За бебета и деца от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 44

• 35 305
  • 783
  •   1
Отговори
# 225
Понеже започнаха да го дразнят венците и подкара долните дяа зъба днес взех Пансорал. Чак, когато се прибрах видях, че съдържа парабени. Някой да има наблюдения върху този гел и да го е ползвал ? Не съм чак такава маниачка на темата, но доколкото знам са забранени  Rolling Eyes

# 226
  • София
не са забранени Wink но е по-добре без тях.

# 227
  • Уистерия Лейн
Здравейте! Искам да знам как преварявате водата за пиене на бебето? Аз варя в една касеролка но после има някак2и боклучета във водата и варовика е натрупан на дъното. На повърхността също има някакви неща.

Не използвай вода от чешмата. пълна е с варовик и  побелява. Не ползвай и минерална вода.
Само изворна и трапезна. И си преварявай в специален съд,който използваш само за тази цел
Благодаря за съветите на всички. Аз давах изворна,но после четох ,че не било хубяво а трябвало да е преварена вода. Иначе ползвам специален съд само за това. Пробвала съм с марля - пак има боклучета. Каничка за пречистване нямам. Ще давам изворна значи   bouquet Hug

# 228
  • София
Зависи къде живееш.В София водата не е варовита!Тази от чешмата е добра. Peace

# 229
  • в огледалото на живота
Здравейте! Искам да знам как преварявате водата за пиене на бебето? Аз варя в една касеролка но после има някак2и боклучета във водата и варовика е натрупан на дъното. На повърхността също има някакви неща.

Не използвай вода от чешмата. пълна е с варовик и  побелява. Не ползвай и минерална вода.
Само изворна и трапезна. И си преварявай в специален съд,който използваш само за тази цел
Благодаря за съветите на всички. Аз давах изворна,но после четох ,че не било хубяво а трябвало да е преварена вода. Иначе ползвам специален съд само за това. Пробвала съм с марля - пак има боклучета. Каничка за пречистване нямам. Ще давам изворна значи   bouquet Hug
Няма начин да е така  Simple Smile
Изворна и трапезна вода се препоръчва за бебета и подрастващи,а не минерална точно поради ниската минерализация.
Безмислено е да я преваряваш ако е такава.
Малко инфо :
http://voda-varna.eu/novini/12-zashto-izvornata-voda-e-podhodyas … -za-vashite-detza

# 230
Привет на всички, не знам дали тук е мястото за моя въпрос, но другата седмица ще се срещнем с нашето ангелче, а още не сме му купили легло. Имате ли идея къде можем да купим, някое не много скъпо, но удобно?  Grinning

# 231
  • София
Ами... от къде сте?
Аз харесвам леглата в икея.

# 232
Здравейте! Чудя се нормално ли е нашата бебка да пропуска храненето в 12ч и след баня (заспива към 10:30-11ч) като заспи се буди в 5-6ч. Кърмя я, в първите 10-11 дни наддаде 450гр., а последната седмица, откакто го прави това само 150гр. и общо 600 гр. за 20 дни...  Thinking Чудя се влияе ли по някакъв начин това, че яде 6 пъти на ден, а не 7, при положение, че си спи спокойно толкова време? Роди се 3,100гр., изписаха ни 2,900, а сега е 3,560гр.

# 233
  • София
Наддава... хъм, повече от добре. Вероятно  от толкова си има нужда, не се притеснявай... само внимай да не ти се препълват гърдите с тази голяма пауза, ако усетиш нещо такова поизтискай малко, колкото да ти олекне, да не направиш изведнъж някой мастит.

# 234
Можеш само да се радваш че не се буди,но не прави грешката ти да я будиш и особено през нощта.

# 235
Кой номер обувки носи дете на 2.6г и дете на 1г. Имам възможност да набавя дрехи и обувки
на семейство в нужда.Нося редовно каквото има от моето дете и каквото още набавя,но сега мога да избирам номера и да са точно.Няма как да звънна.Бащата има телефон,но не знаеше номерата.А сега не отговаря,а аз
трябва да кажа на жената да ми отдели номерата.

# 236
  • Шумен
На годинка носехме най-малките, ако не греша номерацията беше 16. На 2,6 идея си нямам кой номер сме били 22-23 може би  newsm78 Предполагам има разлика идваща и от пола, нашите връстници стигат в момента до 30-31 момчета а ние сме 27-28 (зависи от обувката и модела).

# 237
Да така е.Но поне да е максимално точно.Не са им купували обувки.Каквото им дадат хората.
Парите отиват за сметки и храна.Не просят.Просто исках ,ако може поне един път да са им
тамън.Голямото е момиченце.Но нямат претенции за мъжки/женски.

# 238
  • Северозапада
Малката носи обувки 19-20 номер. Имаме различни марки, но все около тези номера. Номер 16 обувка не съм виждала, само буйки. Смея да твърдя, че тя е с малък крак, защото едва и намерих обувки пролетта, когато беше на година. Тогава и тези и бяха големи, но не намерих по-малки.

# 239
Благодаря!Имаше 20 и 21 номер.Ще ги взема.

Общи условия

Активация на акаунт