"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали ~ Тема 3

• 95 835
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
Да, аз точно това имах предвид - тамън я похвалиш и после почва да се излага Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 361
Днес е рожденият ден на Сара. Ангад веднага й писа и пусна техни общи снимки направени под формата на колаж. Личи си, че страхотно се забавляват заедно - неотразими са. Пускам снимката и съобщението на Ангад за Сара, както и нейния отговор за него. Толкова са сладки - не мога да им се нагледам ...  newsm44 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves Flushed nbirthday

angadhasija
happy birthday sara - godbless u🎂🍺🍺🍺#birthday #bday #party #TagsForLikes #instabday #bestoftheday #birthdaycake #cake #friends #celebrate #photooftheday #instagood #candle #candles #happy #young #old #years #instacake #happybirthday #instabirthday #born #family

ssarakhan
Mwaaaaaaaaaaa love u angyyyyyy @parihasija missed you

Честит рожден ден Сара! Господ да те благослови.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Рожден ден/ Парти/ Най-доброто от деня/ Торта за рождения ден/ Торта/ Приятели/ Празнуване/ Свещи/ Щастие/ Млади стари години/ Честит рожден ден/ Семейство ...

Дааааааа, обичам те Ангиииииии. Пари липсваш ми/ни

# 362
Честит рожден ден и от мен на Сара! Пожелавам й всичко най-хубаво. Много здраве, щастие, любов и късмет. Нека винаги бъде така позитивна и усмихната. Да продължава да ни радва с прекрасните си роли и нека двамата с Ангад са все така близки - много ги обичам ...  smile3525 Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart  love001 txtloves nbirthday

# 363
Сестрата на Сара я е изненадала с торта направена специално за рождения й ден. Сара пусна колаж, със техни снимки и благодари на сестра си за страхотния подарък ... smile3525 Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart txtloves

ssarakhan
Thank you my best sister fr making me feel the bestesht @ayra_khan29 blessed to have you #love #birthday #surpise #pinkcake #sisters #sisterlove #swaggers #loveya #thanku #mybaby #cutest #instapic #picforlikes #picoftheday #awesomeness #love #fun #madness #togetherness😇😇😇😇😇😇

Благодаря на най-добрата ми сестра, че ме накара да се чуввам най-добрата. Благословена да си Айра. Обичам те ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 364
Еееи, да му се не надяваш на Алек- браво!! Зна4и можело да бъде истински мъж и глава на семейство Simple Smile само дето късни4ко се усети, но и това си е голяма кра4ка за него...Ще взема маи пак да се зазяпам в Цветовете ( тук по 2 канала го повтарят) , така \заразително\ го дискутирате, 4е ме прихваща музата... Рокси, благодаря за детайлите и разяснението!

Гледай тези епизоди - няма да съжаляваш! Аз супер се кефя на моментите с Алек и Садна в тези епизоди - голяма страст, голямо нещо ...  newsm10 newsm76 txtloves Two Hearts Two Hearts

# 365
Цитат на: Lora-Di
Цитат
Горкият Алек! ...

Да бе, горкият Sad. Той най-после се усети като мъж. Садна откога го чака. Трябваше да го разведат, че да му светне лампичката, ама нейсе. Дай боже отсега нататък да навакса с отчетите си Wink и да почне да си "копае градинката", че и аз вече н'еам нерви  Joy Joy

Той вече започна и то как ... txtloves txtloves txtloves  Mr. Green  newsm44

# 366
Започва! Започва! Най-красивата любовна сцена, която някога съм гледала. Прекрасни са!
Алек и Садна!   luvbed txtloves txtloves txtloves

Напълно съм съгласна с теб! Няма такава прекрасна сцена - Алек и Садна са върха. Просто ме оставиха без думи. Всичко беше толкова красиво и романтично, а двамата толкова страстни. Не случайно сцената е спечелила награда. Браво на Ангад и Сара - отлична игра ...  newsm44 Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart newsm76  love001 txtloves

# 367
Е тази серия, ако човек не я гледа, все едно нищо не е гледал! Mr. Green

Така си е!   newsm10 Two Hearts Two Hearts  Mr. Green   Hands Clap

# 368
Искам и аз такаааааааааааааа ........  Crossing Arms
Жалко, че мъжо е скаран тотално с романтиката  Crossing Arms

Бяха изключително красиви. Невероятно еротична сцена. Нищо общо с пошлите американски сцени, където се награбват където им падне.

