Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 25

• 65 470
  • 734
  •   1
Отговори
# 240
Днес между 2,30-3 часа ми звъняха от скрит номер и като вдигнах затвориха.
Преди малко ми звънна пак телефона,номера от който ме търсиха е 0879819111 и докато вдигна затвориха.Набрах ги и познайте кол център "Здрав дом",това пък какво е?! #2gunfire #Cussing out
Омръзна ми от досадници,вече не знам.................. #Cussing out

Здравей и аз имам същия проблем, същия номер ми звъни 0879819111 и ако се опитам да ги намера "кол център "Здрав дом - моля изчакайте свързване с оператор".
Естесвено един път ги набрах, не видях някакъв скок в сметката си.
Според мен са поредните измамници, някой ако има повече инфо да пише. Или поне какво да направя, да не ме притесняват, от къде може да ми имат номера

Аз се свързах с тях.Казаха,че правят проучване и им затворих.Не знам от коя игра са ни взели номерата. Звъняли са и на майка ми,а с нейния номер играя рядко. Thinking #2gunfire
Късметът ми изневерява,от никъде нищо............... Confused

# 241
  • Телиш/Плевен
Преди половин час ми донесоха таблета от Сачи. newsm44
 hahaha По никое време.
Но важното е, че го донесоха. Много е хубав и синичък. Heart Eyes
Сега остана само хавлията от Активиа. Crazy

# 242
Преди половин час ми донесоха таблета от Сачи. newsm44
 hahaha По никое време.
Но важното е, че го донесоха. Много е хубав и синичък. Heart Eyes
Браво, със здраве да си го ползваш. Нашият върши чудесна работа, и той е синичък, много сладък.

# 243
За йоткер на мен не са ми искали опаковки и определено,ако знаех щях да си сменя мзуиката с книга.

# 244
  • на 4-ия етаж до асансьора
Соковете от Капи пристигнаха...много са бързи!  Heart Eyes

# 245
Даа и мама спечели,щях да кажа на момичетата който казваха,че не са спечелили,да си направят регистрация с друг мейл Simple Smile

# 246
Даа и мама спечели,щях да кажа на момичетата който казваха,че не са спечелили,да си направят регистрация с друг мейл Simple Smile

Само дето трябва и друг телефон.

# 247

Даа,но аз по грешка си бях дала моето име и телефона на мъжа ми ,проблем нямаше Simple Smile

# 248
  • София

Даа,но аз по грешка си бях дала моето име и телефона на мъжа ми ,проблем нямаше Simple Smile

Oпитах.  Wink Изписва, че в системата вече има такъв телефонен номер.  Laughing

# 249
еххх,кофти.Да ви спомена,че са обявени и печелившите от престиж мюсли сега чакам топка за пилатес Simple Smile

# 250
# 251
  • София
Играта на Милка за хладилните чанти има ли я още?
Провери в магазини Дар.Днес разбрах,че вече ги дават срещу купени бисквити милка,като не е нужно да са за 9 лв.Естествено се възползвах  Flutter

# 252
При мен суша. От месеци нищо.

# 253
# 254

За чашите на Кока-кола открих промоция в Кауфланд, но може и в други магазини да я има:
http://www.kaufland.bg/Nachalo/03_Polezno_i_priqtno/007_Uchastva … ocaCola/index.jsp

Във Фантастико при същите условия , но на скреч картата можеш да откриеш кутия за храна..хм

Общи условия

Активация на акаунт