МЪЖЕТЕ СА НА ИЗЧЕЗВАНЕ

• 18 625
  • 324
  •   1
Отговори
# 210
  • забравих си мисълта...
Това го казват, когато са си взели мъж - чужденец  Wink

Може би, защото имат възможност за повече сравнение. Wink
Говорим за красотата, някои които четат по диагонал да не объркат нещата. Simple Smile

# 211
  • Sofia
  Не мога пропусна важната вметка, че авторството над шеговито видоизменения ник на Херки не е моя заслуга (за жалост). bowuu Една остроумна съфорумка назад по темите го беше прекръстила така, на мен много ми допадна и реших за в бъдеще да се обръщам по този начин към нашия славен древногръцки герой. Heart Eyes

Нищо, аз от теб го видях и непременно ще продължа тази традиция, все пак си заслужава и е напълно оправдана. Merci. Simple Smile

Моля! Hug

Горкичкият, само да не са го баннали се притеснявам, че няма да имаме възможност да попиваме повече мъдрости от него. Cry

Перки, ако четеш, моля те, включи се при първа възможност, за да мога да заспя тази нощ. Praynig

# 212

Горкичкият, само да не са го баннали се притеснявам, че няма да имаме възможност да попиваме повече мъдрости от него. Cry

Перки, ако четеш, моля те, включи се при първа възможност, за да мога да заспя тази нощ. Praynig

Изчезнаха и двамата с AQUA. Някой може ли да провери дали не пишат от едно IP? Да не се окаже така, че си делят домашния компютър? Mr. Green

# 213
 Joy  ох ще ме уморите... наистина представете си AQUA да е жена на Херкулес!

# 214
  • забравих си мисълта...
Моля! Hug

Може да сме лоши и да казва, че заслужава разни ужасни неща, но ние все пак се притесняваме за него. Wink Wink Wink

Joy  ох ще ме уморите... наистина представете си AQUA да е жена на Херкулес!

Много си отиват. Точно един за друг са си.  Whistling

И да не вземе сега AQUA да ревнува. Ние се притесняваме само виртуално за него. Simple Smile

# 215
 Popcorn 4470
Пишете си, забавно е да чета колко сте далеч от истината Laughing
Човек да си напише мнението и скачат като ужилени някои.

# 216
За разлика от мен... Колко си сигурен само, Херкулес. Наистина теб човек може само да те съжалява. Много интересно тогава откъде се взе това интервю за Кувейт от  моето име във вестника непосредствено след като се върнахме от Кувейт.
И убивали жените, а на мъжете прощават, нали??? И тях наказват с бой с камшици, така че там свободният секс е наказуем, както за жените, така и за мъжете. Точно в Кувейт има навсякъде security и никой не може безнаказано да притеснява жена, но понеже уж си бил там, много знаеш.
А aко си бил там наистина, си бил със сигурност като шофьор. Българските шофьори живееха в няколко блока в края на града, почти на самата граница. Даже и не припарваха в центъра.  Всъщност всичките ти писания тук са точно шофьорски. Simple Smile И не ми говори, че се чудят арабите. Те много добре знаят, как е в Европа, много по-добре от теб даже. Но защо ли се чудя. Едва ли си имал възможност да разговаряш с кувейтци. От това, което разказваш, съдя че си имал разговори само с араби от други страни, като Египет, може би Индия, Пакистан и други подобни.
И това, че жените не струват колкото коза. Това са приказки на такива мъже без успех сред жените, озлобени и озверени поради безбройните си неуспехи. Едва ли някой мъж имащ успех сред жените, би написал подобни глупости.
И още, аз не прочетох тук нищо, което да определя, която и да е от нас като феминистка. Тук пишат жени, които знаят своята стойност като човек и отстояват правото си. Жени, които са обичани, уважавани и нямат нужда да показват тук колко им е добре. Въпреки твоите груби, вулгарни и неоснователни обиди към жените като цяло, никоя не те нападна така грубо и арогантно както ти го направи. Никоя не бе така настървена и не се нахвърли срещу теб с такава злоба. Но всъщност на шофьор е излишно да се обяснява, той си знае своето и не защото не иска да разбере, а просто защото толкова са му възможностите да схавне за какво става дума.

Не знам кой кого трябва да съжалява, а твоето интервю си го знаеш само ти, и кога си се върнала от Кувейт. Естествено, че ще наказват и мъжете, там законите са за всички. А, омъжената жена никой не закача, и няма как да бъде притеснявана, защото не излиза без придружител мъж, и е собственост заедно с децата на мъжа, който я е направил съпруга. Точно поради тази причина има security за жените, следяща за непристойно женско поведение и неподходящо облекло. Аз няма защо да доказвам, че не съм работил като шофьор, занимавам се с електроника, нищо че ползвах кола, на която сам си бях шофьор, понеже ми беше необходима за работата. Работехме съвместно с мароканска фирма и обурудвахме бинго-зали. Сигурно съм имал доста повече време от теб, да разбера арабската култура и обичаи. Не знам по кое време и кога български шофьори  (и на кои фирми) са живели в блокове и то на ганицата? На коя граница? Имал съм срещи с български шофьори на тирове, но сме си говорили за общи неща, свързани с настоящия момент. Там жена шофьор не съм виждал, поне докато бях там. Я ми кажи, ти какво разбираш под "мъж имащ успех сред жените". Защото аз нямам претенции и не желая да имам успех, дори напротив. За мен ще е обида да съм успешен сред жените. Не ги искам около себе си, освен моите си три жени в семейството. А, по начина ви на изказване за мен почти всички сте феминистично настроени, с много малки изключения, без дори и да подозирате, колко много си вредите сами. И, за какви женски права може да имате претенции, след като природата отдавна е определила правата и задълженията м/у половете за съществуването на човечеството. Като споменаваш за вулгарност и обиди, то поне си направи труда да видиш, че те са отговор от моя страна, на феминистки вулгарности и обиди и то конкретно към мен. Било е отговор на нападки, ама нали е женски форумът, аз нямам право на защита, и при това положение идват на помощ админите, с най-строго предупреждение за бан, защото моите квалификации били грозни и неподходящи, а вашите са най-подходящи и са в унисон със събитията. Като казваш, че пишещите тук жени си знаели своята стойност, то ще ти кажа една народна мъдрост: "Всеки си хвали стоката". А, дали жените тук са обичани и уважавани от мъжете, само те си знаят. Сигурно си се обичат и уважават помежду си, защото според мен, едва ли уважаващ себе си мъж, би обичал и уважавал жена, вкарала се в мъжка роля, правеща се и приличаща на мъж, с претенции за мъжки способности и равнопоставеност. Сега е заложено промиването на мозъци още от детската градина. Вместо домашното възпитание на децата до седем годишна възраст, което е не само право, но и задължение в миналото на жената, сега вече учат децата на толерантности че дори и половете нямали значение, за да изглеждат момчетата и момичетата равни. И, не дай Боже, учителките да са от новото поколение (отстояващи феминизма), ще разказват приказки за две принцеси, които много се обичат и си живеят много по-добре без принцове. А, Шекспир е сексист, защото Отело бил лош към Дездемона и я е  убил неправомерно. Щом си ходила в Кувейт и познаваш бита им, дали си чувала една тяхна поговорка, характерна за арабския свят, относно стойността и уважението им към жените, увлечени и насърчавани във феминизъм, от християнската демокрация.

"Бий жената всяка сутрин, тя си знае защо, а в събота два пъти, че в неделя може да дойдат гости".

Може да не вярваш, но това го знам от кувейтци. Знам и друга, коато ще прозвучи като самокритика към мен, но ще ти я кажа. Тя е за всеобща арабска мъдрост.

"Ако един мъж, колкото силен, богат и влиятелен да е, няма СИН за наследник, значи няма нищо"!

Надявам се да схванеш за какво става дума,нищо че и на теб изглежда са ти толкова възможностите и не ти изнася да проявиш разбиране.

