БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 44 421
  • 749
  •   1
Отговори
# 345
  • гр.София
Лабрекс  Hug страхотна си! Благодаря ти. И сметана имам в къщи и плодове, довечера ще се прави сладолед  Laughing

И да се похвалиш!  bouquet

Скрит текст:
Ку ни ти аресъ, да пиша адрес и да чакам куриер! Grinning
Ха-ха съмнявам се да не ми хареса  Wink

# 346
desivalko_ ,бих те посъветвал докато замръзва, поне няколко пъти да разбъркаш сместта (така става по-хомогенно)

# 347
  • гр.София
desivalko_ ,бих те посъветвал докато замръзва, поне няколко пъти да разбъркаш сместта (така става по-хомогенно)
Благодаря за съвета, ще го имам на предвид   bouquet

# 348
Мислите ли, че ако забъркам маскарпоне със заквасена сметана, пудра захар, ванилия и плодове, и сервирам в чашки с натрошени на дъното бисквитки, ще стане готино?   Thinking

# 349
ще  Peace редовно го правя, добавям и ядки.
Тази неделя съм планирала същото, но  в туиля да ги предложа , дано не се изложа

# 350
ще  Peace редовно го правя, добавям и ядки.
Тази неделя съм планирала същото, но  в туиля да ги предложа , дано не се изложа

Какви ядки, пеп-4о? И какво е туиля?  Hug

# 351
КАКВИТО ИМАШ, АЗ СЛАГАМ НАЙ ЧЕСТО ОРЕХИ И ЛЕШНИЦИ, НО МОЖЕ БАДЕМИ
упс. Туиля са тези кошнички https://www.google.bg/search?q=%D0%A2%D0%A3%D0%98%D0%9B%D0%AF&am … ;bih=785#imgdii=_ и се правят много лесно.  аз правя по тази рецепта тестото http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,778.msg8911.html#msg8911
Много ефектни са.

# 352
Ау, чудно! Следващият път и аз в кошнички!  Hug

# 353
Искам да направя кашкавал на фурна,мога ли да забъркам сместа няколко часа по рано и после само да я метна във фурната?

# 354
Искам да направя кашкавал на фурна,мога ли да забъркам сместа няколко часа по рано и после само да я метна във фурната?

Можеш, но по-добре сподели каква смес правиш - може да сме от полза. newsm78

# 355
  • София
Така.... гледала съм някога, някъде..... почти съм сигурна, че е било при Лабрекс или пък при пеп-4о една разядка с кисели краставички и моркови.... ама старост-нерадост, не помня  Blush А много вкусно ми звучеше и тъкмо сега имам половин отворен буркан с кисели краставички. Помагайте моля  Praynig

# 356
да ти кажа ли къде се намират  разядките , пастетите , мазилата ...  newsm78

# 357
  • София
да ти кажа ли къде се намират  разядките , пастетите , мазилата ...  newsm78
да ти кажа ли да си гледаш работата  newsm78

# 358
  • гр.София
Здравейте,
пак аз  Mr. Green
та.. направих сладоледа  Grinning до тук добре, 2 кутии едната със разни екстри, другата чиста.
Обаче сега имам проблем, по-погрешка отворих вместо кон.мляко сгущьонката, която си пазех за тортата на Йоли, а торта не ми се прави, че още дояждаме бисквитената  Crazy
Въпросът ми е мога ли да замразя сгущьонката в фризера  Thinking 

# 359
Да,
макар че отворена издържа сума ти време в хладилника
Ако ще я ползваш скоро, хладилника е по- добър

И отчети сладоледа

Общи условия

Активация на акаунт