Леле мале, леле мале какви премрежени, страстни, изпълнени с желание погледи хвърляше Алек.  Heart Eyes Е то и аз да бях нямаше да му устоя. Mr. Green Ама той много вещ в занаята го раздава.  Wink И с какво задоволство и държеше колана, сякаш и е свалил девствения пояс.  Laughing Laughing Laughing
Голям подарък получи Алек за рождения си ден - първа брачна нощ. Simple Smile

Ох, да! Просто нямам думи за тази сцена! Това наричам аз страст и любов - какви погледи, какви страстни прегръдки. Изненадата на Алек за Садна беше уникална - особено с надписа: обичам те. Как само я прегръщаше и й свали колана - гледаше със задоволство ...  txtloves txtloves txtloves Two Hearts newsm76 Two Hearts newsm44

Много неща съм гледала, но такава сцена просто няма. Уникални са - моментите, музиката, песните, всичко ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Наистина Алек получи най-хубавия подарък за рождения си ден!  nbirthday

Двамата със Садна се отдадоха напълно един на друг. Само как Алек я вдигна на ръце и я сложи на леглото - после как я целуваше и въобще - личи си, че тя си умираше от удоволствие, също както и той. Много красива и страстна сцена. Мога да я гледам хиляди пъти ...  Oha! Heart Eyes Flushed Flushed newsm41

Голямо съвпадение. Днес в епизодите на Цветовете - Алек имаше рожден ден, а в реалния живот Сара има рожден ден и празнува заедно с Ангад. Супер ...
ppp  Hands Clap lovekiss

# 369
Е тази серия, ако човек не я гледа, все едно нищо не е гледал! Mr. Green

Така си е!  newsm10 Two Hearts Two Hearts  Mr. Green   Hands Clap

Ех, че ме яд, че не можах да гледам днес, най - интересното съм изтървала!
Има ли къде да се гледат днешните серии?

# 370
  • Варна
Бяха изключително красиви. Невероятно еротична сцена. Нищо общо с пошлите американски сцени, където се награбват където им падне.
Тези хора знаят много за любовта ... нищо,че не са превърнали темата "секс" в дъвка за джвакане (розова,дето прави балончета!),както в американските филми ...

Абе на този Ананд май не му е много чиста работата!  Някой знае ли нещо? Гледах го без превод и сега не мога да се сетя.
Да не излезе накрая,някой аватар (превъплъщение) на бог Вишну?  Wink Много ми е мистериозен...но е добронамерен -сигурна съм  Simple Smile ...

Ех, че ме яд, че не можах да гледам днес, най - интересното съм изтървала!
Има ли къде да се гледат днешните серии?
Утре сутрин,в 5,30 ч.,по бТВ ще има повторение (предполагам,на днешните епизоди).Друга възможност е по бТВ Лейди-ежедневни повторения,от 20 ч.,но не знам,кога ще стигнат до днешния епизод-трябва да следиш.

Лори, съгласна съм за съпричастието на фамилията. Предполагам традицията за съвместното съжителство и тук се крепи на принципа "обединението прави силата"- както в морален, така и във финансов аспект ( обединяване на приходите за покриване на общите разхди). Замислих се обаче друго.След като могат да се вдигнат, да се опълчат, да се борят и да намират решение заедно, защо го правят избирателно. Ето ти примерно междукастовата любов. На пръсти се броят семействата, които ще застанат зад детето си  ( без драма) и ще съдействат такъв един брак да се осъществи в името на щастието му. И ето ти от другата страна твоя пример - болест, бедствие, инцидент и всички до един са на крак да помагат дружно. И в 2та случая има проблем, който трябва да се реши с общи усилия, но се решава там, където са засегнати общочовешки нужди, а там, където са настъпени специфични индивидуални (вътрефамилни) въпроси всичко се решава според зависи. Ей това лицемерие ме гневи мен.
А дали пък,наистина,причината е "двоен аршин"? ... Ти си там и усещаш нещата най-вярно...но дали,в конкретния ти пример,причината не е в това,че родителите,чисто и просто,не вярват,че един междукастов брак,ще направи детето им щастливо,в дългосрочен план?
Вземи например простия факт, че за една индийка да обитава по цял ден жилището сама е прекалено опасно предвид условията на индийската реалност за жените.
Какво означава това? ... Могат да я нападнат,с взлом? ... Често ли се случва?