# 217
  • Под липата
 Няма да те убеждавам колко дълбоко е сбъркана ценностната ти система, Херк. Всъщност, не съм убедена какво точно искаш и защо въобще пишеш точно в бг мама ( това е  форум за жени и ако си мислел, че това което пишеш и което е отявлено сексистко, ще се посрещне с бурни аплодисменти, е, жестоко си се лъгал !).  Пишеш или да провокираш, търсейки определена реакция или наистина мислиш така - сигурно няма да разбере никой, но честно казано, крайният извод е много тъжен. Поне за мен.
 Няма по важен и значим пол, Херк. Съжалявам, че ще те разочаровам. Просто две биологични единици от един вид. Различни сме до толкова, до колкото е необходимо на природата да създаваме поколение и да оцеляваме. Ролите са ни различни, но нито една от тях , сама по себе си, не е по важна от другата. Взаимно се допълваме и ако притежаваме достатъчно интелигентност, разбираме това още в ранна детска възраст. Начетох се на доста дивотии и славословения на един тотално морално и човешки опорочен модел на общество, семейство, отношения, характерни за арабският свят. Този модел, може да хареса на хора, които са дълбоко комплексирани или примитивни, подвластни на ниски инстинкти.
 Херк, феминизмът е бил течение, което е искало да извоюва равни права на жените. Постигнал е своето. Сега, феминизъм няма логика да съществува. Ако съществуват някои феминистични течения, те също са дълбоко извратени в своята същност, защото вече се опитват да водят борба с природата. Ти общуваш с жени, които са ти равнопоставени, а по неизвестни за нормалните хора причини, това не ти харесва. Но...., както и да е. Това си е дълбоко твой проблем.

Не завиждам на дъщерите ти.

# 218

Бг- Мама не е форум за жени. Никога не е бил, и никъде не го е пишело.

# 219
Няма да те убеждавам колко дълбоко е сбъркана ценностната ти система, Херк. Всъщност, не съм убедена какво точно искаш и защо въобще пишеш точно в бг мама ( това е  форум за жени и ако си мислел, че това което пишеш и което е отявлено сексистко, ще се посрещне с бурни аплодисменти, е, жестоко си се лъгал !).  Пишеш или да провокираш, търсейки определена реакция или наистина мислиш така - сигурно няма да разбере никой, но честно казано, крайният извод е много тъжен. Поне за мен.
 Няма по важен и значим пол, Херк. Съжалявам, че ще те разочаровам. Просто две биологични единици от един вид. Различни сме до толкова, до колкото е необходимо на природата да създаваме поколение и да оцеляваме. Ролите са ни различни, но нито една от тях , сама по себе си, не е по важна от другата. Взаимно се допълваме и ако притежаваме достатъчно интелигентност, разбираме това още в ранна детска възраст. Начетох се на доста дивотии и славословения на един тотално морално и човешки опорочен модел на общество, семейство, отношения, характерни за арабският свят. Този модел, може да хареса на хора, които са дълбоко комплексирани или примитивни, подвластни на ниски инстинкти.
 Херк, феминизмът е бил течение, което е искало да извоюва равни права на жените. Постигнал е своето. Сега, феминизъм няма логика да съществува. Ако съществуват някои феминистични течения, те също са дълбоко извратени в своята същност, защото вече се опитват да водят борба с природата. Ти общуваш с жени, които са ти равнопоставени, а по неизвестни за нормалните хора причини, това не ти харесва. Но...., както и да е. Това си е дълбоко твой проблем.

Браво!!!
 smile3501

# 220
  • Под липата

Бг- Мама не е форум за жени. Никога не е бил, и никъде не го е пишело.

Ок,  Вълк, не ми се влиза в ненужен спор.
Тук пишат и мъже. Но основно форумът е посещаван от жени и за това се нарича Бг Мама.
Уважавам мъжкото присъствие във форума, с удоволствие чета и твои постове. За какво сте в този форум вие, мъжете си знаете и не ми пречите, дори се радвам. Недоумявам само, защо Херк е тук, като недолюбва жените?

# 221
  • Насред хаоса
Я, Херки пак се е развихрил. Добре цитира разни идиотски поговорки, ама е пропуснал една важна турска - "Който бие жена си, бие главата си".
И що за мъже са тия, които смятат, че чрез побоища и насилие ще постигнат подчинение на жената и ще получат уважението й? Нещастни примати. Мъжеството е съвсем друго нещо, ама такива като гореспоменатите няма как да го знаят, нито да бъдат мъже в истинския смисъл на думата. Затова може да се каже, че истинските мъже са на изчезване, докато приматите и комплексарите се множат като въшки.

# 222

За да ме убедиш, че е сбъркана ценностната ми система, ще е добре да се замислиш, дали сегашното общество има въобще ценностна система, защото и аз мога да кажа същото и за теб, което ще е много по основателно, отколкото твоето мнение за мен. Аз не пиша само в бг мама, и въобще не очаквам аплодисменти, и то от жени. Пишейки не провокирам никого, защото тук едва ли някой може да бъде провокиран, тъй като форумът е анонимен. Просто темите ми се виждат интересни и аз изказвам мнението си и моите възгледи, относно настоящето и едно необозримо бъдеще. Не знам защо за теб крайният извод е тъжен, но аз не смятам, че това е краят, за да се правят изводи. Ето, ти мислиш едно, а аз не съм съгласен с теб. Аз мисля, че мъжкият пол е, и винаги е бил по-важен, защото е по-можещ и от там по-значим от женския. Еднакво значими двата пола са само при създаване на поколение, но за оцеляването на човечеството мъжкият пол, винаги е бил по-значим. Или поне за мен. Ролите са ни различни и мъжката сила винаги е била по необходима за запазването и оцеляването на човечеството. Не може да се каже, че женският пол има същите способности и може да върши същата работа освен при репродукцията ни. За интелигентност на половете не е необходимо да говорим, макар че сегашните псевдо науки (джендъри) се опитват да измислят доказателства. Историята на човечеството е живо доказателство. Мъжете имат вродена (природна) интелигентност и за това почти всичко създадено в услуга на човека (техническият прогрес) e от мъже.
Сега знаем кои са архитектите на новия модел на общество, семейство и отношения м/у половете.
Ако сложим на везна, плюсовете и минусите на двете култури (арабската и демократичната европейска), не се знае дали арабската няма да наклони везните към плюса, в зависимост от гледната точка. Модерно е сега, след овластяването на жените, мъжете да бъдат сочени, като комплексари, примитивни и подвластни на ниски инстинкти. Феминизмът никога няма да извоюва равни права на жените с мъжете, а до сега нищо хубаво за жените не е постигнал, няма и да постигне. Има доста теми за феминизъм в нета. Оприличават го като туморно заболяване, унищожаващо бавно християнския свят. А, мюсюлманите, или арабският свят са имунизирани срещу него. За това им се възхищавам. Както сама казваш, аз общувам (по принуда) с жени, които са ми равнопоставени само по граждански закони, насилствено наложени от световното правителство. Няма как половете да са равноправни, защото физиологията им е различна, а единият е много по-силен от другия, а сама знаеш, че където е силата, там е и правдата. Жените в днешно време винаги ще използват законите (които са на тяхна страна) злоупотребявайки и насилвайки психически мъжете, а мъжете винаги след това ще ги пребиват, използвайки физическата си сила, дадена им от природата. Точно такава е схемата (програмата), по която демократичният свят днес бавно, но сигурно се самоунищожава. Не може да има здраво семейство без йерархия в семейството, а от там и в обществото. Жена не може и не трябва да властва (да се налага) над мъж. Природните закони никога няма да го позволят.

# 223
  • Sofia
   Перкулес, ти, смешно, жалко човече, т.е. ако те вържа и пребия (а повярвай ми, това е доста лесна задачка), съм в правото си, защото "силата е на моя страна"? Mr. Green

Хм, внимавай, 'щото аз (а и много други дами) не съм овца като жена ти. Wink И както досега мъж не само не си е позволил да ми вдигне ръка, ами и тон да ми повиши не смее, последствията за мекотело като теб, ако попадне на жена като мен, може да са много лоши (за твоя сметка, разбира се). newsm03

# 224
Откакто Перки се включи ме е обзела някаква необяснима гордост - де го намерих тоз моя Мъж и какъв късмет, явно, съм имала, имайки предвид какви Перковци обикалят улиците свободно.

Тея батки  Laughing, които не могат да задържат нормална жена до себе си освен ако не я вържат (препратка към лелеените от Перки мюслимски обичаи и порядки) са ми само смешни. Седя и ти гледам сеира, Перки. На някои моменти ме избива на съжаление, но си казвам веднага, че човек това, което си направи, никой друг не може да му го направи.

Общи условия

Активация на акаунт