43, ЕЛП!

• 29 474
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
  • n/a
Атти, знам го и знам, че не се намира. Тюх.  Laughing

Няма страшно в ино-четенето, от мен да го
знаете. Има страшно в буквалното четене.
Пак от мен. Ето този текст ми коства някол-
ко минути буквалистика  hahaha Брутално.
Цитат
А, този го гледах в някакъв филм преди няколко месеца, мнооого добре седеше на екрана!

Последна редакция: сб, 06 сеп 2014, 15:33 от Лоана

# 226
  • Пазете Гор
Открих две великолепни мандри, три места за пиене и размисъл и още едно място, дето правят разкошно сушено свинско. Да не кажа голяма дума, но покрай два-три резена таквоз, дор до бутилка винце влазя.

С'а да ви разправям как парцаливите облаци се влачат по върховете на габърите, пък аз дегустирвам, скрит на завет на отсрещния баир, е ненужно. Пък и няма да изразя всичко, то и няма как.

Ох, много порои, гледах на живо, страшна работа! Тъй е -  живеем, сякаш мразим живота си, и той се отзовава. Съответно.

Да ни е честита новата продукция -  51 градуса, прекарана през дъбови трици, от сливи плюс 20% кайсии - за аромат и закачка, с цвят на черешова смола и гъста като танков дизел. Лепне като петмез, влиза леко - като бруст в торбе.

Къмто 60 кила, благодарим ти, Боже.

# 227
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ммммда.

не вярваме на спомени на очевидци Wink такава благина си иска проба.
ей го на! цветни сънища ще сънувам днес Simple Smile

# 228
Е, как да споделя впечатления за гнусните маршмелоуЗ (мола ви, сепак!  Mr. Green), като Куркума е говорил за таквиз благини.

Лабрадоре, лъжат. Не се карамелизират, а се запичат до коричка, отвътре се втечняват. Имат вкус на захар. Вери найс.  Crossing Arms Желирани мечета, червеи, змии, гущери и каквото още се сетите обожавам. Всякакво желе обичам.  Blush

Ей, ама как ми замириса от разказа на Куркума... Heart Eyes

# 229
  • Пазете Гор
Как, Пуц? Важно ми е да знам. От тая ракия ще продавам, та искам да си изпипам рекламните послания.
Знаеш ли, че има един нов за мен политик от третия ешелон - Ирина Репуц? Ама че съвпадение.

Вечният спор у нас - какво да правим с хванатата в капана мишка -  зае почти целия предиобед, макар че винаги правим едно и също. Аз, като глава на семейството и изобщо консервативен тип настоявам за елиминирането й по бърз и безболезнен начин, и засега, въпреки протестите и гладната стачка (дребното не обядва) удържам фронта. Но става все по-трудно.

# 230
  • гр. София
Желирани мечета, червеи, змии, гущери и каквото още се сетите обожавам. Всякакво желе обичам.  Blush

Абе, знам си аз, че си мой човек.  Hug
Изгледа ли клипчето? Да си организираме екскурзия до завода, а?  Laughing

# 231
  • Пазете Гор
...Желирани мечета, червеи, змии, гущери и каквото още се сетите обожавам. Всякакво желе обичам.  Blush

Включително и пача, нали!

# 232
eeeeх, едно време какви желирани червеи имаше... а сега ...
сега ги правят едни зелени, червени, пембени, трябва да си сляп като къртица, че да повярваш, че това е червей.
а едно време синчето като захапеше някой червей, а той се люшка от устатата му...
най-малко по пет човека са ме предупреждавали, че детето яде дъждовен червей.

и жабите.... ооо, жабите  Crazy големи колкото детска ръчичка, със снежно бели коремчета и зелени... зелени... като им захапеше крака и ги остави да виснат ...
страхотия ви казвам.

та големия научи малкия да яде де що желирана гадост видят. включително желираните очи  ooooh!

# 233
  • гр. София
Боже, и такава професия имало, не знаех!

http://www.jobsagents.com/jobs/45489/2/barbekiurist

# 234
Ах! Изпуснала съм мислителя на Розен!

Розе, и аз като Светалчо мисля, че ти е много рано да се тревожиш за социализация. Ами той е бебе! Ще ти напомня след време, когато няма да можеш да го прибереш вкъщи от социализиране с други младежи и девойки.  Laughing

Пуц, Кицето свикна вече, нали? Ама не в Куркумяния смисъл "свикна", а - с песен на уста?

Цитат
Ей ме и мен. Идвам и какво да видя - Ники е тук!  Hug
Бързам да й спретна личен ШНУР - фин млечен шоколад с пълнеж от печени, месести червени чушки (сезонно), листо мерудия и сърцевина от саламурено сиренце, оформено като топче.

Розе, прекрасен ШНУР! Почакал ме е, докато си взема, но още по-вкусен ми се вижда!  Hug

Цитат
Кажи, че си била заета с хубави работи, на хубаво място, с хубави хора и чудесен резултат.

Куркума, казвам. Е, не изцяло и единствено.  Laughing И вие ми липсвахте.

Ло, о, Ло, толкова се радвам, че си се върнала! Цяла пролет те нямаше! Вместо да повтарям думите на Куркума, приеми, че съм ги отправила към теб.  Grinning  Hug Какво прави Лоанида?

Цитат
Никиииии! Добре, че ти потрябва шипър, че Гогол да те прати при мен, та да се сетиш за темата  Hug

Липсвате ми всички до един, дори и тези, дето рядко пишат, ама летя още по земите български надлъж и нашир. Тези дни ще взема да се прибера вече и да се кротна, няма да липсвам още дълго.

Атти,  Hug и  newsm20 за просветителската дейност!

По копирайтването за ракиен елексир не мога да се изкажа, но цветното Добрино описание на желирани земноводни и начина им на употреба ме остави безмълвна и възхитена. При все, че недолюбвам желе-бонбони.

# 235
аз не за консумирането говорих, а за готовността на околните да спасят от земноводна диета детето ми, оставяйки своите на произвола на съдбата Simple Smile ама нейсе.

знам, че това не е темата за първолаците, но тук ми иде да се изкажа.

бях на родителска среща днес.
два бейлиса по-късно още не мо'а да се съвзема.
а два ги пия за месец обикновено.
питайте защо не дишам дълбоко и не свирукам с уста фриволни мелодии.
отговорът ще е
Скрит текст:
не ме питайте!

# 236
  • n/a
Ники, и аз се радвам на всички завръщаници.  Hug

Лоанида? Взаимно измъчваме всинца древно-
гръцки богове и богини. На въпроса ми дали
знае какво е това троянски кон, не без пламъ-
че в очите отвърна:
- Знам, разбира се, що за въпрос. Кон с родо-
словие от Троян.  Mr. Green

Добри, добрите поводи заслужават нещо по-
добро от Бейлис  Laughing

# 237
  • София
Добри, питам и още как  Hug Сподели какво те потресе толкова от първолашката родителска (то има много потресаващи неща, та се чудя кое по-точно).

# 238
Добри, щом не си разказала, значи наистина не е за питане, ама сигурно е за обгушване, нали?  Hug
Къде ни е барманът? Два бейлиса за Добри!

# 239
  • гр. София
Ааа, Ники! И таз добра! Как може да питаш за бармана?! Нали ти отговаряш за него и за пожарно-аварийната безопасност на пъба?  Whistling
Хайде ти намера бармана (още Саша ли е?), пък аз ви водя един пианист, нищо, че не ни е пиЯно-вечерта.
Снощи се накрис де бърких до козирката  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт