Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Правилно ли е да се пече цяло пиле с гърдите нагоре или с главата надолу?
Как да приготвя свинско месо, което трябва да се размрази и сготви за вечеря, без да стане сухо?
Какво е правилното съотношение на ориз към вода за приготвяне на пиле с ориз?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Правилно ли е да се пече цяло пиле с гърдите нагоре или с главата надолу?
-
Как да приготвя свинско месо, което трябва да се размрази и сготви за вечеря, без да стане сухо?
За бързо приготвяне на свинско месо, покрийте го със зачинки и подправки по ваш вкус и го изпечете във фурна. Като алтернатива можете да нарежете тънко филетата и да ги задушите с подправки в тиган за по-кратко време. За да приготвите свинско контра филе, така че месото да не стане сухо, препоръчва се то да се накисне в соев сос за 30 минути преди готвене. Можете също така да добавите бира към соевия сос за по-добър вкус.
-
Какво е правилното съотношение на ориз към вода за приготвяне на пиле с ориз?
-
Как да направя бухти, които да изглеждат като на снимката?
-
Как да направя хумус с правилна консистенция?

Пишете още нещо нестандартно, че с баниците, тутманиците и пр. се представих преди една седмица, когато заминаваха...
Смело действай, все пак са италиански, при тях грешки няма. Аз пак така - с всички продукти оригинални, само бишкотите на Класик, ми се получи. Все пак те се напояват и поемат ароматите от крема и кафето като е хубаво.