Коя е последната книга, която подарихте на детето си? - 10

• 61 280
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • у дома
Аз съм възмутена от Хеликон-пуснах поръчка от тях и ми се обадиха да ме попитат,че едната книга трябва да я изтеглят от някакъв склад ще изчакам ли или да ми пращат останалите-на което аз отговорих,че предпочитам всичките книги да ми бъдат изпратени наведнъж и  в резултат на което вчера си получих поръчката без едната книжка разбира се Twisted Evil Още се чуда да се разправям ли с тях или не...Поне да не ми се бяха обадили сигурно нямаше да се ядосвам толкова,щях да приема,че липсва и това е.

# 616
  • София
Наводнихме се с книжки покрай празниците, но  последната , която купих преди дни, е единствената дето ми напрви силно впечатление:

# 617
  • sofia
Моите много харесаха тази

Мисля да взема още някоя от поредицата и от тази авторка. Имаше доста редакторски и коректорски грешки в тази книжка....хем не ми е професия, ги забелязах. Дразня се на такива елементарни пропуски.

# 618
  • София
Новите придобивки за самостоятелно четене на първокласника:
3 книги на Роалд Дал

2 за Малкият НиколА

# 619
Home raider, сигурно знаеш, а може би ги и имате, но аз да кажа, че подходящи за първи книжки на Роалд Дал са и "Жирафът, пеликанът и аз", "Костенурке, костенурке", "Вълшебният пръст", "Невероятното лекарство на Джордж", "Семейство Тъпашки". Peace

EliG, ще потърся книжката! Hug

vesi1, и аз много се дразня, за съжаление го има при почти всички издателства.. и най-много не доумявам как се допуска при книжките

# 620
  • София
Да, Сиси, знам ги, но с изключение на Вълшебния пръст, която  я имаме, реших да видя първо дали ще се справи и дали ще му допанат книгите и тогава ще проължаваме с другите на Роал Дал. "Вълшебният пръст" започна да я чете, но след 3 стр. се измори, но понеже му стана интересна и ме накара аз да му почета и така за има няма половин час и я изчетохме. Simple Smile Но сега тези ще си ги чете сам, може би с изключение на "Чарли и шоколадовата фабрика", че е по- обемна.

# 621
  На моето първолаче,аз му чета книжките на Роалд Дал,а за самостоятелно четене взех тази,много е хубава,като текст и илюстрации!    http://www.book.store.bg/p148170/grizhovnata-lisana-ili-kak-edno … ajnhard-mihl.html

# 622
Home raider, всъщност "Чарли и шоколадовата фабрика", беше първата книга, която прочете дъшеря ми на Р. Дал в 1 клас (това е и една от първите й по-обемни самостоятелни, по-късно прочете и пълното издание на Пипи), след това подкара по-малките му, но и смесено, защото помня, че и "Вещиците" беше от първите, а тя също е по-обемна, но много я увлече и й хареса.

Roo Roo, хубава книжка! Hug

# 623
Съюзът на слепите в България стартира инициатива "Подари ми история" - прочети на глас стихотворение, разказ, повест, роман, научна разработка и т.н., които харесваш, и ги запиши в mp3 формат на компютър, диктофон или телефон.

# 624
  • София

# 625
svetlaem, Дядо Коледа и седемте разбойници на Братя Мормареви я четох от библиотеката и беше доста интересна за мен, но според мен е за по-големи деца, като големият ти син например. Разказва за ранните години с мутрите тук и не е съвсем съвсем детска, по-скоро тийнейджърска.

Упоритият крал и аз съм я набелязала, но още не съм я купила.

Ние купихме много, много нови книжки откакто не съм писала, но повечето по един или друг начин са засягани тук, а и съм позабравила вече.

Една чудесна, чудесна книжка, която горещо препоръчвам с две ръце и два крака е Двете кралства на издателство Рибка. Децата определено са възхитени, а книжката по прекрасен начин и чрез истории от съвремието им, разбираеми за тях, ги учи на емоциите. Много силно я препоръчвам!

"Операция Зайче" на същото издателство също много се хареса - детето я изчете за два дни.

Филмът за Падингтън го гледахме и ние и ни хареса, особено че не беше точно по някоя история от книжката, за да се разочароваме. Е, имаше елементи на Круела Де Вил от 101 Далматинци Simple Smile, но децата не се присетиха. Иначе имаме вече и малките книжки за Падингтън, но много съжалявам, че не са издавали пак от големите с по няколко истории.

На Роалд Дал пък наскоро се оказа, че имаме цели 3 книжки, които съм купила по два пъти Simple Smile, но пък беше добър подарък за едни деца без родители, така че не съжалявам изобщо.

# 626
      Серията от книжки на Трейси Мъроуни:  "Когато се чувствам добър", "Когато се чувствам самотен", "Когато се чувствам уплашен" и "Когато се чувствам щастлив". с прекрасни илюстрации и написани от детски психолог ,ще бъдат намалени в книжарници"Хеликон",до 23 февруари -от 9,99 на 4,95 лв ! Grinning   

.

# 627
  • Sofia
      Серията от книжки на Трейси Мъроуни:  "Когато се чувствам добър", "Когато се чувствам самотен", "Когато се чувствам уплашен" и "Когато се чувствам щастлив". с прекрасни илюстрации и написани от детски психолог ,ще бъдат намалени в книжарници"Хеликон",до 23 февруари -от 9,99 на 4,95 лв ! Grinning   

.

Тук малко от прекрасните илюстрации с различна материя тук там.  Simple Smile  Много добро намаление!

# 628
  • Sofia
Аз пак с филмче (горещо, горещо...) по книга... Simple Smile

"Костенурке, костенурке" Роалд Дал

# 629
Поръчвах книги за подарък, за мен, нямаше как да не поръчам нещо и за децата, попълних и дупките в някои поредици:

Моренка, и аз го очаквах! Hug

Общи условия

Активация на акаунт