Лежащи, бъдещи майки, заповядайте да не скучаем - тема 31!

• 46 824
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Аз съм пила, мисля че сутрин и вечер инжекции папаверин наобед ношпато, но и с двата вида пак си имах контракции, то май нямам спасение от тях, сега пак имам, а разкритието не се увеличава  Joy а вече ми се иска да се увеличи

# 661
  • Стара Загора
Момичетa днес бях нa преглед-относно шийкaтa нa мaткaтa нямa промянa,което е добре че нямa влошaвaне поне. С бебчето всичко е нaред-единствено мaлко се притесних зaщото лекaря кaзa,че вървяло мaлко по дребничко,но кaзa,че не било проблем-с кръвоотокa и всичко друго било нaред и зa товa не било проблем. Aз вчерa влязaх в 26 седмицa-бебчетто го измерихa окоьло 750-800 грaмa.

# 662
Ovonel Аз съм пила едновременно нош па и папаверин три пъти дневно като коктейл че.

# 663
Супер, мерси за информацията  Embarassed Че и аз днес си спретнах едно коктейлче. Спрях но шпа-то и започнах Папаверин, но на обяд пак имах болки, а си позволих и едно хапченце Но шпа Simple Smile

# 664
Момичета, нормално ли е да усещам бебка ниско долу в 6 месец? От ден-два ме рита много ниско, чак имам напрежение в срамната кост. Много рядко я усещам около пъпа! Дали е нормално  newsm78

# 665
Момичета помагайте. Mr. GreenВътрешни хемороиди.Кървящи и много болезнени.Чела съм че това е проблем в крайните месеци,защо при мен толкова рано!!?Как ще се кара незнам.

# 666
AMARIA, отговорили са ти във фейсбук, но и аз да ти кажа, че също усещам бебчо там понякоа. Зависи как са се завъртели. Още им е широчко.
niki74 На мен за хемороиди ми бяха изписали Фитороид, но аз така и не го ползвах. Казаха ми да се мажа от вън и може по малко на вътре. След всяко ходене по голяма нужда мий се с хладка вода.

# 667
  • София
Приплъзване на прешлени в лумбална област. След консултация с ортопед, секциото било по-добрия вариант  за мен.

# 668
Фейт, и ние в 26-27 бяхме горе долу толкова, уж вървяхме малки, а в един момент дръпна по размери две седмици напред и сега всички ми викат, че голямо бебе щяла да бъде.А имай в предвид, че и ехографа дава отклонения.

Ники, хемороидите тръгват и от лежането, аз юни-юли така се мъчих с тях, че понеже беше жега и се бях и ожарила и беше кошмар.Аз мазах с кремче с невен от аптеката.Важно е сслед всяко ходене до тоалетната да си правиш тоалета с хладка вода, не гореща.Пинеже аз имах и запек  и и бяха препоръчали лактофлор да пия,което е и пробиотик с фибри,пих го и като пих антибиотик.Другия вариант е да хапваш млека с фибри и богати на фибри храни.От опит споделям, че помага.Изпражнението става по-меко и лекапо лека се успокяват хемороидите.На мен най-голям проблем ми бяха пети, шести месец с хеороидите и малкп в края на осми.

Ирен,ще изкарате, а с тези системи нищо чудно и до термин да и изкараш.Особено сега като влезнеш в деветия и се успокоиш, затихват и контракциите.

# 669
Благодаря момичета!
leksita и аз пия латофлор с фибри от две седмици.Хигиената ми е като по учебник с почти студена вода.Проблема е че и аз съм със запек още преди да забременея и то много упорит понеже съм с функционално смущение на червата.И може би затова толкова рано с тези хемороиди.Другия път като ида на преглед ще питам за нещо разрешено да ползвам, иначе ме чакат големи мъки  Sad

# 670
Опитай с круши, на мен ми помагат.Сутрин малко затоплено прясно мляко с мед.Помага ми и сутрин кафе с мляко.

# 671
Не съм го пробвала, но много го хвалят и можеш да питаш АГ за това.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=801796

# 672
Мелилакс-а ми го дадоха, като бях в болницата веднъж. Уникален е просто. Изхождаш се без никакъв проблем, не боли като да си слагаш свещички. При ходенето до тоалетна няма спазми няма нищо. Наистина е супер!

# 673
Четах за мелилакса сигурно ще го пробвам.Иначе пия топла вода с мед сутрин.Ям много овесени ядки и трици и се наливам с вода.За сега със запека се справям но хемороидите ме мъчат много.Немога да ям плодове и сурови зеленчуци,защото се поддувам ужасно,а знам,че е хубаво да се ядат.Абе няма да е лесно Laughing
Благодаря ви момичета!

# 674
Ники, ако намериш някакъв лек, който не е лекарсво за тези хемороиди моля те сподели, че и при мен е страшна работа. Изписаха ми едно да се мажа външно ама те като са навътре незнам. Аз не мога и със запека да се справя. Този Мелилекс-а само недостатъка му че после много трудно се измива, защото е от мед съставен и после тази мед стои на едни такива захарчета незнам как да го обесня иначе е уникален 15 лв струва мисля. Май и аз ще пратя мъжа ми да ми купи, че тези свещички хич не ги уважавам, а и много трудно ги слагам.

Общи условия

Активация на акаунт