Ляту жарко, ила де, де си ти? Искам дупи да ми загури! - 51

• 34 360
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • Лутаща се
Здрасти мили кукундрелки.
Мерси начи за поздравите. ВсичкУ й  изпълнено или шА го направим.

Аз съм на гости на Скарлетка в Пловдив и неска си пекох д-то в Акваленд и сИга  съм чИрвена кЪт домат.

Ловя ви и Утивам да си дУпивам хУмеопатията.

ПС: Скарлетка ви праща много многУ поздрави и много по - здрави.
Thinkingтикой си аку ни си Скарлету Crazy

Аз съм и съм на гости на детИтУ сиреч малката Скарлетка.

# 661
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство

Аз съм на гости на Скарлетка в Пловдив и неска си пекох д-то в Акваленд и сИга  съм чИрвена кЪт домат.

Оффф ноу съм  : Joy поздрави на Скарлетка   bouquet

# 662

Оффф ноу съм  : Joy поздрави на Скарлетка   bouquet

Я съм на СкарлетУ детитУ.. Мерси за поздравитИ. Аз сега тук я глезя на биричкЪ... Малко да му отпуснИ края.  smile3533 smile3508 beer2 beer2 beer2

# 663
Давай душа, поглези я заслужава  bowuu
 Hug

# 664
Ей Цецуняяя да се връщаш, че ходим недоспали без кафе  Laughing

ай драсти  wavey

така си е  Outta Joint hahaha

Скарле ти на гости а  Simple Smile ....ами почивай тогава  Hug

# 665
  • София, България
Ех, за къде сме без Цецунята  Tired Да са връща веднага! У бг-мамата отпуска не пускаме!

Миси за кофито.

Аз ша тура закуската...

Лятото още не е свършило. Ай да зарадвате мъжете с пу един пударък!

# 666
Драстиии bye
мерси ви ногу за кофито и кроасаните, ноу съм гладна  Whistling Blush
а имам още 1 час до обяд  ooooh!
айди пак шъ дода с плакати Peace

# 667
  • Оптимист по принуда
Здравейти, дъ въ нагледъм!

Стига сти ривали пу Цецуня, тя си й дубре:

Хади, ш'водя чавето на раСодка, посли пак ш'дода.

# 668
  • Лутаща се
Завърнаф сА.

Ноу си ми беши дубре у Пловдив, ама свършиииииии  newsm45

Ама посли пък шА одя у Руситу, на гости на мама  Mr. Green

Мойту моме реши, чи сти ноу готини и съ включи у групата, тий чи ут сЯ нататък да знаийти: аз съм вечи ноу примерна и ич биля няма и да припаря до хомеупатията. Ко беши то туй нящУ?   newsm78

Ей ни тука как сЪ препичами у Аквапарка

Ай наздрави

# 669
  • София, България
Скарле, я кажи убаво ли е на тоя аквапарк? Гулямо ли е? От три гудини са каним и се не стигаме ду него. Шго утрепам накрая моя чувек, само ма лъже #2gunfire
Ама ку ви пукажа ква снимка имаме ут аквапарка на Приморско ш припаднете! Игати физЮномията съм напраила. Ма тряа да я сканирам някак и да ви я пукажа.... Tired

Иначе, чи сме готини, готини сме! Спор няма! Добре дошла е в редиците на готините Mr. Green Ний сме и густуприемни, ма ти сига кат каза за хомеупатийката, как да я пучерпим? То мий неудобну на мен  Rolling Eyes

Уф, вече съм "Ау от глад умирам", тъй че сама си пожелавам "бон апети" и сама си казвам "Бугударя"  Mr. Green Айди ариведерчи  Heart Eyes

# 670
  • Лутаща се
Скарле, я кажи убаво ли е на тоя аквапарк? Гулямо ли е? От три гудини са каним и се не стигаме ду него. Шго утрепам накрая моя чувек, само ма лъже #2gunfire
Ама ку ви пукажа ква снимка имаме ут аквапарка на Приморско ш припаднете! Игати физЮномията съм напраила. Ма тряа да я сканирам някак и да ви я пукажа.... Tired

Иначе, чи сме готини, готини сме! Спор няма! Добре дошла е в редиците на готините Mr. Green Ний сме и густуприемни, ма ти сига кат каза за хомеупатийката, как да я пучерпим? То мий неудобну на мен  Rolling Eyes

Пърпи, споко, то мойту дЕти на менИ мяза, ич нИ е придирчиво, сичко яде и сичкУ пий  Mr. Green Пък и не е детИ вечи, а е на цели 22 лазарника  Laughing

Вай, мА туй значи, чи язе веке съм дърта уруспия smile3506   smile3511

Ей гу Акваленда

Скрит текст:
На мен любимата ми пързалка е тази най у дЕсно. Ама и другите стават. Саму двете, дету нИ са на тъз картинка са ноу страшни, пробвах ги по веднъж и туй беше: Сърфа и Центрофугата.
Входа е по 12 лв. на чиляк и си ползваш койт тий кеф: басейни и пързалки. Ний си земаме шезлонги, слагаме ги под пързалките на тревата, мятаме кърпите там и ги забравяме. Няколко часа кеф, качване на стъпала с огромни пояси на рамо и пускане по пързалките.
На мен поне много ми харесва. Ходим за втора поредна година.
Ама май Цецата беше пък много разочарована. Но те ползваха и хотела, не само Акваленд и нещо им прайха сечено.

# 671
  • Варна
Добрютру,симпатяги!Много сте ми готини!

# 672
Добрютру,симпатяги!Много сте ми готини!
oo миси за кафету, абе Викиту, ти нящо май съ беше загубила  Thinking не си се мяркала скоро наоколо, а ?  Whistling
 Hug

# 673
  • Варна
Тук съм, тук съм!Ама все около 2-3 часа посред нощ.По него време няма никой(освен мен)......!Иначе не ви изпускам.... newsm47

# 674
Тук съм, тук съм!Ама все около 2-3 часа посред нощ.По него време няма никой(освен мен)......!Иначе не ви изпускам.... newsm47
2-3 няма значение мятай по някоя хомеопатия, някой билборд пък ни после шъ читем  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт