Коя е последната книга, която подарихте на детето си? - 10

• 61 006
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Честито на порасналата принцеса на Сиси ♥♥ ! Жива, здрава и щастлива!  Hug
Защо "Вафлено сърце" не беше приета добре?

# 361
Сиси, много здраве, късмет и сбъднати мечти на рожденичката!    bouquet
Аз продължавам да запълвам колекцията с драконовите книжки. Тази е последната:

Между другото, в книжарницата на Сиела в Парадайс има голяма разнообразие от книжки на английски за деца.

Последна редакция: вт, 18 ное 2014, 13:41 от *paper cake*

# 362
Благодаря сърдечно за хубавите пожелания! Hug Hug

Solar Wind, цялостното й усещане за книжката е положително, в никакъв случай не ме разбирайте погрешно! По-скоро аз очаквах, че ще има "уау" ефект, но, както писах и по-долу, не беше обхваната от особено въодушевление и по време на прочита, и след това - обикновено когато някоя книга я впечатли повече редовно ми споделя и разказва. Simple Smile А тази си я прочете, каза, че била хубава и толкова, явно аз се бях пренавила.

# 363
Сиси да ти е здраво и любопитмо детенцето, да граби с пълни шепи от извора на знанието. Весел празник!

# 364
Сиси, да ти е жива и здрава рожденичката!  newsm59

Нашите нови книжки:

И много се чудя дали да купя тази за Коледа: http://www.book.store.bg/p65383/olivyr-tuist-charls-dikens.html

Последна редакция: ср, 19 ное 2014, 10:22 от Анонимен

# 365
  • Sofia
Честити ви придобивки!  Simple Smile

Честита да ти е щерката, Сиси! Пожелавам сбъднати мечти!

Жас, ако не те спират парите (мен да), що се чудиш? Simple Smile
Грабват ме илюстрациите, не лукса на книгата, изобщо не държа на това.  Simple Smile

# 366
Жас, ако не те спират парите (мен да), що се чудиш? Simple Smile

Точно цената ме спря, 40 лв. за книга ми се сториха страшно много. Но тук я има за 30 и май ще хвана да я поръчам за Коледа: http://www.e-zona.bg/145010/оливър-туист-ez  (доставката над 30 лв. е безплатна, сега ще огледам за още нещо дребно, за да допълня и да мина границата 30)

# 367
Благодаря отново, момичета! Hug Hug

Жаси, тъкмо щях да ти напомням за варианта с е-зона! Peace Аз вече на 99% от там основно пазарувам книги.
И ще чакам мнения за новите ви книжки, последните две. Като конкретно ме интересува "Хрониките от Плъховмост", защото вчера гледaхме на кино "Кутийковците". Видях, че на книгата пише 1 част, но можеш ли да прецениш дали филмът е само по първа част, или по-скоро обратно?

Последна редакция: вт, 18 ное 2014, 20:33 от Сиси ♥♥

# 368
Тези дълго търсени книги получих днес, скривам ги за Коледа, дано децата ги оценят:

Съвсем нови са (макар и стари издания), може би са залежали в някоя книжарница, защото нямат никакви следи от употреба, а едната си беше в оригиналната найлонова опаковка.
Не знам защо не ги преиздават тези уникални книги?

# 369
Жасмин, прекрасни са, завидях ти.
И да попитам 'Дръндьо- направи си сам книга" дали е подходящ за дневник на момиче?
Все не успявам да отида до книжарница за да я разгледам.

# 370
И да попитам 'Дръндьо- направи си сам книга" дали е подходящ за дневник на момиче?

Като че ли не, доста е момчешки. А и трябва да си чел книгите, за да го попълваш. Но виж го все пак, има доста интересни неща, досега се смях какво е писал моят син вътре:
- коя страна ще е посетил, докато стане на 25 - ИталиА  Laughing
- вашият дом на мечтите: https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/ … 3a09b18b531c6bd43
за да се добереш до хола, трябва или да минеш през аква-парка, или през лабиринта  Crazy доста големи препятствия, май няма да му ходя на гости в бъдеще!

# 371
Звучи забавно, госпожицата прочете всички Дръндьовци и много ги харесва.

# 372
Звучи забавно, госпожицата прочете всички Дръндьовци и много ги харесва.

Тогава го взимай, не се чуди.  Peace
Вътре има забавни неща - родословно дърво, къща на мечтите, да си нарисуваш сам комикси, да си пишеш разни тайни и смешни неща, много е хубав този дневник.

# 373
  • София
Извинете за спама, но като видях снимката веднага си помислих за Морена. Simple Smile

# 374
Извинете за спама, но като видях снимката веднага си помислих за Морена. Simple Smile

И за Сиси и Жаси! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт