Керем Бюрсин - преди и сега - в очакване на "Seref Meselesi" по Канал Д *Тема 1*

• 52 754
  • 729
  •   1
Отговори
# 15
  Снежи,успех на темата  bouquet  bouquet  bouquet
  Това е нов сериял,който ще стартира и има нужда от отделна тема за него,защото и ще си партнира с други хора.А тема има за серияла, на който май довечера му предстои финал newsm78
   Дано имат успех,с рейтингите,че и тримата главни го заслужават,а Шюкрю-за мен си беше едно откритие миналия сезон и набира скорост,с работата си и във филм, и игра в театъра с Тарду Флордин миналата зима Hug Hug Hug
  Поздравления  Hug Hug Hug

# 16
Благодаря, Мариолче. Heart Eyes  bouquet

# 17
  • София
  Снежи,успех на темата  bouquet  bouquet  bouquet
  Това е нов сериял,който ще стартира и има нужда от отделна тема за него,защото и ще си партнира с други хора.А тема има за серияла, на който май довечера му предстои финал newsm78
   Дано имат успех,с рейтингите,че и тримата главни го заслужават,а Шюкрю-за мен си беше едно откритие миналия сезон и набира скорост,с работата си и във филм, и игра в театъра с Тарду Флордин миналата зима Hug Hug Hug
  Поздравления  Hug Hug Hug

Темата след края на сериала днес, ще остане за Керем и Ханде и новите им проекти както е при всички други сериали след края им.

# 18
 Г-ца Бързо се уча   Peace всеки има право на мнение и желание в коя тема да пише или следи!
  Форумът е пълен с теми,които се дублират както за любими артисти,така и за участията им в нови серияли ,според вкуса и харесването на сюжета или нехаресването на другите участници в проекта.
   Темите са за разтоварване,а не за напрежение и водене на войни Grinning Grinning

# 19
Добър ден от мен. Случайно попаднах на темата и реших да се запиша при вас. Не съм гледала Керем Бюрсин в нито един сериал, но със сигурност е добър актьор. Ще гледам новия му сериал. Ясемин Аллен съм я гледала в един сериал и съм останала с добри впечатления от нея. А Шюкрю го гледах в "Надежда за обич" и останах с добри впечатления като за първа негова роля.

# 20
Наистина всеки може да си реши къде да пише, но това ми идва малко useless  Tired

# 21
БорянаHug добре дошла.  bouquet

# 22
Добре заварила.

# 23
Привет!

Успех на темата, на сериала и на зрителите му!
mariola_sha, споделям мненията ти! Hug

Сжени, поздравления, успех и за теб!  newsm51

Диди, Боби, г-ца БУ, Hurricane (Нарцис Джуниър), krasi_anna,  Hug

# 24
Марги,  благодаря за пожеланията. bouquet Добре дошла!  bouquet

# 25
# 26
Добро утро. Hug Hug Hug

bogi77bouquet

Приятна нова седмица.  bouquet

# 27
Интересна роля за Керем. Wink

http://www.ratingkurdu.com/keremin-ilginc-rolu/

Разбирам само, че ще е китарист и припомнят, че в САЩ е свирил на бас китара.  Wink

И сладката Фарах Зейнеп Абдула, която участва в същия филм. Wink

Взех я от темата на ЗП от пост на Зари.  bouquet

Последна редакция: пн, 28 юли 2014, 18:25 от ·٠•Snejka•٠·

# 28
# 29

Общи условия

Активация на акаунт