Последна редакция: ср, 06 авг 2014, 22:33 от Lora-Di

# 371
  • Варна
Цитат
Цитат на: Bandit Queen в вт, 05 авг 2014, 09:40
Вземи например простия факт, че за една индийка да обитава по цял ден жилището сама е прекалено опасно предвид условията на индийската реалност за жените.
Цитат
Какво означава това? ... Могат да я нападнат,с взлом? ... Често ли се случва?
Че колко му е? Нали за тях понятието "ключ" и "затворена врата", като че ли не е познато. Кой от'дето се завърне си влиза когато си поиска. Шам поне досега сто пъти влиза неканен в дома на Калиани, а и баща му посред нощите отиде да иска ръката на Сугна.

# 372
  • Варна
...баща му посред нощите отиде да иска ръката на Сугна.
Мерак!  Mr. Green

Днес,докато гледах краткото повторение на миналия епизод,та си мислех: момче на място е този Шам!...и на бой носи-само за една вечер,таман два пъти го бъхтаха: първо у Калианито...после баща му ... Ама много жилава,тази негова любов-от нищо не минава!  Mr. Green  Joy

# 373
  • Варна
А дали пък,наистина,причината е "двоен аршин"? ... Ти си там и усещаш нещата най-вярно...но дали,в конкретния ти пример,причината не е в това,че родителите,чисто и просто,не вярват,че един междукастов брак,ще направи детето им щастливо,в дългосрочен план?

Те, че не вярват е ясно и може би затова Васу реши да смени партньорката на Алек, когато той се оправи. Преди той беше с акъла на дете и затова, според нея, Садна му подхождаше, но след като той се оправи - тя вече не е на неговото ниво.

Аз имам чувството, че родителите гледат на децата си като на недорасли и неможещи сами да се справят с житейските несгоди. Калиани непрекъснато натяква на останалите, че тя е живяла повече и повече знае от тях. Демек, ако не е тя - те няма да могат да се оправят сами.

...Ама много жилава,тази негова любов-от нищо не минава!

Хм, то неговото е лИбоФ от пръв поглед. Той още като я видя под дървото му трепна сърчицето, но в началото реши само да флиртува, докато Сугна не му каза, че е вдовицата на Пратап. Мисля си, че още тогава той категорично реши, че каквото и да става - тя ще е негова жена.

Последна редакция: ср, 06 авг 2014, 23:40 от cvetanova

# 374
  • Варна
Аз имам чувството, че родителите гледат на децата си като на недорасли и неможещи сами да се справят с житейските несгоди.
То,може би,на всички родители им се струва така (поне на мен!  Simple Smile ), ама кой ли ги пита!  Wink
Мисля си,ако бях майка на момче,в Индия и трябваше аз да избирам жена му...как ли щях да избирам?!  Thinking  Много трудна и отговорна работа! ... Май е по-добре,че няма да ми се наложи!  Mr. Green

...Ама много жилава,тази негова любов-от нищо не минава!
Хм, то неговото е лИбоФ от пръв поглед. Той още като я видя под дървото му трепна сърчицето, но в началото реши само да флиртува, докато Сугна не му каза, че е вдовицата на Пратап. Мисля си, че още тогава той категорично реши, че каквото и да става - тя ще е негова жена.
Ами,хич не е прост,той!...Хубаво момиче...от сой...че и с готово бебе-няма да му се наложи,той да се бъхта!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт