Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 40 ~

• 39 885
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
Илкер/Енгин пусна тази снимка преди малко. Тук е заедно със семейството си , като малък. Колко хубаво! Heart Eyes newsm76  Kissing Heart

# 226
Габи, хиляди благодарности за всички снимки и информация, която си пуснала - невероятна си ...  Hug Hug Hug

Честито на Ипек и от мен - надявам се този път да й провърви и да е много щастлива с годеника си. Прекрасни снимки и клипове ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Снимките на Гамзе, Илкер и Зейнеп също са невероятни ...  bouquet  bouquet  bouquet

Колкото до снимките на Берк - просто няма какво да кажа. Той е съвършен във всяко едно отношение. Благодаря ти и за интервюто. Когато имам повече време мога да ви кажа за както горе долу става въпрос ...
  smile3525 Two Hearts  Kissing Heart txtloves  Flushed

# 227
Берк е давал някакво интервю-репортаж за известна турска медия , заедно с партньорката си в новия сериал , който имаме възможността да гледаме през септември. За съжаление все още не е излязло интервюто , но излязоха тези две готини снимки. Берк е великолепен! Има перфектна усмивка и е толкова невероятен! txtloves txtloves Heart Eyes Heart Eyes

Тази снимка просто ме остави без думи - Берк е уникален, невероятен, супер чаровен и секси. Погледа и усмивката му направо не разтапят. Сладур и половина - обожавам го ...  txtloves txtloves txtloves newsm76 Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart Flushed  mrstraetz

# 228
Ето и от мен една нова невероятна снимка на Берк с негова фенка! Както винаги е прекрасен ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 229
Нови снимки зад кадър от днес! Виждат се Йозгюр и Шефкет, както и двама от новите - Кан Нергис и Берил Каяр ...  smile3525

# 230
Ипек пусна още 2 невероятни снимки от годежа си - тук е с част от гостите. Прекрасна е ..smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts

# 231
Зейнеп също пусна нова невероятна снимка - много е красива ... smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts

# 232
Още невероятни снимки на Шефкет и Йозлем зад кадър от днес - страхотни са ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts

# 233
Бусе току-що пусна нова невероятна снимка зад кадър от сезон 9. Тук е заедно с човека от екипа. Много е хубава и сладка ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts

# 234
Гамзе също пусна нова невероятна снимка - много е красива ... smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts

# 235
  • ... да усещаш мириса на море ...

На 5.12 ще е премиерата на филма на Шефкет ‘Çakallarla Dans’ (Танц с Чакала). Излязъл е постерът на филма, който бил избран от 6 предложения, след допитване във Фейсбук, в което са участали 600 хил. души ... YENi AFiŞ SEÇiLDi

# 236
Здравейте! Hug Hug
Благодаря ви много за всички снимки и информация , които сте пуснали. Всичко е прекрасно! Heart Eyes Heart Eyes

Гамзе пусна още една нова снимка. Много красива гледка , а Гамзе също е страхотна! Heart Eyes  Kissing Heart  Kissing Heart newsm76

# 237
Берил Каяр също пусна нова снимка. Ще видим как ще се справи с ролята си , след като стартира новия сезон. Иначе тук е много сладка! Heart Eyes Heart Eyes

# 238
Тара, много ти благодаря за инфото относно игралния филм на Шефкет ...  Hug Hug Hug

Габи, благодаря ти за хубавите снимки ...
Heart Eyes

Ето и от мен една снимка-колаж на Алп и Йозгюр зад кадър от сезон 9 - тук са в гримьорната. Супер са ...  smile3525 newsm76 Two Hearts

# 239
Гюлджан също пусна нова невероятна снимка - толкова е готина, стилна и сладка. Много я обичам ... smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart  Hands Clap

Общи условия

Активация на акаунт