за това изглежда по-дълга. Бойлера също трябваше да скрием. Неговия шкаф излиза малко по-напред но не пречи, защото е зад вратата. Искаш горния ред да е по-висок за да прибирам повече неща, тъй като отдолу нямам шкафове ( само под мивката но там са водомерите).

Срок на изпълнение:  както казах не живеем там, не съм давала зор. Но датите са така: проект и поръчка април.
Майстора с тръбите свърши юни, на 28 юни бяха готови пода и стените. На 9 юли е бил монтажа, като фирмата изпълнител и майстора у нас са се разбирали кой кога да е готов. Много коректни и точни, при положение, че ние изобщо не сме били там.

# 471
Мерси за бързия отговор. Като модел вратичките приличат много на едни модулни кухни - русенско производство, но те нямат бели, а само едни череши и круши дето виакше баба ми. Иначе и аз съм в същия казан, като теб.

# 472
Да ви попитам за осветителни тяло, че на цялата хубост стърчи една гола крушка.
Препоръчай те ми нешо? Обикалях много, харесах две лампи-едната 437 лв-абсурд но пък би паднала идеално., другата 140, обаче не ме грабва толкова.

Срещали ли сте по сайтовете нещо подходящо, което би паснало?

# 473
  • Раковски
Мерси за бързия отговор. Като модел вратичките приличат много на едни модулни кухни - русенско производство, но те нямат бели, а само едни череши и круши дето виакше баба ми. Иначе и аз съм в същия казан, като теб.

Предполагам, че в вратите са с МДФ профил и пдч пълбеж.
kremena, вижте дали може да сложите някаква светодиодна лента.

# 474
Влизам в темата за помощ.Предстои ни закупване на жилище.Жилището е напълно обзаведено със сравнително ново обзавеждане и няма смисъл да сменяме за сега нищичко.Единствено ще слагаме допълнително вградена фурна и тук се чудим.Предлагат ни фурни на тека а аз се колебая между тях , горения и бош.Имаме и максумум на цената в предвид ,че ще даваме и пари за жилище ще сме с малко по ограничени възможности и лимита за фурна за вграждане ще ни е 700 лева.Ще се радвам да препоръчате марки и модели до тази сума може и малко отгоре.Благодаря ви предварително Simple Smile

# 475
shadowman, имаш ЛС.   PraynigБлагодаря.

# 476
Благодаря ти, но Имам вече такава лента под горния ред шкафове. Иска ми се нещо "по-уютно"

# 477
  • на североизток от Рая
Влизам в темата за помощ.Предстои ни закупване на жилище.Жилището е напълно обзаведено със сравнително ново обзавеждане и няма смисъл да сменяме за сега нищичко.Единствено ще слагаме допълнително вградена фурна и тук се чудим.Предлагат ни фурни на тека а аз се колебая между тях , горения и бош.Имаме и максумум на цената в предвид ,че ще даваме и пари за жилище ще сме с малко по ограничени възможности и лимита за фурна за вграждане ще ни е 700 лева.Ще се радвам да препоръчате марки и модели до тази сума може и малко отгоре.Благодаря ви предварително Simple Smile

Ето я нашата фурна:

http://www.tehnomix.bg/teka-hs-715

И в цената се вмествате.

# 478
Здравейте,някой може ли да ми даде съвет как да отлепя кухненска мивка от плот за да я използвам отново.Искам да я монтирам на друг плот,защото мивката ми харесва много и не искам друга.Предполагам че е залепена(стария плот е обикновен термоплот) със силикон или принципно с друго се лепят?Нещо,което разтваря силикона/лепило но да не повреди емайла на мивката?

# 479
Здравейте,предстои ми поръчка на кухня. Може ли да препоръчате мебелна фирма в Бургас,която работи качествено и е коректна.

Общи условия

Активация на акаунт