След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.4

• 16 322
  • 745
  •   1
Отговори
# 720
   Е дядото сме го виждали как изглежда на живо . И на наградите и на сета . Едва ли се чуди по цял ден , коя снимка да хареса от профила си в Инстаграм .  Peace

# 721
    Това с дядото и профила му в Инстаграм , ми се вижда комично , не ми се вярва  Peace

Ако Ханде ще е Мурка , трябва да чакаме Ай Апим да го каже .

Много се съмнявам,че Ханде ще приеме да играе ролята на Мурка.Сценарият много се отклонява от ист.истина в романа и не знам какво са сътворили,пък и Ханде недвусмислено си казва,че ще бъде много внимателна в избора си.Не е важно да играе въобще с Киво-важно е какво ще играе с него.

Бабче  Hug   и аз на това се надявам .
Днес по всички ел. медии и сайтове е написано , но не е потвърдено . Ще видим .

# 722
Скрит текст:
    Това с дядото и профила му в Инстаграм , ми се вижда комично , не ми се вярва  Peace

Ако Ханде ще е Мурка , трябва да чакаме Ай Апим да го каже .

Много се съмнявам,че Ханде ще приеме да играе ролята на Мурка.Сценарият много се отклонява от ист.истина в романа и не знам какво са сътворили,пък и Ханде недвусмислено си казва,че ще бъде много внимателна в избора си.Не е важно да играе въобще с Киво-важно е какво ще играе с него.

Бабче  Hug   и аз на това се надявам .
Днес по всички ел. медии и сайтове е написано , но не е потвърдено . Ще видим .

Краси,нали ти казах,че сценарият е много видоизменен от книгата и зависи по какъв начин начин са сътворили образа на Мурка.Ако са го оставили по романа,мисля,че не е много благодатен за натюрела на Ханде.....Ще видим-то ще се разбере в скоро време. Hug Hug Hug Hug

# 723
  • Керодиспансера

# 724
Керемче е много готин.

# 725
  • Керодиспансера

# 726
  • Керодиспансера
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 727

Момичета,изгледах черешките-4 серии.Изгледах и корейската боза  за черешките.Те са 20 серии и сега няма какво да гледам за разнообразие.Препоръчайте ми нещо,ама да не е от Замунда,че още не мога да се оправям там.Терзи обеща да ме научи като ми дойде на гости,но до тогава има време.Нещо леко и приятно ми се гледа-дайте предложения,моля! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 728
# 729
АУУУУ каква е тая красота от Ханде. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Crazy

# 730
Бабче, гледала ли си The Proposal , ако не си    горещо ти го препоръчвам. Романтична комедия и е много  готин филм. Ако искаш аз мога да ти обясня как да теглиш от   замунда Wink

# 731
  • Бургас
Сезона на вишните.....................това препоръчвам аз

# 732
Само едно не можах да разбера в 26 епизод когато танцуваха Керем умишлено ли си разхождаше ръцете си по гърба на Зейнеп или за да види как ще реагира на докосванията му. Heart Eyes

# 733

Влади,не съм го гледала.Благодаря ти ,миличка за предложението-обясни ми ако ти е удобно на лични,ама като за тъпо блонди обеснявай hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
   Да видим дали ще се справя Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

The Proposal от там ли ще трябва да го тегля??Няма ли го на друго място,може и  на английски-нямам проблем.Но в Замунда имам голям проблем hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha/b]

# 734
  • У Диспансера ...♥♥♥
Кирето, ще е мафиот в новия си сериал, а другия брат, ще  е добрия  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт