За тези, които четат любовни романи №11

• 67 012
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Нищо любовно не ме грабва последно време, забих в едни тежки/ депресиращи книги, нямам и много време, та искам утре да си релаксирам с книжка.Имам приготвени няколко-"Заплетени", но сякаш не е мой тип и няма да ми хареса;"Сензацията" още не съм я започнала и заради противоречивите мнения се колебая.Не искам да се разочаровам от поредицата  и аз като Хриси чакам книгата за Ейдън и Корди  Heart Eyes от вече не знам кога; и "Великолепният негодник" на Айрис Й., сякаш клоня най-много към нея.Някоя от вас чела ли я е , ако ми се похвали книгата ударно я започвам  Crazy  bouquet

# 676
  • Плевен / София
Може ли малко повече инфо за тази поредица Рискована любов-колко книги си, исторически роман ли е,има ли го в читанката?  Thinking

От няколко месеца не съм чела исторически романи, все още си почивам от тях! Joy И все пак ако някой има ''Есенен парфюм'' ще помоля да ми я изпрати? Първата книга не беше кой знае какво, но след като съм започнала поредицата смятам да я завърша!  Peace
Чете ми се и "Бъди с мен", ако някой я има ще съм му много благодарна!  Praynig
Хриси, Hug
 Поредицата е за вампири и досега са издадени на български 4 книги .На мен ми харесаха най- много първата "Да се омъжиш за вампир милионер" и последната, която излезе преди месец "Неочаквана любов"
В ел.вариант имам само първата, другите ги прочетох на хартия.Авторката е Керелин Спаркс на издателство Тиара букс.
"Есенен парфюм" също си я купих и ми хареса.Тези две поредици ги има в Майлбокс , коя я имаш програмата, можеш да си я поискаш,
Скрит текст:
ако някой не ти ги изпрати в неделя, като се прибера ще ти изпратя това което имам в ел.вариант....
"Сензацията" наистина не е най добрата книга от поредицата, а че е част от Бюканън разбрах от момичетата в темата.Но това се очаква от поредица от над 10 книги....

Последна редакция: пт, 03 окт 2014, 12:46 от gostenka68

# 677
  • В къщурката на хълма на феите
В ел.вариант имам само първата, другите ги прочетох на хартия.
поправка - в ел. вариант има първите три книги от поредицата, четвъртата я чакаме Peace

аз подхванах Сензацията ииии миии .. обещаващо започна, все по-необещаващо продължава .. ще видим ..

# 678
  • Плевен / София
mecani   Hug
Наистина, че само четвъртата я няма в ел.вариант.
Скрит текст:
Отговорът беше за това , което аз имам.....

# 679
  • В къщурката на хълма на феите
опа Blush извинявам се  bouquet

# 680
Нищо любовно не ме грабва последно време, забих в едни тежки/ депресиращи книги, нямам и много време, та искам утре да си релаксирам с книжка.Имам приготвени няколко-"Заплетени", но сякаш не е мой тип и няма да ми хареса;"Сензацията" още не съм я започнала и заради противоречивите мнения се колебая.Не искам да се разочаровам от поредицата  и аз като Хриси чакам книгата за Ейдън и Корди  Heart Eyes от вече не знам кога; и "Великолепният негодник" на Айрис Й., сякаш клоня най-много към нея.Някоя от вас чела ли я е , ако ми се похвали книгата ударно я започвам  Crazy  bouquet

Ако ти се чете нещо леко започни ''Сензацията''- лека е за четене, за два дни я прочетох! Просто не очаквай прекалено много!  Peace Peace

# 681
В ел.вариант имам само първата, другите ги прочетох на хартия.
поправка - в ел. вариант има първите три книги от поредицата, четвъртата я чакаме Peace

аз подхванах Сензацията ииии миии .. обещаващо започна, все по-необещаващо продължава .. ще видим ..

Може ли да ми пратиш първите 3 книги, чете ми се нещо различно, а за вампири не съм чела от години!
hristina_tserovska@abv.bg

# 682
  • ВАРНА
.... и "Великолепният негодник" на Айрис Й., сякаш клоня най-много към нея.Някоя от вас чела ли я е , ако ми се похвали книгата ударно я започвам  Crazy  bouquet

На мен ми е една от любимите,но пък и аз съм фен на авторката (поне повечето и неща).Винаги женските и образи са самостоятелни и устати,не ги е страх да поспорят и да не се подчиняват на героя Mr. Green Така че ако очакваш бални танци,цуни-гуни и "Обича ме/не ме обича" това НЕ  е твоята книга  Joy Ако ти се чете за героини с характер,които не се страхуват да се изправят какъвто и удар да им поднесе съдбата,забавни хапливи диалози и нежелан брак по сметка завършващ с Голямата любов - започвай смело  Heart Eyes

# 683
  • София
Здравейте! Запис да ви следя, че и аз обичам любовните романи. Връщам се да прочета темата отначало!  Peace

# 684
.... и "Великолепният негодник" на Айрис Й., сякаш клоня най-много към нея.Някоя от вас чела ли я е , ако ми се похвали книгата ударно я започвам  Crazy  bouquet

На мен ми е една от любимите,но пък и аз съм фен на авторката (поне повечето и неща).Винаги женските и образи са самостоятелни и устати,не ги е страх да поспорят и да не се подчиняват на героя Mr. Green Така че ако очакваш бални танци,цуни-гуни и "Обича ме/не ме обича" това НЕ  е твоята книга  Joy Ако ти се чете за героини с характер,които не се страхуват да се изправят какъвто и удар да им поднесе съдбата,забавни хапливи диалози и нежелан брак по сметка завършващ с Голямата любов - започвай смело  Heart Eyes

Записвам си книжката, тези дни мисля да го започна този негодник!  Peace

# 685
morgana07, мнението ти ми беше достатъчно и дори веднага я започнах  bouquet Напреднах бързо, защото е доста увлекателна.Принципно враждата между Мария Стюарт и Елизабет винаги ми е била интересна тема  и съм чела доста исторически книги по нея.Вече съм чела един любовен роман, в който Мария имаше незаконен син, сега пък дъщеря, много смешно ми стана  Crazy
Пространствена е книгата, не се ограничава само в "Обичам те, мразя те".Единственото, което ме притеснява е възрастта на главната, като се има предвид епохата е приемливо, но за нашето съвремие-не, надявам се да порасне в процеса на четене .

# 686
  • Плевен / София
Скрит текст:

Записвам си книжката, тези дни мисля да го започна този негодник!  Peace[/spoiler]
имаш поща....

# 687
  • ВАРНА
morgana07, мнението ти ми беше достатъчно и дори веднага я започнах  bouquet Напреднах бързо, защото е доста увлекателна.Принципно враждата между Мария Стюарт и Елизабет винаги ми е била интересна тема  и съм чела доста исторически книги по нея.Вече съм чела един любовен роман, в който Мария имаше незаконен син, сега пък дъщеря, много смешно ми стана  Crazy
Пространствена е книгата, не се ограничава само в "Обичам те, мразя те".Единственото, което ме притеснява е възрастта на главната, като се има предвид епохата е приемливо, но за нашето съвремие-не, надявам се да порасне в процеса на четене .

Щом харесваш да има и исторически интерпретации на разни крале и кралици бих ти препоръчала и Гняв на Кристина Дод,дамата си я представях като Мариан Първата - в моето детство имаше такова филмче и момичето въртеше шпага,става въпрос за Англия обаче и тя има извънбрачно дете,има и свежи диалози и забавни второстепенни герои  Peace

# 688
  • София
......
Ако ги готвят като останалите си поредици... мани, ще си умрем с чакането.  Rolling Eyes Да не говорим колко време мина след като излезна първата книга на Джаки д‘Алесандро, а още чакам някакво инфо дали изобщо ще пуснат втората книга.

......

"Дар от съдбата" ли визираш? Онзи ден я загледах в Orange. Хубава ли е?
Бях питала за нея и после изобщо я забравих като вариант.  Blush Като я видях на рафта се сетих, че я бяхте споменавали в темата.

# 689
Момичета, четох "Любовни престрелки", "Най-сексапилният мъж" и "Нещо като любов" на Джули Джеймс. Има ли други нейни преведени романи? Прочетох и така наречените "романтични трилъри" от поредицата на Егмонт.  
В последно време съм на вълна ФБР агенти   Grinning  Можете ли да ми препоръчате други такива романи или да ми изпратите - katrinkata@abv.bg
Благодаря!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт