За бебета и деца от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 44

• 35 270
  • 783
  •   1
Отговори
# 270
  • София
След годинката може би или поне след цялостно захранване.
Не помня на моя син кога дадох боза.
Но си спомням за някаква статия в нет-а за една майка, която само боза даваше на детето си. Мисля че бяха социално слаби.

# 271
  • София
След годинката може би или поне след цялостно захранване.
Не помня на моя син кога дадох боза.
Но си спомням за някаква статия в нет-а за една майка, която само боза даваше на детето си. Мисля че бяха социално слаби.

Мерси Simple Smile. Моят е на 2 години, но ме притесняваше ферментацията, вкъщи не пием такова нещо, обаче свекър ми предложи да купи, та се замислих.

Сега прочетох, че съдържа 1-2% алкохол, определено отпада от менюто Simple Smile

Последна редакция: сб, 13 сеп 2014, 23:43 от -=Деси=-

# 272
  • София
Мисля че на щерката в градината им даваха, но не помня и ще те излъжа.
Синът ми не я харесва много.

# 273
  • София
Аз не помня точно кога да съм дала боза... но някъде да е било края на градината... началото на у-ще... в такава една възраст. Повечето бози са и с аспартам, само една има сс захар, която често не е и хубава, зависи от партидата и био бозата... като цяло детето обаче не харесва боза.

# 274
момичета, някъде бях чела във форума това, което сега ме интересува, ама не мога да го намеря, та затова питам как да успокоя бебо, на когото му излизат първите зъбчета. Само реве, нощно време също, кошмар. И друго - откакто вкуси плодове, ми отказва зеленчуковите пюрета и кашите, яде ги само ако има в тях плод. Дайте съвет. Simple Smile

# 275
  • София
По въпроса с бозата бях чувала,че съдържа всички витамини от Б-групата.Мисля,че чаша боза от време на време не би навредила. Peace

# 276
  • Северозапада
Аз съм давала на София да пробва, беше и интересно. Не се хареса толкова, че да близне повече от 2-3 пъти.

# 277
  • София
Здравейте момичета, не знам къде да постна и затова реших да пиша тук. Днес на моя глава пуснах на малката ми дъщеря на 3г. ПКК и чернодробни изследвания, защото има светли изпражнения, не са бели а светло кафяви към жълто. Притесних се ужасно много защото еозинофилите са и доста високи и АСАТ излезе 33.00 UL. Успях само на едно място да открия реф.стойности за деца и то е 23. Доктора ни е на работа следобяд, ще я заведа но догава ще се побъркам....знаете ли точно какви са реф,стйности.  Cry

# 278
  • София
Здравейте момичета, не знам къде да постна и затова реших да пиша тук. Днес на моя глава пуснах на малката ми дъщеря на 3г. ПКК и чернодробни изследвания, защото има светли изпражнения, не са бели а светло кафяви към жълто. Притесних се ужасно много защото еозинофилите са и доста високи и АСАТ излезе 33.00 UL. Успях само на едно място да открия реф.стойности за деца и то е 23. Доктора ни е на работа следобяд, ще я заведа но догава ще се побъркам....знаете ли точно какви са реф,стйности.  Cry
Вижте дали това ще ви свърши работа - http://www.calgarylabservices.com/files/LabTests/CBCReferenceValues.pdf

# 279
  • София
Благодаря, еозинофилите са много високи....а за АСАТ има много противоречиви мнения в нета за реф.стойности при деца. Ще я заведа до личния и ще видя какво ще каже.

# 280
Благодаря за съвета. Купихме вече легълце от Икеа. Много лесно го сглобихме Simple Smile изглежда страхотно!

# 281
Svetlina. Да бяхме и нищо казаха че няма причина да не се храни направихме най подробни изследвания всичко ОК.Но сега се изправям пред дилемата да захранвам или не отам нищо не ни казаха . Вечер е мъчи нещо все се свива и така нататък но когато бяхме в болница и даваха ЕНТЕРОЛ и беше по спокойна въпроса ми е дали да го давам още не знам какво да правя бяхме в ВМИ Пловдив но нищо не обясняват както трябва дайте съвет какво да правя  newsm78

# 282
момичета, някъде бях чела във форума това, което сега ме интересува, ама не мога да го намеря, та затова питам как да успокоя бебо, на когото му излизат първите зъбчета. Само реве, нощно време също, кошмар. И друго - откакто вкуси плодове, ми отказва зеленчуковите пюрета и кашите, яде ги само ако има в тях плод. Дайте съвет. Simple Smile

На нас ни помага Дентокинд и гел Бочко. Не давам Панадол. За захранването не мога да помогна.

# 283
За зъбите на нас повече ни помогна гела на Дентинокс, от този на Бочко.

# 284
За зъбите на нас повече ни помогна гела на Дентинокс, от този на Бочко.

В него има лидокаин, заради това не съм го давала  Peace Иначе взех и Пансорал, ама като му четеш "изискванията" полудяваш. "Не повече от 3-4 пъти на ден, да не се поглъща", че се оказа и с парабени  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт