Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 25

• 65 386
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
  • Русе
И аз още нямам SMS, но си намерих телефона и номера на единствената ми бележка в списъка и аз се обадих. Печеля и аз раница. Добре, че вчера не побързах да разчистя
На кой номер се свързахте /нямаме СМС, но ни има в списъка  Blush/?

# 601
Така де, може последните 3 цифри да не са на моя номер.  newsm78
Виж срещу този номер кой е номера на касовата бележка и ще разбереш дали си ти.
Аз да се похваля - на 3 номера по 1 раница  Crazy като смс получи само единият ....

# 602
  • при късмета
И аз още нямам SMS, но си намерих телефона и номера на единствената ми бележка в списъка и аз се обадих. Печеля и аз раница. Добре, че вчера не побързах да разчистя
На кой номер се свързахте /нямаме СМС, но ни има в списъка  Blush/?

0898150555, в правилата има още един. Предполагам, че са с някакво работно време, аз звъннах към 17.15ч.. Сигурно на телефоните има хора до 18ч.

# 603
ма ко , златна си,бях забравила за този телефонен номер за контакт.    bouquet Спечелила съм!  Crazy

# 604
  • при късмета
Телефоните винаги ги пише в правилата. Там го намерих

# 605
Печелившите са обявени вече в страницата на играта за раниците, но е невъзможно проверяването  Sad
Благодаря,че сподели.Нямам още смс,но се намерих в списъка,печеля раница! newsm44
С Милка започвам да се отчайвам 12:0! Cry Cry
    И аз на милка от 8 кода,но  непечеливши,  сега проверих на нова бразилия, че има съвпадение на номерата - общо 4-ри раници  newsm44 newsm44   натискаш  F3  и в горния десен ъгъл ти излиза поле,въвеждаш мобилния си номер и излизат бързо.Имам смс за 1 дано да не е съвпадение на номерата Praynig

# 606
  • София
Прегледах всички номера, моя не го видях. Чак сега видях за F3, и се намерих, и то накрая, а уж там гледах най-сериозно Joy

# 607
много раници сте спечелили- браво на вас. при мен - нито една... newsm61

# 608
19 кода на Милка и...нищо!  smile3511

# 609
  • Русе
След това разочарование от Милка, нова бразилия сгряха сърцето ми с 2 ранички.... Rolling Eyes

# 610
  • София
Аз нямам още смс. Утре дали да се обадя за раницата? Аз съм почти накрая в списъка, сигурно и затова още нямам съобщение

# 611
Аглея, звънни им, аз също съм бая накрая -  номер 2790  Hug Simple Smile Много се изкефих, играх само веднъж и спечелих Wink  Crazy

# 612
  • София
Аглея, звънни им, аз също съм бая накрая -  номер 2790  Hug Simple Smile Много се изкефих, играх само веднъж и спечелих Wink  Crazy

Ще се обадя малко по-късно. Можеха и по някое и друго кафе да ни сложат в раницата, или е много нахално  Joy

# 613
Хайде и аз с раница  Laughing Нямам смс, сред последните съм. Да изчакам ли смс-а или да звънна още сега?

# 614
  • Велико Търново
Ох, добре, че споделихте с търсачката - с две касови бележки и два номера - май печеля и аз две раници - не са при мен касовите бележки да проверя със сигурност, но малката радост остава. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт