БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 44 275
  • 749
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Здравейте! Купила съм си замразени морски дарове? Как мога да приготвя с тях спагети? А трябва ли предварително да ги размразя или замразени да започна с термичната обработка  newsm78
Аз ти препоръчвам да ги размразиш, след това да ги задушиш в малко масло и да добавиш течна сметана, сол и черен пипер, може и естрагон да добавиш ако харесваш аромата му. Като се сгъсти леко сосчето заливаш пастата и поръсваш с пармезан

# 256
  • София
Момичета и момче, дайте идеи какво да предложа за закуско- обяд - някъде към 10,30-11 часа. така, че все пак гостите да са добре хапнали добре, че ще тръгват на път.
Една любима закуска в къщи:МЪРЗЕЛИВО ХАЧАПУРИ ЗА БЪРЗА ЗАКУСКА(на Labrex)

# 257
Магика, благодаря много. Hug Пишете още нещо нестандартно, че с баниците, тутманиците и пр. се представих преди една седмица, когато заминаваха...
Аз всеки случай реших и обяд да предложа, че след като самолета каца посред нощ не се знае кой кога ще стане и ще тръгва...

# 258
[
Аз всеки случай реших и обяд да предложа, че.......

направи им бухти, пълнени с резен шунка или кашкавал ....
Хем са закуска, хем са и обяд ....
Нещо като пълнена пържена пица  newsm78

# 259
  • София
Пуснали са царевица на промоция във Фантастико.Винаги съм купувала сварена.Ако взема колко време трябва да я варя?Нямам тенджера под налягане.

# 260
  • Велико Търново
Здравейте! Купила съм си замразени морски дарове? Как мога да приготвя с тях спагети? А трябва ли предварително да ги размразя или замразени да започна с термичната обработка  newsm78
Аз ти препоръчвам да ги размразиш, след това да ги задушиш в малко масло и да добавиш течна сметана, сол и черен пипер, може и естрагон да добавиш ако харесваш аромата му. Като се сгъсти леко сосчето заливаш пастата и поръсваш с пармезан

Onna-bugeisha, благодаря!   Hug интересно изглежда - ще го пробвам този вариант. С течна сметана май не съм правила спагети.

# 261
  • Sofia
Пуснали са царевица на промоция във Фантастико.Винаги съм купувала сварена.Ако взема колко време трябва да я варя?Нямам тенджера под налягане.
около час

# 262
  • София
 Имам едно питане и уточнение към вас, момичета и момче.
Ще трябва да направя днес едно Тирамису. Ще го направя по всички правила, с крем Забайон и съответно с вино Марсала. До тук добре, но бишкотите не са ми Савоярди или Балоко , а някакви други, също са италиански,  нали ще стане, няма да има проблем или да ходя да търся отново.??

# 263
Ще трябва да направя днес едно Тирамису. Ще го направя по всички правила, с крем Забайон и съответно с вино Марсала. До тук добре, но бишкотите не са ми Савоярди или Балоко , а някакви други, също са италиански,  нали ще стане, няма да има проблем или да ходя да търся отново.??

Прави смело,  и после да се похвалиш. Laughing

# 264
  • София
vela, благодаря!!  Hug Това исках да прочета, страшна си!!  Hug
Честит празник на всички ви от мен!
 wavey

# 265
Ще трябва да направя днес едно Тирамису. Ще го направя по всички правила, с крем Забайон и съответно с вино Марсала. До тук добре, но бишкотите не са ми Савоярди или Балоко , а някакви други, също са италиански,  нали ще стане, няма да има проблем или да ходя да търся отново.??

Няма причина да не стане marchеva14 . Peace Смело действай, все пак са италиански, при тях грешки няма. Аз пак така - с всички продукти оригинални, само бишкотите на Класик, ми се получи. Все пак те се напояват и поемат ароматите от крема и кафето като е хубаво.

Благодаря ви много за останалите предложения, момичета. Да, ще е и нещо тестяно, не мога избягам от това, макар, че половината не консумират. Върти ми се сега в главата някаква тема бърз тутманик за 30 мин, или нещо подобно, ще я намеря. Проблемът ми е, че и аз нямам много време и след като ги изпратя и аз тръгвам, та имам и багажи да глася, и после да изчистя хладилника...

# 266
  • София

...
Благодаря ви много за останалите предложения, момичета. Да, ще е и нещо тестяно, не мога избягам от това, макар, че половината не консумират. Върти ми се сега в главата някаква тема бърз тутманик за 30 мин, или нещо подобно, ще я намеря. Проблемът ми е, че и аз нямам много време и след като ги изпратя и аз тръгвам, та имам и багажи да глася, и после да изчистя хладилника...

Извинявам се, че така се намесвам от нищото... Но щом половината не ядат тесто защо не приготвиш варени/пържени яйца, краставици, домати, чушки, сирене, кашкавал, месце някакво... хем помага за разчистване на хладилника Simple Smile

# 267
Върти ми се сега в главата някаква тема бърз тутманик за 30 мин, или нещо подобно, ще я намеря.

Ето Тутманик, без месене, за по-малко от 30 мин.

Виж и "БОМБИЧКИТЕ", ако ще ти свършат работа.

# 268
Шантава Калинка, не се извинявай,  Hugсалатите, айцата, сварени и нарязана шунка и разните там колбаси си вървят, т.е. слагат се на масата не съм ги упоменала.

Лабрекс, бомбите, бомбите ще са! Благодаря. Hug И е удобно после - вместо сандвич за из път. Ако останат, де.

# 269

Лабрекс, бомбите, бомбите ще са! Благодаря. Hug И е удобно после - вместо сандвич за из път. Ако останат, де.

Стават, те и топли, и студени, все са вкусни. Лошото им е, че бързо свършват, поне у нас! Laughing  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт