БРОДИРАНА КРАСОТА Тема 125

• 63 041
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
  • Ямбол
Имам нужда от помощ трябва ми ключа на този гоблен Simple Smile

# 181
# 182
Ето го в по-добра резолюция

# 183
Лайф, видях че си писала че си избрала къщичка, но ще ти пусна снимки на нещата, които правих аз. Не са стандартни картички, а едно малко мотивче като за картичка оформени по практичен начин. Закачалка за ключове

И табло "Да не забравя"

# 184
  • Ямбол
Ама много сте бързи !   bouquet
Благодаря.  Heart Eyes

# 185
  • В страната на мечтите
Роси, таблото е страхотно!
За добро или лошо обаче, ангажимента с хората, за които беше предназначено, се отложи за неопределеното бъдеще, така че явно няма да се шие засега... Sad

# 186
  • Нощем на луната, денем при цветята
Момичета, моля за малко помощ - открих сканирани схеми на няколко гоблена по картини на Моне /голям ми е любимец/, моля кажете как да си пресметна необходимите конци.
Ето тук са схемите http://scout901.hubpages.com/hub/-free-cross-stitch-pattern-Van- … terlies-painting#
И една лична молба към Ivanichka - видях в албума ти ето тези обувчици http://ivanichka.snimka.bg/tapestries/gobleni.99116.13870974 можеш ли да ми кажеш дали си купувала схемата или евентуално къде да я открия. Чакам общо 6 бебета на приятелки до края на годината, а това си е много симпатичен подарък. В китайските сайтове ги намирам на цени от 10 до 15$, но са ми скъпички за подобна миниатюра.

# 187
Не съм Иваничка, но имам схемата на обувките и ти ги пускам. Успех с шиенето- бройката е внушителна.

# 188
  • Пловдив
Момичета, моля за малко помощ - открих сканирани схеми на няколко гоблена по картини на Моне /голям ми е любимец/, моля кажете как да си пресметна необходимите конци.
Ето тук са схемите http://scout901.hubpages.com/hub/-free-cross-stitch-pattern-Van- … terlies-painting#

Няма как да се изчисли - купуваш по 1 бр от цветовете и така.
Аз не можаш да увелича схемите, как се шие по това чудо, а и никъде не видях кой е автор на схемите - да не скочиш на таралеж. ..........................

Пусни ми на ЛС мейла си, като ми се освободи време - ще ти изпратя каквото имам на Моне..............

# 189
  • София
Много хубави неща гледам всеки ден, направо ми пълните душата  Hug

Аз почти нямам време за шиене, нс какво ли не се захванах това лято, но все пак бавно и славно напредвам. Много ми харесва как се получава. Бачийска всеки път като го взема с ръце и ти благодаря   bouquet Определено ще шия и другите от серията, въпреки гадния контур. Полина за мен лично решението да шия контура едновременно, а не накрая се оказа най-доброто за този модел, иначе щях безумно да се изнервя.
Но ето и етапа

Скрит текст:
Сега я докарах до тук , а преди беше

Хубав ден на всички  Hug

# 190
  • Нощем на луната, денем при цветята
Страхотни сте!
Роси 123 много благодаря за схемата! Надявам се бебетата да са благосклонни и да се раждат през приличен интервал от време, за да мога да смогна Simple Smile

did_tag нямам гаранция дали е сносна схемата, исках да отида да видя конците и по тях да преценя, голям съм ентусиаст  Simple Smile
Благодаря ви!

# 191
Честит празник Успение Богородично мили дами !
Честит имен ден на всички именници.
Ами аз като не съм се влизала толкова време в темата то много за честитене имало.
Честито бебче на смърфиетка.Нека расте здраво и със щастливо детство.
На маугли пожелавам в новият дом винаги да цари любов и разбирателство и да ушие най -красивите гоблени,които да окачи.
Без да изброявам поименно похвал , похвал  newsm10 newsm51 на всички другарки гобленарки.Много красиви неща сте направили.Относно новите придобивки малко ви завиждам,ама е благородно и ще се радвам на етапи.
Скрит текст:
Искам да ви покажа нещо ,което няма нищо общо с гобленарството,но погледнато от друг ъгъл.....https://www.facebook.com/photo.php?v=10152198987710872.

# 192
Честит имен ден!!!
Много красоти има показани, поздравления на всички.
Аз довърших едно crewel-че, извинявам се за лошата снимка, много фотоапарати, телефони и накрая излагация
Скрит текст:
Продължавам с друго crewel-че  WINTER IMPRESSIONS
Скрит текст:

# 193
  • София
Запис

# 194
Здравейте дами Simple Smile
включвам се и аз .
Много обичам да шия гоблени ,имах ''малка'' почивка(от 3 години Sad ) и отново се включвам Simple Smile
Харесва ми повече като комплектовам даден гоблен вместо да си купя готов.така имам възможността да сменя някои цвят които не ми допада Simple Smile
Шия предимно с ДМЦ конци .
Няма да успея да изчета  какво сте писали по на зад във форума ,но ще следя за напред какво пишете Simple Smile
Видях че сте посочили конци Розаче (дано не обърквам думичката ) .За времето в което не шиех има доста новости с които трябва да наваксам .........
Ако някой от вас има конци ДМЦ които не ползва ( купува само готови гоблени) ,пишете ми на ЛС ,ще ги купя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт