За бебета и деца от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 44

• 35 307
  • 783
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Аз не мисля, че биогайа може да разтрои стомаха, освен ако нещо не е сахранявана като хората.
4 изхождания не са кой знае колко много.
Детето на кърма ли е? Ако да - наистина внимавай какво ядеш, може за известно време да изключиш  млечните, да не прави някаква реакция към тях.
Иначе ако се притесняваш, най-добре пусни изследване.

# 211
  • Шумен
Mоят опит с Био Гайа включен профилактично без оплаквания в различни години дори е точно разстройство. Първия път се стреснах, ЛЛ не мислеше че може точно тези капки да са причината, спрях ги на своя глава и отшумя. След като и при втория ми опит (почти година по-късно) пак доведоха до разстройство си имам едно наум за децата си и избирам друга марка пробиотик.

# 212
Моят бебо отново е запечен, на 4м. е, давам упорито пробиотик, но без успех. Изпи 2 кутии Био Баланс Бейби, сега привършваме Линекс. Педиатърката му като и кажа за тези му проблеми казва да му дам сокче. Някаква идея какво да правя? С термометъра е лесно решение, но не можем да продължаваме така. На АМ е детето.

# 213
Здравейте мами,моля да си дадете мнението-малкия е на почти три месеца и има разтройство вече от доста време,първо имаше нещо като желе и жилки,след това се появи и разтройството.Първо се обадих на личната му лекарка,която ми каза просто да внимавам какво ям аз и едва ли имал чревна инфекция (изцяло на кърма сме) и да продължавам да давам Биогая (от доста преди това да се случи я давам)...Нещата останаха така...,Консултирах се с друга педиатърка,която каза,че действително перисталтиката на детето е увеличена и изписа Гастрокинд,които трябва да разтварям във водичка,понеже са таблетки...Днес е акал поне 4 пъти и ме е страх да не се обезводни... TiredВъзможно ли е да имаме някакъв сериозен проблем??? Thinking

И моето детенце на тази възрас акаше по 3-4 пъти. Бяхме само на кърма. Не виждам нищо притеснително ако наддава добре.
И извинявай за въпроса -  но сигурна ли си че е разтройство? Питам защото кърмените бебета си акат рядко с малки топченца в акото.
Само този слуз ми се струва притеснителен,но може да е било моментна настинка

# 214
  • Северозапада
bru_netkata, и аз мисля, че може да спреш млечните, но очаквай резултат след 2-3 седмици. Аз бях 1 година на диета, заради подобна непоносимост към белтъка на кравето мляко. Симптомите бяха подобни + кръв в акото. Поискай консултация с детски гастроентеролог или алерголог.

# 215
Моят бебо отново е запечен, на 4м. е, давам упорито пробиотик, но без успех. Изпи 2 кутии Био Баланс Бейби, сега привършваме Линекс. Педиатърката му като и кажа за тези му проблеми казва да му дам сокче. Някаква идея какво да правя? С термометъра е лесно решение, но не можем да продължаваме така. На АМ е детето.

На моя приятелка детето,което е само на кърма,на 4 месечна възраст така се запичаше че по 3-4 дни не акаше(иначе си пишкаше). Дуфалак,термометър-нищо не помагаше. Започнаха захранване и всичко си дойде на мястото

# 216
Благодаря на всички отзовали се,само да допълня,че да,за съжаление съм сигурна,че е разтройство.Преди се изхождаше по два пъти на ден и беше доста по-гъсто с нещо като семенца и приятна дори миризма,сега от два дни и това не е така Sad...И само да уточня,че млечни продукти скоро не съм консумирала...

# 217
  • Северозапада
Аз не разбрах, но май не сте правили микробиология на акото. Когато се усъмних за алергията,аз все пак първо реших да и пусна една микробиология. Според мен трябва да изискаш от педиатъра ви направление за гастроентеролог. Не може така да влачи бебе с разстройтво.  Naughty

# 218
Аз не разбрах, но май не сте правили микробиология на акото. Когато се усъмних за алергията,аз все пак първо реших да и пусна една микробиология. Според мен трябва да изискаш от педиатъра ви направление за гастроентеролог. Не може така да влачи бебе с разстройтво.  Naughty
Съгласна съм с теб абсолютно,днес звъня и ако пак ми каже,че е нормално  Shocked,ще си искам аз направление  Crossing Arms,а за тези микробиология трябва ли тя да ме изпрати или аз мога направо да отида до някоя лаборатория???

# 219
  • Северозапада
Аз я самоназначих, защото четох по темата, но би трябвало и ЛЛ да може ти даде направление за изследване. Иначе се взема пластмасова кутийка от аптека и се взема от акото колкото грахово зърно най-вече от местата във слуз. Мисля, че може да се съхранява в хладилник поне 24 ч., ако не можеш веднага да го занесеш. Дано се оправи скоро детенце!

# 220
  • Уистерия Лейн
Здравейте! Искам да знам как преварявате водата за пиене на бебето? Аз варя в една касеролка но после има някак2и боклучета във водата и варовика е натрупан на дъното. На повърхността също има някакви неща.

# 221
  • в огледалото на живота
Здравейте! Искам да знам как преварявате водата за пиене на бебето? Аз варя в една касеролка но после има някак2и боклучета във водата и варовика е натрупан на дъното. На повърхността също има някакви неща.
Прецеждай през марличка.
Или купувай трапезна вода за бебета  Peace

# 222
Прецеждай през марличка.
Или купувай трапезна вода за бебета  Peace

Другия вариант е първо да пречистиш водата във филтрираща кана, след това преваряваш  Peace

# 223
  • Северозапада
Другия вариант е първо да пречистиш водата във филтрираща кана, след това преваряваш  Peace
+1 Доволна съм от каната

# 224

Не използвай вода от чешмата. пълна е с варовик и  побелява. Не ползвай и минерална вода.
Само изворна и трапезна. И си преварявай в специален съд,който използваш само за тази цел

Общи условия

Активация на акаунт