След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.4

• 16 343
  • 745
  •   1
Отговори
# 705
ПРЕДИ ВСИЧКО, СРЕД МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ ИМАТЕ НЕВЕРОЯТНИ ФЕНОВЕ, КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА ТОВА ?
Да бъдеш толкова обичан и подкрепян е невероятна мотивация, за да правиш винаги още по-доброто. Вече имам по-голяма отговорност.

rotfImao rotfImao

# 706
  • Керодиспансера
Лени, благодаря за превода  newsm51 newsm51 newsm51  love001

Краси, благодаря ,че ни го постна  smile3525 smile3525 smile3525  love001

С аркадаша ги мотивира едно и също нещо   Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 707
Като гледах клипчето с разменените двойки,мисля ,че Керем и Хазар ще стоят добре един до друг на екран  newsm78

Да  Peace и на мен ми харесаха един след друг  Laughing Ама и Ханденце стоеше добре до Бурак  Joy Joy Joy А Кивооо ... мнооого добре това момче, в КГ беше .... абе извънземен е той  Hug

# 708
МНОГО ГОЛЯМА ГРУПА ОТ ФЕНОВЕ НАБЛЮДАВАТ ВСЯКА ВАША СТЪПКА, ТОВА ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ПЛАШИ ЛИ ВИ ?
 Мен много не ме плаши, защото какъвто живот съм живяла преди, продължавам да живея и сега. Нито имам нещо от което да се притеснявам, нито има нещо, което да ме накара да се ограничавам, затова, че съм на дневен ред. Затова мисля, че да пазиш тази дистанция, или да си притеснен от това, е въпрос на личен избор.

Браво , хареса ми отговора и  Peace

АКО ИСТАНБУЛ НЕ СЪЩЕСТВУВАШЕ, КЪДЕ БИХТЕ ЖЕЛАЛИ ДА ЖИВЕЕТЕ ?
Едно приключение в Европа ,не би било лошо.

Европа ,  разбира се , най-доброто !  Peace

Лени Много Благодаря !   newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 709
  • Керодиспансера

# 710
Скрит текст:

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 711
  • Керодиспансера

# 712
Лени,Краси   bouquet  bouquet  bouquet
за пореден път се убеждавам,че Ханде е страхотен и интелигентен човек!  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 04 авг 2014, 21:52 от Илина-Зайчето,The Klez Virus

# 713
ПРЕДИ ВСИЧКО, СРЕД МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ ИМАТЕ НЕВЕРОЯТНИ ФЕНОВЕ, КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА ТОВА ?
Да бъдеш толкова обичан и подкрепян е невероятна мотивация, за да правиш винаги още по-доброто. Вече имам по-голяма отговорност.

rotfImao rotfImao
Точно това тръгвах да пиша!  newsm62 newsm62 Много заразна стана тази мотивация.  Joy
Много благодаря за превода!   bouquet

# 714
  Зайче миличко,пише се убеждавам, не с о

Извини ме за забележката,но ти още си ученичка  и то не много голяма и затова си позволих да те поправя . Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 715
Такава мотивация имат и двамата ама то щото двамата са аркадаши и си го предават един на друг. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 716
    Това с дядото и профила му в Инстаграм , ми се вижда комично , не ми се вярва  Peace

Ако Ханде ще е Мурка , трябва да чакаме Ай Апим да го каже .

И представям си какво ще е по темите с Каванч - горкото Ханде  Peace

Последна редакция: пн, 04 авг 2014, 21:52 от krasi_anna - ламаринено око

# 717
   Това с дядото и профила му в Инстаграм , ми се вижда комично , не ми се вярва  Peace

Е, харесва   жената на внука си, не моЕм го виним Grinning .... Той е възрастен, недовижда Grinning hahaha hahaha hahaha hahaha Виж, не мога да кажа същото  за Кирето...

# 718
  Зайче миличко,пише се убеждавам, не с о

Извини ме за забележката,но ти още си ученичка  и то не много голяма и затова си позволих да те поправя . Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Бабче,мерси  Hug
Грешката съм я направила от невнимание  ooooh! Благодаря  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 719
    Това с дядото и профила му в Инстаграм , ми се вижда комично , не ми се вярва  Peace

Много се съмнявам,че Ханде ще приеме да играе ролята на Мурка.Сценарият много се отклонява от ист.истина в романа и не знам какво са сътворили,пък и Ханде недвусмислено си казва,че ще бъде много внимателна в избора си.Не е важно да играе въобще с Киво-важно е какво ще играе с него.

Общи условия

Активация на акаунт