БРОДИРАНА КРАСОТА Тема 125

• 63 038
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
# 166
здравейте , спешно ми трябва модел на дора изследователката, на малък за картичка. Благодаря ви

# 167
Това  дали ще ти свърши работа, може да махнеш пеперудата отгоре и ще стане по-малко, а ето и линк към много моделчета и на други герои

http://www.pinterest.com/renataradosova1/rozpravky-mese/

# 168
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
контурът ще изчака Simple Smile мятам се на другото. до 9 септември трябва да е готово, ушито и с рамка Simple Smile

мадоната е от муркините Simple Smile и не е сама, но другото ще показвам когато стане готово.
използвам и тук да благодаря на tedybearm за доставката и за подаръка Simple Smile и на Реа, че ме свърза с такава мила съфорумка  Simple Smile

# 169
Момичета, къде мога да разгледам на добри цени Вилерови гоблени?

# 170
  • В страната на мечтите
Добри, с нетърпение ще чакам да видя мадоната готова - и така е страхотна, представям си после каква ще е...  Heart Eyes

И сега молба: ужасно спешно митрябва схемичка на нещо, символизиращо приятелство, с големина за картичка, и цветове подходящи за зелен картон - само такъв имам в момента, а до петък сутрин трябва да е готово (май през нощта ще се шие...) Компютъра с архива ми се срина, така че не разполагам с нищо..мислех си за детелинки, калинки, подкови или нещо в тоя дух, но приемам всякакви идеи...

п.П. някое къще също би свършило работа (подхожда ми тематично на събитието), ама да е дребничко и лесно...

Последна редакция: ср, 13 авг 2014, 23:15 от life_is_love

# 171
# 172
  • sf
Да покажа докъде стигнах. Сниман е с телефон, но в момента нямам друго.

От преди една седмица.
Скрит текст:

Днес
Скрит текст:

# 173
  • при най-добрия мъж...
Да покажа и аз с какво се бучкам напоследък,освен "Йерусалимската Богородица".

Скрит текст:
Трябва да стане това:

Скрит текст:

# 174
  • В страната на мечтите
ina.,  благодаря   bouquet

Донси, страхотен лак имаш! Crazy Браво за напредъка!

# 175
# 176
Лайф, миналата година правих една къщичка като закачалка за ключове - малка е и става бързо и една друга, която оформих по друг начин. Размерите и на двете са за картичка. В момента съм на работа и не мога да ти покажа снимки на тези неща, но съм ги показвала тук, може и да си спомниш. Схемите са ми на компа вкъщи. Довечера ще ти пусна снимките и схемите ако не ти е късно . Нужни са ти 2-3-4 часа и си готова.
Донси, направо нямам думи,  явно добре ти се отразява това че си сама, а и сериалите не те разсейват ами ти помагат да си по - бърза.

# 177
Донси, браво, много бързо го действаш този гоблен, не си като мен  Grinning

# 178
Благодаря ви много, момичета

# 179
  • В страната на мечтите
Благодаря ви момичета, вече  избрах една къщичка и след малко ще я почвам, като свърша с другите задачки. После ще показвам  Peace

Общи условия

Активация на акаунт