За бебета и деца от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 44

• 35 269
  • 783
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Подкрепям Белисима и не бих давала нищо с лидокаин. Аз също ползвах Бочко и бях доволна.

Роси, не виждам колко ти е голямо детето и не пишеш как си го захранила. Моят съвет е - смесвай плодовото и зеленчуковото, като постепенно намаляваш количеството плодово. Или давай повече тиква и морков (не чисти, а в комбинация), те са по- сладникави и номерът може и да мине.

# 286
  • Шумен
Роси, не виждам колко ти е голямо детето и не пишеш как си го захранила. Моят съвет е - смесвай плодовото и зеленчуковото, като постепенно намаляваш количеството плодово. Или давай повече тиква и морков (не чисти, а в комбинация), те са по- сладникави и номерът може и да мине.

+1  Peace
Аз с любимото пюре от тиква успях да захраня успешно с картоф, после номера го приложих и на други зеленчуци  Wink

# 287
  • Варна
Някой давал ли е сироп Стодал? Изписаха го на сина ми, аз бях убедена, че става дума за Проспан, изчетох де що има за него, отидох да го купя и се оказа Стодал. Седнах да чета (след дъжд качулка), а за него има страшно малко отзиви в нета и почти изцяло лоши ooooh! Изписан е за леко зачервено гърло и съответно кашлица. Нещо да препоръчате вместо него?

# 288
  • София
Някой давал ли е сироп Стодал? Изписаха го на сина ми, аз бях убедена, че става дума за Проспан, изчетох де що има за него, отидох да го купя и се оказа Стодал. Седнах да чета (след дъжд качулка), а за него има страшно малко отзиви в нета и почти изцяло лоши ooooh! Изписан е за леко зачервено гърло и съответно кашлица. Нещо да препоръчате вместо него?

Един изключително добър лекар ми каза за него, че потиска секретите и много често слизат надолу.

С две ръце ти препоръчвам Гринтус (за бебета и деца).

# 289
  • Варна
Точно това имам и започнах да давам, но е на свършване и реших все пак да взема стодала Whistling Ами като не чета предварително така е... Ще взема пак гринтус тогава. Благодаря.

# 290
И аз преди време изхвърлих един Стодал изписан доста преди това и непокътнат.

# 291
Здравейте! Синът ми има хрема - тече като вода от носа му. На 10 месеца е и му капя от няколко дена капки Маример, които засега само предотвратяват запушването на нослето. Препоръчаха ми Умкалор (Umckalor) и го купих веднага, но в упътването пише, че е за деца над година. Мислите ли, че е проблем това? Попитах ЛЛ, но за мое учудване тя не беше и чувала за този медикамент. ooooh!
В интернет чета много положителни мнения, но заради възрастта на бебето ми се чудя да го започна ли.
Ще се радвам, ако някоя майка, която го е давала на бебчето си, сподели мнение.  bouquet

# 292
Подкрепям Белисима и не бих давала нищо с лидокаин. Аз също ползвах Бочко и бях доволна.
Какъв е проблема с лидокаина  Shocked? Навсякъде всички и лекари и педиатри, с които съм се консултирала ме съветват да взема " нещо с лидокаин" за зъбите.

# 293
  • в огледалото на живота
Какъв е проблема с лидокаина  Shocked? Навсякъде всички и лекари и педиатри, с които съм се консултирала ме съветват да взема " нещо с лидокаин" за зъбите.
Защото лидокаина е един вид като упойка,действа отускащо и обезболяващо.
Но е  в такива минимални количества в посочения продукт,че едва ли би навредил на детето.

# 294
  • София
Вземи гелчето с лидокаин, намажи си езика отстрани, виж усещанията, умножи по 10 и тогава прецени, дали ще го причиниш на детето си Simple Smile.

Сега се сещам, че съвсем в началото използвах гелчето на Чико с лайка и също бях супер доволна, защото освен че успокоява, също така дезинфектира устната кухина.

# 295
  • Варна
Аз доколкото прочетох лидокаинът е алерген, затова много майки го избягват. Иначе за усещане... не съм пробвала, предполагам, че мястото изтръпва, но нали такава е идеята, да се обезболи.

# 296
Здравейте мами,
преди 3 часа някъде малкият се обрина от една каша. Обрива беше само по лицето,предимно лявата половина,на червени петна-тип от коприва сякаш. Звъннах на педи и тя каза по 1/2 ампула калциев глюконат, по 1 амп.вит. С,да мажа с Фенистил, даже можело и капки Фенистил да взема. Аптекарката каза, че те били излишни, щом приемал глюконата, но сега чета толкова противоречиви мнения за него, че се чудя дали да не взема и капките.
Да кажа,че червенината беше отминала,докато се приберем от аптеката,но после се появи и от другата страна на лицето.
За антиалергични добри отзиви видях за Ериус,но пък той е за над 1г.  Tired newsm78

# 297
  • в огледалото на живота
Здравейте мами,
преди 3 часа някъде малкият се обрина от една каша.
Каква беше кашата?

# 298
Здравейте мами,
преди 3 часа някъде малкият се обрина от една каша.
Каква беше кашата?
Купешка на Хипп,Лека Нощ.

# 299
ако някой не спи още-въпрос за ваксина- точно преди седмица сложиха на малкия ваксината-Триваксина морбили, паротит и рубеола, която е след годинката. Казаха ми че може да се появят обриви, температура... но не уточниха каква- Тази вечер ми вдигна много 38.8 и съм притеснена защото за пръв път вдига такава температура, може и да е поизстинал защото днес беше хладно а са стояли много навън...леко му тече нослето, как да разбера дали е от ваксината? Някой може ли да сподели дали е имал такава температура след ваксина? Много благодаря, нямам време да търся да чета, че сме и сами в момента Sad

Общи условия

Активация на акаунт