Лори, абсолютно съм съгласна с теб, но в никакъв случай не адмирирам и нейното поведение. Хем ми е жал, хем ме е яд на нея. Ми като не можеш да му теглиш една майна в социалните мрежи, барем си трай. А Парито, да замаже очите на хората - бля, бля, все едно някой и вярва. Ей това двуличието ме кара да излизам от равновесие.

Ангад и Сара тогава явно са се натряскали и много, много мисъл в действията си не са влагали. Той, изпълнен с щастие, че посреща рождения ден на "приятелката" си , пръв поства снимките, сякаш иска да изкрещи на всички - "Гледайте си работата - това е нашия живот", а тя отдолу "Анги обичам те", па и Парито и липсвала - явно по в час от него е била, че малко съобразителност уж вложила. Сигурно бая конско са отнесли от родата, та след два дни се опитват да оправят батака и Сара пуска нейния колаж с тъпи обяснения. И както казват руснаците "Не нам такие деревянный постановки".
Все се опитвам да оправдавам техните постъпки с аранжираните бракове. Само си представи да ти натресат някой мухльо да съжителстваш с него и за капак майка му да те мачка като гнида. Не снимки в мрежата ще пусна, ами не знам какво още бих могла да направя, пък да става каквото ще.
Скоро четох интервю с Ангад във връзка с отказа му за някаква роля. Явно в момента няма ангажименти и го питаха с какво се занимава. Той отговаря, че по-голяма част от времето си прекарва в къщи с дъщеря си, която е била много малка, когато е снимал сериалите и сега се опитва да компенсира пропуснатото. Останалото време прекарвал с приятелите с които се виждали много често. И без да го пита никой ни в клин, ни в ръкав изръсва, че най-важното било, че Сара вече се е преместила да живее близо до него и всичко е ок. Та няма да се учудя ако и в съседния апартамент я е настанил - за всеки случай да му е под ръка по всяко време.
Парито, ще не ще, участва в тоя фарс, че две деца му е родила, пък нали е и Богоизбраната, ама тоя Парас ми се вижда, че и той някаква комерсиална роличка играе. Симпатяга е, ама ни актьор, ни танцьор, та Саричка малко му вдига акциите. И той доволен и тя доволна. Май накрая ще се окаже, че всички са си ок, а аз само си чеша клавиатурата.
Много ми харесват коментарите ти! Направо ме разби с това интервю на Ангад - не го бях чела. Значи Анги вече е много щастлив - Сара се е преместила близо до него. Не бих се учудила ако наистина са в съседни къщи/ апартаменти - така ще му е идеално, на нея също.

На жена му обаче едва ли й е толкова забавно - но тя няма думата, пък й както казваш - къде ще намери мъж като Ангад. Колкото до Параш - и той покрай Сара често е в светлините на прожекторите. А и да не забравяме, че говорим за Индия. Там нещата са по-трудно. В крайна сметка те си знаят най-добре ...

Може наистина всички да са близки приятели, но едно е сигурно - при Сара и Ангад има нещо повече. Това си личи от километри. То са погледи, прегръдки, съобщения, обръщения. Прехвърчат искри от всякъде - един за друг са си ...