Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 40 ~

• 39 886
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
Ето и един невероятен колаж с актьорите от Опасни улици през сезоните. Пусна го Зюлфикяр, казвайки че сериала продължава. Много хубаво ги е подредил - любимите ми двойки Синан и Елиф, Лейля и Мурат. Обожавам Берк, Чаала, Гулджан, Уур и останалите. За съжаление в колажа липсват Гамзе/ Зейнеп и Гизем/ Музо, както и новата - Берил Каяр. Кан Нергис и Мюге Боз са тук ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 241
Здравейте. Много ви благодаря за всичко пуснато. Нямах време да пиша и коментирам, но сега ще наваксам.

# 242
Ето и един невероятен колаж с актьорите от Опасни улици през сезоните. Пусна го Зюлфикяр, казвайки че сериала продължава. Много хубаво ги е подредил - любимите ми двойки Синан и Елиф, Лейля и Мурат. Обожавам Берк, Чаала, Гулджан, Уур и останалите. За съжаление в колажа липсват Гамзе/ Зейнеп и Гизем/ Музо, както и новата - Берил Каяр. Кан Нергис и Мюге Боз са тук ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

Много ти благодаря за колажа Роси.  bouquet  bouquet

# 243
Илкер/Енгин пусна тази снимка преди малко. Тук е заедно със семейството си , като малък. Колко хубаво! Heart Eyes newsm76  Kissing Heart

Много ти благодаря за снимката Габи.   bouquet Майката на Илкер е била много красива на младини.

# 244
Ето и от мен една нова невероятна снимка на Берк с негова фенка! Както винаги е прекрасен ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

Невероятен е.

# 245
Нови снимки зад кадър от днес! Виждат се Йозгюр и Шефкет, както и двама от новите - Кан Нергис и Берил Каяр ...  smile3525

Много ти благодаря за снимките Роси.   bouquet

# 246
Днес Илкер Инаноолу има Рожден Ден! Желая му всичко най-хубаво! Нека бъде много щастлив , обичан и много успех в живота! newsm76 Two Hearts newsm76 nbirthday newsm67  party041

# 247
Гюлджан преди часове пусна и тази снимка. Каква прекрасна усмивка има , толкова е красива! Heart Eyes Two Hearts Two Hearts Heart Eyes  Kissing Heart

# 248
И една нова снимка на сладура Фуфу - кученцето на Гюлджан! Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Много е хубавичко! newsm76 newsm76 newsm76

# 249
Човек , който е в екипа на сериала , пусна тази снимка зад кадър , по време на снимките на новия сезон. Йозгюр и Шефкет само колко съсредоточени , много са готини! thumbsup newsm76  Kissing Heart  Kissing Heart

# 250
А Берк преди секунди пусна тази снимка. Тя е от новия сериал , който снима в момента. Невероятен е , очаквам сериала му вече да започне с нетърпение! txtloves txtloves Kissing Heart Two Hearts

"Любовта не може да избяга" идва ..

# 251
И Зафер Ергин също има нова снимка. Тя е от снимките за новия сезон по Канал Д. Много е готин с този костюм. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 252
Гюлджан преди часове пусна и тази снимка. Каква прекрасна усмивка има , толкова е красива! Heart Eyes Two Hearts Two Hearts Heart Eyes  Kissing Heart

Така е! Гюлджан е невероятна сладурана ...  Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts

Габи, благодаря ти за всички прекрасни снимки, които си пуснала ..
Hug Hug Hug

Честит рожден ден и от мен на Илкер Инаноолу - пожелавам му много здраве, щастие, любов и късмет в живота. Нека продължава да ни радва с хубавите си роли ...  smile3525 newsm76 nbirthday

# 253
Уау, току-що Берк пусна нова невероятна снимка зад кадър от най-новия си сериал "Любовта не може да избяга". Толкова е готин, сладък и прекрасен. Каква физиономия е направил само - обожавам го ... newsm44 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 254
Олее ,  Роси много , ама много ти благодаря за снимката на Берк , която си пуснала! Hug Hug Ама такъв да ми е сладур , с тази физиономия направо ме убива. Прекалено перфектен е! Mr. Green newsm76 Two Hearts newsm76 txtloves txtloves txtloves

Ето още няколко снимки на Илкер от днес. Страхотен е и много готин! Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: ср, 20 авг 2014, 20:32 от GabDineva

Общи условия

Активация на акаунт