Малко съм объркана, искам вашето мнение

• 4 873
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
Леле, да защитим честта на родината и да оплюем авторката Laughing посмях се, благодаря ви. Не трябва да се излагаме пред чужденците все пак.
Авторке, омръзнало му е, решил е, че нещата се задълбочават и трябва да ги прекрати тези наченки на чувства, които си придобила и които може би стават явни за всички.  Прежали го - това си е било  просто секс и нищо повече.

# 16
Авторката получи мнения и съвети и остава да си изгради своя стратегия.
Направила си грешка - човешко е, като се има в предвид и ситуацията, в която си я допуснала.
Сега вече виждаш какъв е изхода от такова залитане.
Ако наистина ти е началник и те мачка, прави се, че ти е безразличен и си имаш други грижи.
Няма какво да говориш с него, просто си върши работата все едно нищо не е било.

# 17
Здравейте Бг мами. Реших да споделя моят проблем за да ми кажете вашето мнение. Искам да уточня преди да разкажа моята история че съм женена , имам дете и живея извън българия. Започнах работа преди 2 години в голяма и бързо развиваща се компания. Няколко месеца след като започнах моят пряк менаджер започна да ми прави различни предложения да се виждаме извън работа. В началото не обръщах внимание и отклонявах всяка покана но той ставаше все по настоятелен,постепенно аз започнах да го харесвам и за мое голямо съжаление сега му отидох на гости. И след това още няколко пъти. Той знае че имам семейство и по никакъв начин не искаще да пречи или става причина да си развалям семейството, а аз също не исках. В началото всичко беше добре нещата в работата вървяха отлично, докъто един ден той стана просто различен човек. Започна да се държи ужасно, да ми вика постоянно , имах чувство че го дразня с присъствието си просто.Моито поведение не се беше променило и затожа аз бях доста шокирана от неговата промяна. Всички мои опити да говоря с него и разбера какво става завършваха и  продължават да завършват с неуспех. За мое съжаление аз започнах да харесвам много този човек и става все по трудно да работя с него. Започнах да търся нова работа но все още безуспешно. чувставам се адски объркана и мисля че ако получа някакво обяснение за ситуацията ще разбера неговата промяна. Понякога си мисля че това е съвсем различен човек от този който беше преди. Моля ви не ме съдете за грешката която направих а само споделете вашето мнение.

От мен един съвет- не сери в чинията, от която ядеш Peace

Успех в намирането на нова работа Wink

# 18
Намери си друга работа!

А докато намериш, документирай максимално точно работата си (някой хубаво те беше посъветвал да имаш доказателства, че си гониш ангажиментите, щото наистина намирисва на опит да ти бият шута и служебно) и се дръж на разстояние от господина. Бъди по-рационална - мъжете оценяват това, има някакъв шанс да възстановите що-годе нормални колегиални взаимоотношения, да ти е по-поносимо докато намериш нова работа.

Не затъвай в емоции - просто си била използвана, такъв човек не заслужава никакви симпатии. Ако си в по-зряла възраст (както ми звучиш), би трябвало да се почувстваш като глупачка, а не да развяваш сантименти. Преглътни и продължи (и си направи изводите)!  Peace Всичко ще се оправи  Simple Smile

В тоя ред на мисли и понеже някой беше казал, че рускините, укринки и пр. момичета от бившия соц лагер ни задминават по к*лък, се сещам за една колежка рускиня, която идваше на работа с прилепнала по тялото рокля до г*за и максимално дълбоко деколте винаги, когато в тукашния офис пристигаха 'засуканите' ни инглиш-спийкинг шефчета  Laughing Беше комично да я гледаш да работи наконтена на бюрото с вид на професионалистка от квартала с червените фенери в Амстердам   hahaha За нас тя си е недоразумение, но е факт, че се поиздигна (ама недостатъчно) ... но нито успя да се разкара от българския офис, нито някой 'gentleman' си я хвана за сериозно гадже - ползват си я по предназначение хората  Laughing

Последна редакция: сб, 02 авг 2014, 19:32 от Orangeade

Общи условия

Активация на акаунт