Гърция ,почивки All Inclusive и HB

• 125 797
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
E, нали го показах и на снимки. Кое да не му е хубавото на плажа. Супер си е  Peace
Иначе обиколихме всичко в радиус 15 км
Isla ми е любим, Каламици също, има всякакви там.
Това е от Isla Beach Bar

Последна редакция: нд, 31 яну 2016, 16:28 от alegoria

# 586
E, нали го показах и на снимки. Кое да не му е хубавото на плажа. Супер си е  Peace
Това е от Isla Beach Bar

Благодаря, нямам търпение вече за почивката!

# 587
И аз. Особено като гледам снимките....все едно си в рая, когато си на брега! Толкова синьо море....

# 588
  • Велико Търново
Здравейте, момичета.
От известно време ви чета, тъй като съм в процес на избор на хотел за майските празници, а не съм ориентирана изобщо. За пръв път ще ни е посещение на Гръцко море. Трима възрастни сме с 2 деца. Засега съм се спряла на Александрос Палас - Уранополи и Лагомандра Хотел. Като за нашата конфигурация тези намирам за най-изгодни  в момента, тъй като имат помещения, в които можем да се настаним, без да минаваме на вариант "две двойни стаи". Писали сте много и за двата хотела. Но ако някой, все пак ми помогне в избора - кой от двата да предпочета. Държа на хубави зелени площи, забавления за деца, възможност за кратки разходки и хубава храна.

# 589
Това е от Isla Beach Bar

Всъщност този плаж се казва Кoviou beach, а не Isla. Isla е просто наименованието на бара. http://www.visitsithonia.gr/2011/05/koviou-beach-nikiti/

# 590
Възможно е, никъде не видях да  пише друго и затова така съм го запомнила.

И табелите навсякъде водиха до Isla, по-лесно ще го намерят според мен така  Peace

П.С. Ако може някой да ми каже как се казва някой от т.н. "бебешки плаж" посока между Каламици и плажа на Сикия? Pelion ми изписа от телефона местоположението, но след това попитах в хотела за тези плажове и ме гледаха недоумяващо.
Ето снимка, малко да подскажа

Последна редакция: пн, 01 фев 2016, 09:40 от alegoria

# 591
Възможно е, никъде не видях да  пише друго и затова така съм го запомнила.

И табелите навсякъде водиха до Isla, по-лесно ще го намерят според мен така  Peace

Едва ли ще е по лесно. Бара миналия сезон се е казвал Исла, а този може да се казва както си иска. Зависи кой го стопанисва. Навсякъде в интернет, по постоянни табели и според гърците плажа се казва Кувио от незапомнени времена. И само подвеждаш по този начин.

В сайта, който ти показах ги има всичките плажове маркирани на карта. Тук също: http://sithoniagreece.com/halkidiki/beaches/
http://www.greeka.com/macedonia/halkidiki/halkidiki-beaches.htm

Можеш да си намериш "бебешкия плаж".

# 592
Щом искаш и в тази тема може да се заяждаш. Не мисля, че провеждам някого. От 2012г все така се казва, явно барът. Все едно, не исках съдействие от теб, благодаря. Както винаги любезна до безкрай!

Последна редакция: пн, 01 фев 2016, 10:35 от alegoria

# 593
Щом искаш и в тази тема може да се заяждаш. Не мисля, че провеждам някого. Все едно, не исках съдействие от теб, благодаря. Както винаги любезна до безкрай!

Няма нужда да благодариш. Не беше заради теб. А заради хората, които подвеждаш. За пореден път.  Mr. Green

Плажът НЕ се казва Isla. Колкото и да настояваш на това.

А и ти както винаги с уникално самочувствие. Но аргументи и факти - нулеви.  Peace
Но те така стават недоразуменията.

# 594
Исла барът не е на Ковиу (там бийч барът е на хотел Македнос и няма друго име), а на малкото плажче между Калогрия и Ковиу.

# 595
Хахаха. Упс. Самочувствието на кого е? Параход благодаря.

# 596
Исла барът не е на Ковиу (там бийч барът е на хотел Македнос и няма друго име), а на малкото плажче между Калогрия и Ковиу.
В Гугъл барът е маркиран на Кувио.

Което май навсякъде си се води част от Калогрия? Това ли имаш предвид? https://www.google.bg/maps/@40.1785,23.713,3a,75y,90t/data=!3m8! … 151!7i2592!8i1936

По полека Алегория  Stop Mr. Green https://www.facebook.com/pages/Isla-Beach-Bar-Akti-Kalogrias/129813333776970  Mr. Green - Isla Beach Bar Akti Kalogrias

Упссс. Още по-зле. Кувио е не толкова известен, но Калогрия...

Няма такъв плаж Isla. Има Кувио и Калогрия. На Калогрия има и бар Манго.

Последна редакция: ср, 03 фев 2016, 00:18 от Анонимен

# 597
Което май навсякъде си се води част от Калогрия? Това ли имаш предвид?

В гугъл локацията е напълно сгрешена Simple Smile Невинаги човек може ра разчита на него.

Географски може и да е част от Калогрия, стига се през скалите пеша от него, но с кола пътят е този, който е за Ковиу и хотел Македнос. Няма път през/покрай Калогрия и бар Манго.

От Ковиу също може да се иде пеша, т.к. е на равно разстояние между двата залива.

Във всеки случай е съвсем отделен плаж и бар и от двата споменати и не е коректно да се нарича с името на един от тях.
Аз не го харесвам, щото е гъч и щото помня мястото, преди да наредят шезлонги в десет реда от единия до другия край на залива Simple Smile

# 598
Което май навсякъде си се води част от Калогрия? Това ли имаш предвид?

В гугъл локацията е напълно сгрешена Simple Smile Невинаги човек може ра разчита на него.

Географски може и да е част от Калогрия, стига се през скалите пеша от него, но с кола пътят е този, който е за Ковиу и хотел Македнос. Няма път през/покрай Калогрия и бар Манго.

От Ковиу също може да се иде пеша, т.к. е на равно разстояние между двата залива.

Във всеки случай е съвсем отделен плаж и бар и от двата споменати и не е коректно да се нарича с името на един от тях.
Аз не го харесвам, щото е гъч и щото помня мястото, преди да наредят шезлонги в десет реда от единия до другия край на залива Simple Smile

Знам го. Сега се сетих кой е. Аз баровете не ги помня. Помня плажовете. Ходили сме веднъж покрай скалите. И си беше як гъчканяк. Та се върнахме отново на основната част на Калогрия. Водят го Калогрия. Няма отделно име.

# 599
Здравейте, момичета.
От известно време ви чета, тъй като съм в процес на избор на хотел за майските празници, а не съм ориентирана изобщо. За пръв път ще ни е посещение на Гръцко море. Трима възрастни сме с 2 деца. Засега съм се спряла на Александрос Палас - Уранополи и Лагомандра Хотел. Като за нашата конфигурация тези намирам за най-изгодни  в момента, тъй като имат помещения, в които можем да се настаним, без да минаваме на вариант "две двойни стаи". Писали сте много и за двата хотела. Но ако някой, все пак ми помогне в избора - кой от двата да предпочета. Държа на хубави зелени площи, забавления за деца, възможност за кратки разходки и хубава храна.
прочети повече за Александрос палас,това беше и моят избор,но се отказах.Чети руски сайтове - има реални отзиви .Приятна почивка.

Общи условия

Активация на акаунт