Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 25

• 65 417
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
Вече 7 кода и нищо... Ще се чупят рекорди, усещам Simple Smile

# 556
  • I want it all and I want it now.
Момичетата, който писаха ,че са спечелили от Милка  Wink пробвахте ли пак в същото време ?
Защото ми се струва ,че програмистите са променили нещо в играта и вече не се печели като преди.
Дано да разгадаем схемата на играта  Peace

# 557
Някъде прочетох, че едно от момичетата е спечелило към 8.30 сутринта. По това време пуснах 2 кода и нито един не спечели.

# 558
Момичета,с какви опаковки на Милка сте спечелили флашките  - от шоколади или от бисквити ?Дали ще има значение , как мислите ?

# 559
  • Русе
Момичета,с какви опаковки на Милка сте спечелили флашките  - от шоколади или от бисквити ?Дали ще има значение , как мислите ?
Много бих се изненадала, ако има някакво значение, имайки впредвид,че една девойка минава и просто ги лепи наред...ох само да й барна чантичката hahaha

# 560
Много бих се изненадала, ако има някакво значение, имайки впредвид,че една девойка минава и просто ги лепи наред...ох само да й барна чантичката hahaha

оооо и аз бих се зарадвала на чантичката и Grinning

# 561
аз пробвах по абсолютно същото време на другият ден нищо не стана .... сега съм 2:3 за милка  Flutter

# 562
Аз вече им изгубих бройката на шоколадите Sad Голям зор е май да спечелиш телефон

# 563
  • I want it all and I want it now.
Променили са схемата за съжаление.
Аз се отказвам за сега.
Накрая ще се окаже ,че съм си платила таблета  Laughing ако го спечеля.

# 564
# 565
Спечелих 22 % отстъпка от букшоп ,някой иска ли  да ползва отстъпката ?http://bookshop.bg/

# 566
  • на 4-ия етаж до асансьора
И при мен резултатът в полза на Милка набъбна порядъчно... сърдита съм и пък! Crossing Arms

# 567
  • Телиш/Плевен
И аз да се "похваля" - 8:0 за Милка. Laughing
Ще пробвам още малко и май ще се откажа. Rolling Eyes

Днес уж са теглили раниците от Нова Бразилия и Якобс. Не видях някой да се е похвалил. Sad

# 568

Днес уж са теглили раниците от Нова Бразилия и Якобс. Не видях някой да се е похвалил. Sad
Преди час получих съобщение че печеля раница. На сайта още не са обявили победителите.

# 569
  • София

Преди час получих съобщение че печеля раница. На сайта още не са обявили победителите.
И аз получих съобщение към 19.30 че печеля раница  Peace

Общи условия

Активация на акаунт